E-flite X-VERT VTOL BNF Basic

Kód: EFL1850
Ft51 765
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
26.1.2021

Forradalmi X-VERT VTOL RC modell repülő távirányítással, merőleges indítással és landolással a soha nem végetérő élményért. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A modell erős, rugalmas és egyben könnyű Z-Foam anyagból készült. A szárnyak végén műanyag állványok találhatók. A nagy szárnyakat a digitális 4 g SA220-as szervó és a 280-as  2600 percenkénti fordulattal rendelkező motor irányítja.  125 x 75 mm átmérőjű, jobb és bal propellerrel lett ellátva, amelyeket műanyag keret véd. A vezérlőegységet beépített szabályozóval és vevővel látták el. 

Nincs szűksége semmilyen bonyolult mechanizmusokra, egyszerűbb már nem is lehetne. Mindössze egy egyszerű átkapcsolással átvált függőleges repülésből vízszintesbe és vissza. 

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

A vezérlő elektronika SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) rendszerrel és az exkluzív repülésvezérlő szoftverrel jelentősen befolyásolja a model repülési tulajdonságait. A X-VERT VTOL hihetetlen stabilitással bír függőleges és vertikális repülésben, de még a két repülési mód váltása közben is. A két repülési mód közötti váltás épp olyan egyszerű, mint a távirányító bekapcsolása. A SAFE technológia segítségével a vezérlőegység automatikusan átkapcsolja a repülőt az egyikből a másikba és gondoskodik arról, hogy Ön pihenhessen és élvezhesse a repülést. 

Annak érdekében, hogy a repüléssel még a kezdők is megbirkózzanak, a modell barometrikus magasságmérővel lett felszerelve, amely segít a kevésbé tapasztalt pilóták számára a Multirotor módban stabilizálni a magasságot. Ennek köszönhetően a Multirotor módban is egyszerű az irányítás. 

 

REPÜLÉSI ÜZEMMÓDOK: 


Multirotor: Ez az üzemmód lehetővé teszi a felszállást és a landolást függőlegesen, mint ahogy egy drón teszi. Így beltérben is lehetőség van repülni. Ebben az üzemmódban a szárnyak végein elhelyezkedő állványok a föld felé néznek, miközben Ön az emelkedést, forgást és az oldalirányú mozgást irányítja. A húzóerő és dőlésszög korlátozva és a SAFE technológia biztosítja, hogy a modell stabil maradhasson bármikor, amikor Ön elengedi az irányító karokat. 


Stability: Egy átlagos repülés közben a modell úgy viselkedik, mint egy átlagos repülő, de a SAFE módnak köszönhetően a dőlés, az emelkedés és csökkenés korlátozva van, szóval a tapasztalatlan pilóták anélkül irányíthatják a repülőt, hogy az a hátára fordulna vagy elvesztenék a gép felett az irányítást. Emellett a vezérlőkarok elengedésekor a szárnyakat vízszintes helyzetbe állítja.


Acro: Ebben a repülési módban a modell teljesen akrobatikus repülővé változik. Nem léteznek semmilyen korlátok a dőlésszögekre vonatkozóan. Bármilyen akrobata mutatvány elvégezhető, ráadásul a motor irányítható differenciál-tolóerejének segítségével, érdekes spirális hatás érhető el. A nagy kormánylapátok lehetővé teszik, szűk orsók, pontos bukfencek és gyors spirálok elvégzését. A két váltóáramú motor jelentős többletenergiával bír, ami bőven elegendő ezekre a manőverekre. Köszönhetően a beépített ASX3 technológiának, a modell olyan nyugodt módon képes repülni, hogy könnyen azt képzelheti, hogy egy jóval nagyobb modellel repül. Az AS3X automatikusan és azonnal korrigálja a repülési útvonalat anélkül, hogy bármilyen funkcióban zavar keletkezne vagy átfordulna a model.  

FŐBB JELLEMZŐK
Multirotor többfunkciós tulajdonságokkal 
Merőleges felszállás és leszállás szűk térben is
Repülhet lassan vagy gyorsan miközben akrobata mutatványokat végez az Acro módban. Felszállhat kézből és landolhat akár a hasára
Az egyszerű dizájn és a SAFE technológia lehetővé teszik a VTOL-al a könnyű repülést
A Stability és az Acro módok a repülési lehetőségek széles skáláját kínálják
Választható szabadalmaztatott FPV kamera szervó meghajtással (külön megvásárolható)
Nagy teljesítményű 280BL váltóáramú motorok
Kiváló sebesség emelkedés közben
Könnyű és extrém tartós EPO anyag
Színes matricák, különböző színekben
A doboz kibontása után pár percen belül felszállásra kész
A propellerek és a védőkeret könnyen felhelyezhető 
A csomag része a RC Spektrum DXE készlet is, a LiPO akkumulátor és a hálózati töltő

PARAMÉTEREK
Konstrukció - Z-Foam ™ 
Repülési nehézségi színt - Kezdő, középhaladó
Szárnyfesztávolság - 504 mm 
Hosszúság - 264 mm 
Repülési tömeg - 182 -200 g 
Szárnyfelület - 7,8 dm² 
Szárnyterhelés - 25 g / dm² 
Elektromos meghajtás 2x váltóáramú motor 280-as 2600 ford. / min / V 
Akkumulátor - LiPo 7.4 V 450 - 950 mAh ajánlott

CSOMAG TARTALMA
Összeszerelt RC E-Flite X-VERT VTOL modellrepülő előretelepített elektronikával és motorral
4 lap matricákkal
Részletes használati- és karbantartási utasítás.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC repülők
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: