TERCEL, FPV átvitellel 5,8 Ghz és gimbalommal

Kód: 25197
Ft66 600 –4 % Ft64 230
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
29.1.2021

A TERCEL FPV TOP termékünk. A drón hatótávolsága max. 400 m és rendelkezik beépített képernyővel az FPV képek átviteléhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tercel HD kamerával rendelkezik FPV átadással fantasztikus illesztőprogramra, 4,5 hüvelykes monitorral. Továbbá a modell barométerrel és a távirányítóval vezérelt kamera dőlésszögével rendelkezik. Az FPV-vel ellátott TERCEL egy erős drón FPV 5.8GHz-es kamerával és futurisztikus távirányítóval, amely tökéletesen illeszkedik a kezedbe! Az élőkép a 4,5 hüvelykes MONITOR-ra kerül. A csomag 4 GB-os SD kártyát tartalmaz, így a videó HD minőségben könnyen tárolható. A legújabb vezeték nélküli technológia több mint 100 méteres tartományt tesz lehetővé. A modellben a legújabb generációs hat tengelyű giroszkóp is megtalálható, amely lehetővé teszia látványos manőverek végrehajtását.

A kezdő módnak köszönhetően nagyon könnyű megtanulni repülni. A modern 2,4 GHz-es távadó páratlan perfekt tervezése, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a kezelőszervek nagyon intuitívak!

A nagy, 4,3 hüvelykes LCD MONITOR közvetlenül a távirányítóra van felszerelve, és napsütéses időjárási körülmények között is könnyen olvasható a napellenzőnek köszönhetően. A modellen belül megtalálható a legújabb technológia, mint például a BAROMÉTER, amely védi a kiválasztott modellmagasságot a légköri nyomásérzékelés alapján. Tehát nem kell a magasságra koncentrálnia, de teljes mértékben élvezze a videó vagy a fényképezés készítését. Továbbá a Headless funkció egy olyan iránytű, amelynek köszönhetően nem kell követni, hova fut a modell eleje, de a modell mindig az Ön által megadott irányba fog áramlani, függetlenül annak forgásától.


A kamera 2Mpx felbontású képeket és 720p HD minőségű videofelvételt készít. A 4 GB-os Micro SD kártya a csomagolás része. A modell egy tengelyes kardánnal van felszerelve a kamera számára, amely 35 ° -os tartományban dönthető el az adóegységtől. A Gimbal a modell elektronikájához kapcsolódik, és automatikusan összehangolja a modell dőlését, így a videó nem "remegő", hanem stabil függetlenül az előre / hátra repüléstől. A modell az egész kar látványos LED-es megvilágításával rendelkezik, amelyek a könnyű tájékozódáshoz és időben történő villogáshoz használatosak a bejövő akkumulátor kapacitásának figyelmeztetésére. A modellen található mód / érzékenység gomb, kezdőknek és fejletteknek egyaránt. A programozott gomb segítségével 360 ° -os bukfencek is elvégezhetők a modellel.

A főbb előnyei:
- Tökéletesen ergonomikus joystick vezérlés
- 5,8 Ghz képátvitel - a legjobb minőségű variáns
- HD 2Mpx kamera SD kártya rögzítéssel
- 1 tengelyes kardántengely stabilizátor és billentés vezérléssel az adóból
- Barométer a magassági védelemhez
- Egy iránytű az egyszerű repüléshez
- LCD-monitor a napellenző jeladójának képére

Műszaki adatok:
Hosszúság: 485 mm Szélesség: 485 mm Magasság 150 mm
Súly: 380 g
Rotor átmérője: 189 mm
Akkumulátor: LiPo 7,4 V / 1000mAh - modellhez
Akkumulátor: LiPo - 3.7 / 450mAh - távirányítóhoz
Repülési idő: 6-8 perc
Töltési idő: kb. 90-120 perc
Tartomány: 400m
2,4 GHz-es adó
FPV kamera: VIDEO 1280x720 / 30fps / PHOTO 2Mpx
LCD monitor: 4,5 hüvelyk (11,43 cm) napellenzővel

A csomag tartalma:
1x TERCEL modell
1x FPV HD kamera
1x 2,4 GHz-es távirányító LCD monitorral
4 GB-os micro SD memóriakártya és kártyaolvasó
Akkumulátor: LiPo 7,4 V / 1000mAh - modellhez
Akkumulátor: LiPo - 3.7 / 450mAh - távirányítóhoz
Töltő
4 x tartalék propeller

Részletes üzemeltetési utasítás

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kamerás drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: