RC DRON DJI - Mavic Pro Fly More Combo + DJI Goggles

Kód: DJIM0250-C02
Ft548 060
Előrendelés
Várható kézbesítés:
18.2.2021

A DJI Mavic Pro kicsi, de ennek ellenére nagy teljesítményű drón, melynek köszönhetően a kreativitás határa a csillagos ég. Minden szögből csodálatos légi felvételeket készíthet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A DJI Mavic Pro kicsi, de ennek ellenére nagy teljesítményű drón, melynek köszönhetően a kreativitás határa a csillagos ég. Minden szögből csodálatos légi felvételeket készíthet. A kompakt doboz komplex technológiát takar, amelynek köszönhetően ez a legkorszerűbb DJI kamera. 24 magos processzor, teljesen új adatátviteli rendszer 7 km hatótávolsággal, 5 optikai szenzor és 4K kamera 3 tengelyes stabilizátorral csak az Ön utasítására vár, elég megnyomni a gombot vagy megérinteni a képernyőt.
 
Teljesen felszerelt szett a még tökéletesebb élményekhez, amely FPV DJI Goggles szemüveget is tartalmaz, táskát, töltőt és töltő hub 4 akkumulátornak, adapter a power bankhez és 2 db tartalék akkumulátor.
 
 

TELJESÍTMÉNY
Repüljön még tovább.
A Mavic amely a zsebébe is befér tartalmazza a legújabb DJI OcuSync technológiát 7km hatótávolsággal és Full HD 1080p video átvitellel.

Ütközések és karcolások nélkül
Egy átlagos drón hosszú repülésnél vagy magasságból való leszálláskor nekimehet akadályoknak. A Mavic a FlightAutonomy technológiát használva felfedezi az akadályokat 15m-en belül. El tudja őket kerülni így megakadályozza az ütközéseket.

Pontos lebegés
A drón pozícionálása szatelit segítségével működik. Műholdas kapcsolat nélküli drón nem tud pontos helyen lebegni és irányíthatatlan a levegőben. A Mavic ezért fel van szerelve optikai szenzorokkal és így pontosan tud lebegni épületek belsejében vagy GPS térerő nélküli helyeken.

Maradjon tovább a levegőben
A Mavic 6x kisebb mint a Phantom, de ez még nem azt jelenti hogy kevesebb ideig repül. Épp ellenkezőleg, sokkal tovább repül mint ahogy gondolná. 27 perc repülési időt és 7km hatótávolságot tud elérni hála a magas teljesítményű és efektív motoroknak.

4K Ultra HD Videó
A Mavic a 4K videót támogatja 30 fps-sel. Nem használ elektronikus képstabilizációt, hogy minden felvétel tényleg 4K legyen. Kialakíottunk egy miniatűr, különösen pontos stabilizációs rendszert, kizárólag a Mavic számára, amely képes stabilizálni a képet gyors mozgás közben is az egyenletes videóhoz és éles fényképekhez.

Fényképek magasságból
Mindannyian szeretjük a szép fényképeket. A Mavic-nek 12 megapixeles kamerája van, amely az Adobe DNG RAW-t támogatja, tehát megfelel akár pillanatképek vagy komplett portfólió készítésére.


 
 

KÖNNYŰ
Repülés telefon segítségével.
Lehet, hogy csak egy gyors fényképet szeretne készíteni, vagy beállítani a barátja követését vagy csak egy kicsit repkedni a felhők között. Minden amire szüksége van megcsinálja a telefonjával.

Tapfly
Repülj bármely irányba, ami a kijelzőn is látható, csupán egy érintéssel. A kijelzőt egyszerűen meg kell csak érinteni, és ezzel meg is lehet adni a repülési irányt, miközben az akadályokat automatikusan kikerüli*, a képernyő újbóli megérintésével vagy a joystick-ok használatával az irány módosítható menet közben is.


Utasításra várva
A Mavic minden utasításra majdnem azonnal reagál. Függetlenül attól, hogy lassú folyamatos felvételt szeretne készíteni vagy vérpezsdítő felvételt 65km/h Sport üzemmódban.

Gondok nélkül
Két szenzor szett. Kétszeres megbízhatóság.
A drónok leggyakoribb problémája a szenzor, amely nem működik úgy ahogy kellene. Ezért van a Mavic felszerelve két szettel. Ha az egyik felmondaná a szolgálatot, helyettesíti a másik.

Kiegyensúlyozott
Maradjon egyforma magasságban a föld felett, automatikusan. Ne legyen gondja azzal, hogy túl alacsonyan repül, a Mavic a megfelelő magasságot fogja tartani az egyenlőtlen talaj felett.


Intelligens akkumulátor
A Mavic intelligens akkumulátora 27 perces repülési időt biztosít és lehetővé teszi a feltültés állapotának az ellenőrzését valós időben a DJI GO applikáció segítségével. Kiszámolja a hátralevő repülési időt és lehetővé teszi a biztonságosabb repülést.

Elég egy pillantás
A DJI GO applikáció segítségével mindent láthat amit a kamera lát az akkumulátor állapotától, helyzeten keresztül a repülési irányig.

 
FPV DJI Goggles szemüveg: 
FPV szemüveg drótnélküli 2.4 GHz jelátvitellel, HDMI bemenettel, két 5''-os képernyővel 1920x1080 pixeles felbontással, beépített hangszórókkal, távirányítós touchpaddel, giroszkóppal és sebességmérővel. A szemüveg lehetővé teszi a kamera irányítását fejmozgás segítségével. A Head Track Gimbal üzemmódban csak a stabilizált felfüggesztés forog a kamerával anélkül hogy a drón mozogna.
 
 

A csomagolás tartalmazza:
Mavic quadrocopter

DJI GOGGLES

Távirányító OcuSync jelátvitellel
3db intelligens akkumulátor Li-Pol 11,4V / 3830mAh
50W-os töltő
5 pár propeller
Micro SD kártya 16GB
USB kábel
RC kábel (Lightning csatlakozó)
RC kábel (Micro USB csatlakozó)


Ez a termék professzionális technikai támogatást, jótállási és garanciális szolgáltatást nyújt, és tartalmaz egy teljes magyar használati útmutatót

 

Támogatott operációs rendszerek és eszközök:

iOS v4.1.5.:

iOS 9.0 vagy újabb. Komplatibilis: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Mobil, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Mobil, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Mobil, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Mobil, iPad mini 4 a iPad mini 4 Wi-Fi + Mobil.

Android v4.1.4. :

Android 4.4.0 vagy újabb. Kompatibilis: Samsung S8, Samsung S7, Samsung S7, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Samsung tabuľky 705c, Ascend Mate 9, Ascend Mate 7, Huawei P10 Plus, Huawei Honor 8, Huawei P8 Max,, Xiao 5 , Google Nexus 6, Nexus 9, Google Nexus 7 II, LG V20. További eszközök támogatása fejlesztés alatt áll.

 
 
 
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: