LEGO Star Wars - Starfighter

Kód: LEGO75214
Ft10 800
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
9.2.2021
A tétel elfogyott…

LEGO Star Wars 75214 - Anakinův csillagharcosa - vezethet és repülhet egy aszteroidaövön. A szárnyakon lévő indítóknak köszönhetően a modell teljesen készen áll a harcra. A legendás Skywalker és R2-D2 minifigurájának csomagjában

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bővítse a Padawan kollekcióját a LEGO® Star Wars 75214 Anakin Starfighter Jedi vadászgéppel. A Csillagok háborúja ezen könnyen felismerhető vadászgépének elegáns alakja visszahúzható futóművet, nyitó pilótafülkét tartalmaz a LEGO Anakina minifigurához, tárhelyet fénykardjához, rejtett helyet tartalék lőszerekhez, helyet az R2-D2-hez és szárnyra szerelt hordozórakétákhoz.

Indítók a szárnyakon
Anakin modellje funkcionális lövőkkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően megnyeri az erő sötét oldalát. csak tegye fel a lőszert, és nyomja meg a biztosítékot, hogy beindítsa.

Főbb tulajdonságok
Anakin Skywalker mini figuráját és egy R2-D2 droid figurát tartalmaz.
Az Anakin Jedi Starfighter tartalmaz egy visszahúzható futóművet, egy nyitó pilótafülkét egy minifigurához, helyet az R2-D2-hez, tároló helyet Anakin fénykardjának, rejtett rekeszeket a pótlőszerszámokhoz és a szárnyvetőkhöz.
Anakin fénykardját tartalmazza.
Több mint 8 cm magas, 27 cm hosszú és 13 cm széles.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: