DJI - Mavic Air FLY MORE COMBO (Arctic White)

Kód: DJIM0254C
Újdonság Tipp
Márka: DJI
Ft367 150
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
8.12.2020

A Mavic Air mindenütt ott van, ahol kalandra Ön kalandra vágyik. A kicsi, összecsukható drón egy 3-tengelyes stabilizátorral, egy nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 szenzorrendszerrel és egy 21 perces repülési idővel felszerelt távvezérlővel, mobiltelefonnal vagy gesztussal működő 4K kamerával van ellátva. A modell súlya 430 g.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás:


Egy design csoda - ez a DJI Mavic Air, melyet minden kalandra követni lehet. A Mavic termékcsalád drónjaiból a legjobb, könnyen hordozható, összecsukható, és kiváló repülési funkciókat és funkcionalitást biztosít a korlátlan felfedezéshez.

 

kl

A Mavic Air fel van szerelve a legjobbakkal, amiket egy hasonló nagyságú drónhoz elképzelhet:

3 tengelyes stabilizált kamera pánt:

A Mavic Air a legjobb hordozható dron a DJI-tól, 3 tengelyes mechanikus stabilizált pánttal, amelynek szögtartománya a rezgések 0,005 ° -ra csökkent. A rezgéscsillapítók háromszögletű elrendezése még stabilabb felvételeket eredményez.

4K 100 Mbps videó:

A Mavic Air videók hihetetlen 4K felbontásban készülnek, 30 fps és az átviteli sebesség 100 Mbps, így rögzít minden pillanatot UHD minőségben.

32 MP gömbpanoráma:

A vízszintes, függőleges és 180 fokos panorámaképek mellett a Mavic Air 25 képet tud összerakni 8 másodperc alatt, hogy kristálytiszta, 32MP-os gömbpanorámát készítsen. Tekintse meg a DJI Goggles szemüveg teljesen lebilincselő szemszögéből.

Lassított videó:

A támogatás a 1080 felvétel 120 fps Mavic Air elkapja a leggyorsabb kalandokat is.

HDR Fotó:

Az új HDR algoritmusok segítenek a megfelelő expozíciós beállítások elérésében, intelligensen, fényviszonyoktól függően. A túlexponált vagy sötét helyek áttervezhetők az árnyékok és a megvilágított helyek közötti átmenethez, míg a DSP-gyorsítás a képalkotást hatékonyabbá teszi.

8 GB belső tárolási hely:

A Micro SD kártyanyíláson kívül a Mavic Air 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, ahol közvetlenül tárolhatja a fényképeket és videókat, és exportálhatja őket a dronokról az USB 3.0 Type C porton keresztül.

 

 
 

Kicsi, tárolható:

A Mavic Air karjai aerodinamikusak a testtel együtt, így a drón geometriailag pontos. A magnéziumötvözetből készült tartók védik a hét fedélzeti kamerát, hátsó szellőzőnyílás hatékonyan vezeti a hőt és az elsődleges kamera stabilizált süllyesztett, ezáltal jobban védett. A Mavic Air olyan magas és széles, mint egy okostelefon, ezért könnyű hordozni.

Összecsukható távirányító:

A távirányító összecsukható, alacsony profilú, ergonomikus konstrukciója a maximális kényelmet biztosítja okostelefon használata közben is. A kényelmesebb átvitel érdekében a vezérlőben leválasztható vezérlő karok tárolhatók.

 

A Mavic Air nagyszámú automatikus móddal rendelkezik professzionális minőségű felvételek készítéséhez:

ActiveTrack:

Az ActiveTrack egyszerre akár 16 választható tárgyat is érzékelhet. Nagyobb követési pontossággal és nagyobb képességekkel rendelkező ActiveTrack nyomon követheti a célokat futás, esés vagy kerékpározás közben.

QuickShots:

Válasszon a hat QuickShot mód közül - Rocket, Dronie, Circle, Helix, Asteroid és Boomerang. Mindannyian a keze ügyében vannak és lélegzetelállító felvételeket biztosítanak anélkül, hogy a felvétel minőségére kellene gondolnunk. Ön azonnal megoszthatja videóit a közösségi hálókon a DJI GO 4 segítségével.

SmartCapture:

Szórakoztató, egyszerű és intuitív - a SmartCapture funkció, amely új és interaktív módon kezeli a Mavic Air-t. Repüljön fel a drónnal és gesztusokkal irányítsa, így kedve szerint készíthet videókat és fotókat.

TapFly:

Repüljön bármely irányba, ami a kijelzőn is látható, csupán egy érintéssel. A kijelzőt egyszerűen meg kell csak érinteni, és ezzel meg is lehet adni a repülési irányt, miközben az akadályokat automatikusan kikerüli, a képernyő újbóli megérintésével vagy a joystick-ok használatával az irány módosítható menet közben is.

 

 
 

A repülésbiztonság a legmodernebb FlightAutonomy 2.0 és VIO Belső kilóméter mérőn alapul:

FlightAutonomy 2.0:

A FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszer korszerű VIO technológiát alkalmaz és a része egy elsődleges kamera stabilizált gimballal, elülső, hátsó és oldalsó érzékelőkkel és infravörös akadályérzékelő szenzorral. Együtt összegyűjtik a környezeti információkat és továbbítják a nagy teljesítményű számítástechnikai egységekbe a pontos láthatóság és az optimális repülési jellemzők értékeléséhez. A drón Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) rendszere lehetővé teszi, hogy aktívan leküzdjék az akadályokat elől és hátul. A látványos kaland felfedezése sohasem volt olyan egyszerű és biztonságos.

Vizuális inerciális sebességmérés (VIO):

A VIO technológia és az új pozicionálási algoritmusok kombinációja megduplázta a Mavica Air pozícionálás pontosságát. VIO technológia értékeli valós időben a sebesség és a magasság a repülőgépek és pozícionálja neki egy pár kamerák intézkedés a magassága a drone egy lógó vagy a repülés bármely sebességnél. A vizuális pozícionáló rendszer működőképessége most 0,5-30 méter. A VIO technológia képes pontosan Mavic Air nyitjára épületek és jobban reagál a komplex környezetet kímélő mozgás ellenőrző karokat.

3D-s térképek létrehozása:

A környezet érzékelésére kifejlesztett fejlett rendszernek köszönhetően a Mavic Air nagy pontossággal és pontossággal orientálható. Nem feldolgozott adatokat hét kamerák az első, hátsó és alsó részén a repülőgép mellett a fejlett infravörös érzékelőt és IMU hozzon létre egy 3D-s térkép az érzékelt hőmérséklet valós időben, jelentősen javítja az általános repülés biztonságát.

Fejlett Pilot Assistance Systems (APAS):

Az APAS a DJI által végzett repülési útvonalak intenzív kutatásának eredménye. A felhasználók továbbra is repülhetnek előre vagy hátra, és az APAS megtervezi a megfelelő útvonalat, Mavic Air akadályt automatikusan kikerüli.

Redundáns rendszerek:

Az IMU mellett a FlightAutonomy 2.0 további redundáns rendszerekkel van felszerelve a Mavica Air biztonsági szintjének növelése érdekében. A vizuális iránytű segíti a navigációs rendszert, hogy megbecsülje a repülés irányát, amikor maga az iránytű veszélybe került. A drón akkor is sikeres helyzetbe kerül, ha a vezető, a hátsó vagy az alsó vizuális rendszerek csak egy iránya megfelelően működik. Két algoritmus készíti a két független hardver platform érzékelőit. Ha egy algoritmus-készletben hiba történik, a légi jármű folyamatosan a második párra mozog és visszaállítja a megszakítás nélküli forgalmat.

Megbízható hazatérés (RTH):

A meglévő RTH-rendszer bővítése biztosítja a legbiztonságosabb repülési útvonalat a Mavic Air számára az RTH-nél. Ez úgy valósul meg a felvétel repülési útvonal valós időben, jelveszteséggel ezután vezetve a gépet haza, miközben elkerüli az akadályokat, amelyek zavarják az adást, majd csatlakoztassa újra a vezérlőt. Ha a Mavic Air akadályt észlel, akkor a repülési magasság függvényében értékeli a megfelelő repülési útvonalat. A drón összehasonlítja a felszín alatti képeket az elején kibocsátottakkal, hogy növelje a leszállás pontosságát. Az automatikus leszálláskor a Mavic Air pásztázza a felületet a cél valós időben kimutatására akadályok vagy a víz esetében figyelmezteti a felhasználót

 

A lélegzetelállító élményt fog tapasztalni a repülés során, amikor felszáll a Mavic Airrel a levegőben:

Akkumulátorok:

A Mavic Air intelligens repülési akkumulátora nagy sűrűségű lítiumból készül, amely lehetővé teszi a valóban hosszú repülést 21 percig minden igénye szerint.

Hajtóműrendszer:

A FOC szinuszhajtású elektronikus sebességszabályozó rendszer használata lehetővé teszi a simább Mavic Air motorcserét és a motorok és a vezérlők általános hatékonyságát. Tapasztalja meg az adrenalint és az első osztályú repülést akár 68,4 km sebességgel.

Továbbfejlesztett WiFi videotranszfer

Az új Wi-Fi videokonferencia rendszer két 2.4 / 5.8GHz és 720p élő nézetet támogat akár 4 km FCC vagy 2 km CE (CE csak engedélyezett) FPV járat esetén a Mavic Air és a DJI Goggles, szálljon fel a mennybe, és élvezze a valóban izgalmas élményt.

Támogatott SD kártyák:

 • 16G
 • Sandisk Extreme
 • Kingston 16GB SDHC-I SDCAC / 16GB

 

 • 32G
 • Sandisk Extreme V30
 • Sandisk Extreme V30 A1
 • Sandisk Extreme V30 Pro A1

 

 • 64G
 • Sandisk Extreme V30 A1
 • Sandisk Extreme Pro V30 A1

 

 • 128G
 • Sandisk Extreme V30 A1
 • Sandisk Extreme Plus V30 A1

Támogatott operációs rendszerek és eszközök: 

 iOS v4.1.5.
Szükséges iOS 9.0 vagy újabb. Kompatibilis: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Mobilné, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Mobilné, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + mobil hálózatos, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + mobil hálózatos, iPad mini 4 a iPad mini 4 Wi-Fi + mobil hálózatos. Ez az alkalmazás iPhone 7, iPhone 7 Plus számára optimalizált.

Android v4.1.4.
Android 4.4.0 vagy újabb. Kompatibilis: Samsung S8, Samsung S7, Samsung S7 edge, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Samsung 705c, Ascend Mate 9, Ascend Mate 7, Huawei P10 Plus, Huawei Honor 8, Huawei P8 Max,, Xiao 5, Google Nexus 6, Nexus 9, Google Nexus 7 II, LG V20. Egyéb eszközökkel való kompatibiltás teszt fázisban van.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: