DJI OSMO MOBILE (DJI0656) Fekete színű

Kód: DJI0658
Ft40 500
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
27.1.2021

Kézi stabilizátor mobiltelefonokhoz, amely lehetőséget nyújt kiváló stabilizált videó felvételek és tökéletes fotók készítésére. Az eszköz kompatibilis a DJI GO alkalmazással

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mozgás elmosódás-, akciófelvétele rázkódás és kilengések nélkül. Tökéletes videók mozgás közben is. A kifejezetten stabilizálásra tervezett technológiáknak köszönhetően, a mozgás típusától függetlenül, a DJI OSMO MOBILE segíti a videók és fényképek rögzítését, úgy, mint még soha. Változtassa át a mobiltelefonját egy tökéletesen stabilizált kamerára vagy fényképezőgépre. A DJI OSMO MOBILE több szabadságot nyújt, mint bármikor ezelőtt és az élményeit azonnal megoszthatja barátaival.

Legyen ott a megfelelő pillanatban 

Az AktiveTrack funkciónak köszönhetően elég a DJI GO alkalmazásban megjelölnie Önmagát és az Osmo Mobile mindig Ön felé fogja fordítani a telefonját, így Önnek nem kellesz választania, hogy filmezzen vagy az élmény része legyen. Tegye akár mind a kettőt egyszerre és ossza meg mindezt barátaival. 

Capture Time

Készítsen saját Time-lapse videókat professzionális eszközök nélkül. Az Osmo Mobilal és egy okos telefonnal ez minden eddiginél könnyebb. 

Stabil videók 

A videofelvételek mobiltelefonnal való készítése szinte elképzelhetetlen rezgések és nemkívánatos elmozdulások nélkül. Az Osmo Mobile minden ilyen zavaró rezgést és mozgást elkerül és Ön már csak tökéletesen stabil videókat és fényképeket kap. 

Elő közvetítés
Ossza meg saját pillanatait a YouTube-on, vagy streamelje videóit/fényképeit egyenesen a Facebook-ra. Az Ön felvételei mindig stabilak lesznek, mintha csak egy profi stáb készítette volna.  

Drámaian hosszú exponálás
Készítsen állvány nélkül 1 másodperc hosszúságú exponálással tökéletesen éles éjszakai felvételeket. Az Osmo Mobile végig nyugalomban, fogja tartani a mobilját. Helyezze az Osmo Mobile-t egy állványra, és rögzítse a csillag útját az éjszakai égbolton, és ossza meg barátaival.

Panoráma

Készítsen nagy, részletes panorámaképeket az Osmo Mobile segítségével. Ez a funkció* 9 különálló képet készít, amiből végül egy nagy gyönyörű panorámaképet hoz létre. 

* Ez a funkció hamarosan érkezik

Teljes irányítás
Irányítsa úgy a telefonját, mint egy professzionális fényképezőgépet. A speciális nyomógombok segítségével készítsen épp olyan egyszerűen fényképeket vagy videofelvételeket, mint ahogy beállíthatja az ISO érzékenységet, záridőt, fehérszín egyensúlyt. Vezérelje az exponálást egy egyszerű fel vagy lefelé irányuló ujjmozdulattal a displayen. Használjon rengetek funkciót, amit csak az Osmo nyújt Önnek: Nyomja meg hosszan az exponáló gombot, hogy teljesen elkülönítse mozgását a még stabilabb videókhoz, nyomja meg kétszer az exponáló gombot a fényképezőgép középpontba állításához, háromszori megnyomással lépjen bele a Selfie üzemmódba. 

A modell technikai adatai:

Méretek 61,8 × 48,2 × 161,5 mm
Súlya
 (Akkumulátorral együtt) 201 g


A csomag tartalma:

Stabilizátor Osmo Mobile mobiltelefonokhoz
Szíj a stabilizátor felfüggesztéséhez
Akkumulátor Li-Pol
Töltő kábel 
Védőtok 
Védőfedél

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kamera stabilizátorok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: