RC autó Traxxas Rustler 1:10 VXL 4WD TQi RTR

Kód: TRA67076-4-BLUE
Ft184 680

Kérjük, válasszon változatot

A vadonatúj Rustler® 4X4 VXL egy erőteljes RC autómodell, brutális erővel, amelyet karbantartás nélküli Velineon 3500kV váltóáramú motor szállít, VXL-3S vezérlővel. A motor hatalmas teljesítménye a sebességváltón, a súrlódó tengelykapcsolón és a differenciálműveken keresztül jut át ​​a négy Talon ™ 2,8 ”kerékhez.

Részletes információ

Szín: kék
Raktáron (1 db) | TRA67076-4-BLUE
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft184 680
Szín: narancs
Jelenleg nem elérhető | TRA67076-4-ORNG
Várható kézbesítés: 9.7.2024
Ft184 680
Szín: rózsaszín
Raktáron (1 db) | TRA67076-4-PINK
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft184 680

Termék részletes leírása

 • Robusztus moduláris futómű
 • Sebesség 100 km / h-ig
 • Erőteljes 3500 kV-os váltóáramú motor
 • VXL-3S vezérlő három menetmóddal
 • 3S LiPo akkumulátorok támogatása
 • Gyors digitális szervo szervóvédővel
 • A TSM elektronikus stabilizálása
 • 2 csatornás TQi adó
 • LCG alváz alacsony tömegközépponttal
 • Vágott ProGraphic test
 • Hosszú löketű olajcsillapítók és X-gyűrűk
 • Abroncs kerekei 2,8 ”Talon ™

Moduláris futómű
A Rustler 4x4 teljesen új, moduláris futóműve csak egy csavarhúzó segítségével távolítható el az alkatrészről. Egy percen belül hozzáférhet az összes fontos alkatrészhez, modellbeállításhoz és szervizkarbantartáshoz. A masszív, megerősített lökhárítók megvédik a modellt az ütközéstől, ugyanakkor úgy tervezték őket, hogy fenntartsák a nagy megközelítési szögeket

Szervo vezérlés
A 2075-es, egyenáramú motorral és nejlon fogaskerekekkel ellátott digitális szervo nyomatéka 9,0 kg.cm, sebessége 0,17 s / 60 °  6,0 V. A vízállóság érdekében a szervoszekrényt és a kimeneti ezer négyzetet tömítéssel látják el. Két golyóscsapágy nagyon sima működést biztosít.

Erőteljes váltóáramú motor
A Velineon 550 AC motor pontosan be van hangolva 1:10 RC-s autókban történő használatra. Az autómodelleknek tökéletes egyensúlyt nyújt a teljesítmény és az optimális hatékonyság között. További előny a hosszú élettartam, amelyet csak a golyóscsapágyak határoznak meg. A csapágyak a szervizkészlet részeként megvásárolhatók a TRA3352R rendelési szám alatt.

A motor 550-es sorozatú, 4 pólusú felépítésű, amely akár a kétszeres nyomatékot is biztosítja a kétpólusú verzióhoz képest. A forgórész dinamikusan kiegyensúlyozott és Kevlar szövetből fonott a szilárdság növelése érdekében.

Elektronikus vezérlő Traxxas VXL-3S
Vízálló elektronikus vezérlő Traxxas VXL-3S három menetmóddal, a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatásával és az EZ-Set ™ gombbal történő egyszerű kezeléssel. A VXL-3S vezérlő olyan edzésmóddal van felszerelve, amely a teljes gázzal 50% -ra korlátozza. Ennek köszönhetően a kezdő sofőrök vagy gyermekek fokozatosan megismerkedhetnek a modell jellemzőivel, és felkészülhetnek az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű kezelés és intuitív kétszínű LED jelzés.

VXL-3S vezérlő módok

 • Sport: Alapértelmezett mód, előre, fékezés és hátramenet lehetséges.
 • Verseny: Versenyzésre alkalmas mód. Előre haladás és fékezés lehetséges; hátramenet nem áll rendelkezésre.
 • Edzés: Gyerekeknek vagy kezdő lovasoknak megfelelő mód. 50% -os teljesítménykorlátozással lehet előre haladni, 50% -os teljesítménykorlátozással újra fékezni és hátramenni.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TRA6533 a Traxxas TQi távadókhoz. Könnyű kezelhetőség, gombos párosítás. LED állapotjelzés. 3 tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve a vevőbe, hogy megismerjék a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is rendelkezik az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetriai érzékelők csatlakoztatásához.

Ezenkívül egy bővítő telemetriai modul csatlakoztatható a 4 tűs csatlakozóhoz, amelyhez akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt.

Traxxas Stabilitáskezelés
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak lehetővé teszi az erő, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását extrém sebességgel, hanem sokkal könnyebb vezetést és irányítást garantál csúszós felületeken, mint például por, sima beton vagy akár jég és hó.

A vevő rendelkezik egy 3 tengelyes MEMS giroszkóppal és egy gyorsulásmérővel, amelyek másodpercenként körülbelül 100-szor értékelik a modell mozgását, és az első kerekek kormányzásában megfelelő beavatkozásokkal korrigálják a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét - Ön 100% -ban irányíthatja a motor teljesítményét. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítség szintjét az adó multifunkciós gombjával vagy a Traxxas Link alkalmazásban lehet beállítani.

Fekete króm kerekek Talon EXT 2.8 gumikkal
A nagy, 2,8 "-es fekete króm kerekek pontos kormányzást és nagy hasmagasságot biztosítanak. Az agresszív futófelületű mintázatú Talon gumiabroncsok a motor maximális teljesítményét továbbítják minden típusú felületre. Ugyanakkor a gumiabroncsok szélessége az új Rustler stabilitását biztosítja.

Súrlódó tengelykapcsoló
A hajtásrendszer védelmét egy állítható súrlódó tengelykapcsoló egészíti ki, amely egyenletes, de agresszív indítást biztosít a tapadásvesztés nélkül.

Wheelie Bár
A Wheelie Bar hátsó kerekei elengedhetetlenek egy olyan teljesítményű modellnél, mint az új Rustle 4x4 VXL. A megerősített kerekekkel ellátott hátsó sín védelmet nyújt a nyomószárny számára, és megakadályozza a modell felborulását, amikor teljes gázzal jár.

Csomag tartalma
A csomag tartalmaz egy teljesen összeállított RC modellautót a Traxxas Rustler távvezérléséhez 1:10 méretarányban, 4WD meghajtással. Velineon 3500kV váltóáramú motor és VXL-3S szabályozó. Kétcsatornás TQi ™ RC készlet a TSM vezérlés elektronikus stabilizálásával. ProGraphic nem vágott test. Szerszámkészlet, lengéscsillapító párnák, lengéscsillapító dugattyúkészlet, motor fogaskerék, szabványos akkumulátortartó (akkumulátorvastagság 25 mm) és magasabb akkumulátortartó (akkumulátorvastagság 35 mm) és útmutató.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Méretarány: 1:10
Hossz: 47 cm
Szélesség: 32 cm
Magasság: 29 cm
Súly: 2.32 kg
Meghajtás: 4WD
Vezetési idő: 25 - 30 p
Sebesség: 70 - 105 km/h

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: