RC Drón POCKET DRÓN II.

Kód: S1705W
Ft24 555
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
24.9.2020

ÚJDONSÁG!!! - ÖSSZERAKHATÓ POCKET DRÓN II. - Barométer, Automatikus start és leszállás, telefonnal vezérelhető.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ÚJDONSÁG - a fejlődés következő lépcsőfoka! Összerakható Drón zsebbe *BAROMÉTER* AUTOMATIKUS Indulás ÉS Leszállás *WIFI KAMERA * IRÁNYTŰ * VISSZAÉRKEZÉS.
Az új POCKET DRÓN II. egy gyönyörű kompakt összerakható drón a zsebbe. Mindenüvé magával viheti! Tökéletesen  lehet telefonnal is irányítani és ezért a selfie készítésére még távirányító sem szüksége. A modell egy beépített barométerrel rendelkezik, vagyis képes tartani a magasságát.
 
Elég beállítani a kívánt magasságot és bebiztosítani a fényképet vagy videót. A felvételek online raktározódnak az okostelefonba vagy tabletbe, ezért könnyedén azonnal megoszthatja őket a barátjaival! A modell kinézete egy versenyautóhoz hasonlítható. Alacsony tömege és minőségi anyaga kiválóan bírja a nehezebb manővereket, a beprogramozott átfordulás természetes. A felszállás és leszállás teljesen automatikus egy gombnyomásra.
 
Barométer - az automatikus magasságvezérlés lehetővé teszi a modell egyszerű használatát kezdőknek. A repülés soha nem volt egyszerűbb! Tökéletesen működő AUTOMATIKUS INDULÁS és AUTOMATIKUS LESZÁLLÁS. A modell a gomb megnyomása után elindul 1 méter magasságba, és az újra megnyomásnál leszáll és a motor lekapcsol! A barométer megtartja az állandó magasságot a sebesség változtatása nélkül.
 
Az iránytű funkció manapság már standard, így Hedless, ami lehetővé teszi az irány elmentését és ezáltal a modell függetlenül attól irányítható, hogy milyen helyzetbe van a függőleges tengelyhez képest. A modell kamerája és a telefon vagy tablet párosítása után, húzza le az aplikációt ami lehetővé teszi az online kép nézését és annak feljátszását egyenesen a telefon memóriakártyájára. Ezután egyszerűen bármit megoszthat a szociális oldalakon.
 
Technikai leírás:
  • A repülés ideje: 8 perc
  • Meghajtás: 4 x egyirányú motor 
  • Hossza: 135 mm (Összehajtott - zsebbe)
  • Szélesség: 66 mm (Összehajtott - zsebbe)
  • Magasság: 31 mm

Csomag tartalma:

  • Összeszerelt RC quadrocopter modell RTF
  • 4 x váltó propeller
  • Wi-fi kamera LiPol akkumulátor 3,7V / 500mAh
  • Töltő a modell akkumulátorára + egy másik a távirányítóra
  • Használati utasítás
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kamerás drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: