FlySky FS-T6 6CH 2,4 GHz + R6B vevő

Kód: FS-T6-R6B
Ft35 000
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
31.5.2022

A FlySky FS-T6 2,4 GHz-es 6 csatornás vevő az FS-R6B hatcsatornás vevővel egy olyan modell, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek mindenki számára egyszerűvé teszi a modell vezérlését.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kiváló minőségű FS-T6 készülék az egyik legjobb modell a 6 csatornás készülékek között. Az FS-T6 a jól ismert és elismert CT6B készülék utódja. A FlySky által kifejlesztett és szabadalmaztatott AFHDS (Automatic Frequency Hopping Digital System) rendszert használja. Az AFHDS rendszert kifejezetten az összes RC modellhez fejlesztették ki. Szuper aktív és passzív interferencia-mentes képességeket, nagyon alacsony energiafogyasztást és nagy vevőérzékenységet kínál. A mérnökök és a felhasználók rendkívül szigorú teszteknek vetették alá, és minden körülmények között kétségtelenül bizonyítani fogja.

Ez a berendezés minden fontos funkciót és a legfontosabb paraméterek programozását kínálja a különféle helikopterek, vitorlázórepülők és repülőgépek üzemeltetéséhez. Az FS-T6 programozása nagyon egyszerű és intuitív. Egyetlen kattintással és egy görgővel valósítható meg, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű navigációt a menüben. A széles LCD-képernyő nagy, kontrasztos betűtípusokkal garantálja a kényelmes működést, a menüben történő navigálás pedig egyszerű és intuitív. Számos funkció, például a fojtószelep görbe programozása és az Expo grafikusan jelenik meg, hogy tisztább képet kapjon a változtatásokról.

A 6 csatornás FS-T6 mindazok számára alkalmas, akiknek robusztus, programozható, ugyanakkor bonyolult adóra van szükségük, amely csak a valóban szükséges funkciókkal rendelkezik. Az FS-T6 tökéletes lesz a repülőgépek, vitorlázórepülők és helikopterek irányítójaként.

Az adó memóriája lehetővé teszi 20 repülőgép beállításainak mentését, míg az olvasható képernyő egyszerű navigációt és a beállítások módosítását teszi lehetővé.

Csomag tartalma
FlySky FS-T6 2.4GHz 6CH adó
FS-R6B vevő
Használati utasítás

Adó specifikáció:

Csatornák száma: 6
Frekvencia: 2,4 GHz
Frekvencia válasz: 500Hz
Csatornák száma: 160
Rendszer: AFHDS
Moduláció: GFSK
Érzékenység: 1024 bit
20 modell memóriája: repülőgépek, vitorlázó repülőgépek, helikopterek
4 kétállású kapcsoló
2 potenciométer
Gáz, csűrő, lift és irányvágó
6 csatorna fordítottja
Dual Rate
Keverő: Elevon, V-tail
Gázgörbe kijelzése
Alacsony feszültség figyelmeztetés
DSC foglalat: PS2 (PPM)
Töltőaljzat: igen (a töltőt nem tartalmazza)
Tápegység: 12V DC
Méretek: 302 x 190 x 93 mm
Súly: 590g

Az adót 8 AA elem táplálja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC repülők
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés