NANOPROTECH ELECTRIC 75ml

Kód: NP-031_AI02
Ft4 200
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
30.8.2022
A tétel elfogyott…

A Nanoprotech Electric védi az elektromos érintkezőket vagy a nyomtatott áramköri lapokat az oxidációtól és a nedvességtől. Erősen taszítja a vizet és a nedvességet, így felhasználhatja a terméket az elektromos berendezések megfelelő működésének helyreállításához. A termék korróziógátló hatású.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Electric spray tulajdonságai

Véd a rövidzárlatok ellen: A NANOPROTECH Electric kezelt elektromos alkatrészeket vékony nanorészecske réteggel kell szigetelni, amely tökéletesen megvédi őket a nedvességtől. Ha a víz a kezelt berendezésbe kerül, akkor nincs rövidzárlat és annak megsemmisülése. Ezenkívül megvédi a további oxidációtól, és ezáltal jelentősen növeli a munkavédelmet, különösen nedves környezetben. Ez megakadályozza a súlyos áramütést.
Véd az oxidációtól: Megnedvesedve az elektromos készülékek oxidálódnak, ami fokozatosan lebontja a készüléket. A NANOPROTECH Electric azonban megakadályozza ezt. Még egy már korrodálódott felületre is felvihető és így hatékonyan megszabadulhat az oxidációtól. Ideális tehát azoknak az elektromos eszközöknek a kezelésére és helyreállítására, amelyek nedvesség és korrózió miatt elérték élettartama végét.
Elsősegély a megfulladt elektronikához: Amikor a víz bejut egy elektromos eszközbe, az annak gyors megsemmisüléséhez vezet. Ha a kezeletlen eszközt nem károsítja halálosan a víz, a NANOPROTECH Electric helyreállíthatja működését. Ha hasonló helyzet áll elő önnel, a lehető leghamarabb szerelje szét a készüléket, és kezelje NANOPROTECH Electric spray-vel. A nanorészecskék tizenöt percen belül kiszorítják a nedvességet, és megőrzik a felszínt. Ennek köszönhetően elektronikája továbbra is a korábbiakhoz hasonlóan működik, és emellett védett marad az oxidációtól.
Visszaállítja az érintkezéseket: A régebbi elektronika gyakran megszakítja a kontaktusokat, leggyakrabban oxidációjuk vagy nedvességük miatt. Ha hasonló problémával találkozik, akkor a sérült érintkezőket kezelje a NANOPROTECH Electric spray-vel. A nanorészecskék elősegítik az oxidált érintkezők tisztítását és tisztává tételét, így meghosszabbítják az eszközök élettartamát.
Véd még agresszív környezetben is: Minden elektromos eszköz különösen veszélyeztetett kémiailag agresszív környezetben. Ez különösen akkor nyilvánvaló, ha érintkezik a sós nedvességgel, amellyel például a part menti területeken vagy hazánkban találkozhat a téli hónapokban. De a klórozott víz vagy a savas eső is problémákat okoz. Ha eszközeit korrózió veszély fenyegeti, szétszerelje és kezelje belülről. Ez megőrzi őket, és még az igényes körülmények között sem veszítik el az elektromos csatlakozások a funkciójukat.
A spray használata:

Felhordás előtt alaposan rázza meg a spray-t
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre.
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés