LEGO Avengers - Vasember és az öltönyei

Kód: LEGO76125
Ft23 000
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
27.1.2021

LEGO Marvel Avengers - Iron Man készlet és annak öltönyei. Csatlakozzon Tony Starkhoz az Iron Man készlettel és az öltönyével, és kísérletezzen az új technológiákkal! Dolgozz az asztalnál, és robotkarokkal öltözz. Vegye fel a nehéz tárgyakat az Iron Man laboratóriumában, és vegyen fel egy hatalmas Igor-öltönyt. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csatlakozzon Tony Starkhoz az Iron Man készlettel és az öltönyével, és kísérletezzen az új technológiákkal! Készítsen turmixot a konyhában. Dolgozz az asztalnál, és robotkarokkal öltözz. Vegye fel a nehéz tárgyakat az Iron Man laboratóriumában, és vegyen fel egy hatalmas öltönyt. Ha pedig a kísérlet nem sikerül, akkor elolthatja a robotot egy tűzoltó készülékkel. Figyelem! A kívülállók megpróbálnak betörni a laboratóriumba, ezért ragadjon fegyvert, és fogja el azokat a veszélyes betolakodókat! Folyamatosan átrendezheti ezt a tökéletes laboratóriumot, így a szórakozás soha nem ér véget.

Robot ruha 
Vedd fel az Igor robotruhát, és tedd bele az IronMan minifugurt. Nyitható pilótafülke minifigurához mozgatható karokkal és lábakkal.

Laboratórium
A készlet tartalmaz kivehető modulokat tartalmazó laboratóriumot, amely sokféle módon kombinálható és egymásra rakható a rengeteg játékélmény érdekében. Ezen kívül van egy robot talapzat, amely Iroman öltönyt visel.

Tulajdonságok

  • 6 minifigurát tartalmaz a Marvel Univerzumból: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 és 2 Outrider.
  • A készlet tartalmaz kivehető modulokat tartalmazó laboratóriumot, amely sokféle módon kombinálható és egymásra rakható a rengeteg játékélmény érdekében.
  • Az Iron Man laboratóriumában forgó dobogó található 2 mozgó robotkarral; átlátszó kék képernyővel ellátott asztal; szék minifigurához és egy bögre; konyhai modul összeszerelhető turmixgéppel és bögrével; fegyvertároló modul kidobóval, jetpack-kel és energianyalábdal a minifigurákhoz; szerszámtároló modul kulccsal; Iron Mana ruhatároló modulok; radar; biztonsági korlát; tűzoltó készülék és 2 darab láng.
  • Csatlakozzon a modulokhoz egy körben, és hozzon létre egy helyiséget képernyőkkel vagy börtönökkel a rossz fiúk számára.
  • Ez a szuperhős készlet tartalmaz egy Igor robotöltözetet, nyitó fülkével a minifigurához és mozgatható karokhoz és lábakhoz, valamint egy állítható kerekes robotot a még több történet és szórakozás érdekében.
  • A kiegészítők között megtalálja Tony Stark arcát az Iron Man öltönyökhöz rögzíthető hajjal.
  • Iron Man MK 1, Iron Man MK 5 és Iron Man MK 41 minifigurák.
  • Élje át a Marvel Avengers filmek izgalmas akcióit ezzel a kifogástalan LEGO® szettel gyerekeknek.
  • Az Iron Mana magassága meghaladja a 13 cm-t, a szélessége 35 cm-t és a 17 cm-es mélységét, ha a modulokat normálisan alkalmazzák.
  • Az Igor öltöny magassága több mint 9 cm, hossza 5 cm és szélessége 9 cm.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: