Elektromos kisautó Toyota Tundra

Kód: 117347
Ft222 750

Kérjük, válasszon változatot

A Toyota Tundra egy pick-up autó, amelyet úgy terveztek, hogy megbirkózzon a legnehezebb körülményekkel is. Leküzdi a sarat, az egyenetlen utat és a terhelést. A Tundra tökéletes a sofőrök számára mind a hétvégi, ismeretlenbe tett kirándulásokhoz, mind az építőanyagok szállításához. Mit szólna egy akkumulátoros modellhez, amely minden gyermeknek nagy örömet okoz?

 

Részletes információ

Szín: fekete
Jelenleg nem elérhető | 2654
Várható kézbesítés: 10.7.2024
Ft222 750
Szín: fehér
Jelenleg nem elérhető | 2656
Várható kézbesítés: 10.7.2024
Ft222 750
Szín: narancs
Szállítás 3-6 napon belül | 117347
Várható kézbesítés: 2.7.2024
Ft222 750

Termék részletes leírása

Az akkumulátoros autó kiváló választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a masszív és terepkocsikat. A puha, széles ülés, a színezett szélvédő és a négyes halogén világítás a Toyota Tundra modell hátsó részén garantálja a felejthetetlen élményt. A 24V-os 7Ah-s akkumulátorral és két 24V-os, 200W-os, 20000-es fordulatszámú motorral hajtott Toyota Tundra gyerekkocsi belseje még egy nagyon igényes fiatal vezető elvárásainak is megfelel.

A Toyota Tundra akkumulátoros autó változata fiúknak és lányoknak egyaránt remek választás. A modell élénk színe, kontrasztos a sötét belsővel, gyermeke kedvenc játékává teszi az autót. A megvilágított konzol a műszerfallal és számos kapcsolóval és szabályozóval teljes értékű felnőtt sofőrnek fogja érezni magát egy néhány éves gyerekben. A kürtös kormánykerék, valamint az FM-rádió minden bizonnyal mosolyt csal a kisgyermek arcára. A rádió felépítéséhez tartozik egy USB port, valamint egy TF és MP3 memóriakártya bemenete is, aminek köszönhetően a gyerkőc kedvenc dallamai társaságában utazhat majd.

A Toyota Tundra akkumulátoros autót a lassú és gyors fokozatok opciója jellemzi, ennek köszönhetően 5-7 km/h sebességet érhet el, automatikusan fékezve, amikor a fiatal vezető elengedi a gázpedált. A Toyota Tundra modell a 3. életévüket betöltött gyermekek számára készült, azonban gondviselőik felügyelete mellett már korai életkorban is sikeresen használhatják. Nagy segítségünkre lesz a 4,2G-s távirányító, amely gombokkal van felszerelve a jármű felnőtt általi irányítására. A Toyota Tundra OFF-road változata CE tanúsítvánnyal rendelkezik, ami biztosítja a biztonságos szórakozást.

Műszaki adatok
Meghajtás: 2x200W 20000rpm
Akkumulátor: 24V7Ah
Sebességváltó: 2 sebességes (gyors/lassú)
A jármű méretei: 159cm x 93cm x 83cm
Sebesség: 5-7km/h
Saját tömeg: 48 kg
Max Teherbírás: 50kg
Töltési idő: 8 óra
Vezetési idő: akár 1 óra
Fék: Automatikus, ha elengedik a gázpedált

Biztonsági övek: Igen
Nyíló ajtók: Igen
Kulcsok: Nem
Ülések: Eco-bőr
Kerekek: Puha EVA
Távirányító: 2.4G
Fények: első LED, világító műszerfal

Választható hangforrás
USB
micro SD
MP3 bemenet
Dallamok és kürt a kormányon

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos autók gyerekeknek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: