A Traxxas LED-világítás komplett: X-Maxx TRA7885

Kód: TRA7885_AI02
Ft46 000
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
6.9.2022
A tétel elfogyott…

Traxxas komplett LED világítás komplett: X-Maxx RC modellhez. Első lámpa LED szalag a lökhárítóhoz, hátsó multifunkcionális fékcsík, tápegység modul a VXL-8S vezérlőhöz való csatlakoztatáshoz, szerelési tartozékok. Az intelligens vezérlés lehetővé teszi a fények beállítását a Traxxas Link alkalmazáson keresztül.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csomag tartalma
A csomag tartalmazza az első és a hátsó lámpatestet, a tápegység modult és a szerelési tartozékokat.

Traxxas komplett LED világítás RC Traxxas 1: 5 X-Maxx autóhoz. Vigye modelljét egy új szintre, és élvezze a lélegzetelállító menetet éjjel-nappal. A lökhárító elülső LED-sávja biztonságosan megvilágítja az előtted haladó utat, míg a hátsó fékcsík önelégült mosolyt kölcsönöz a modellnek, a féklámpáknak köszönhetően, amelyek valóban csak fékezéskor működnek.

Tulajdonságok

  • Első led világítás
  • Hátsó fék, teljesen működőképes világítás
  • 3 alapmód
  • Egyszerű telepítés
  • Vezérlés lehetősége a Traxxas Link alkalmazáson keresztül (TRA6511 szükséges)
  • Vízálló * konstrukció

Tápegység modul
A nagy teljesítményű TRA6590 tápegység vezérlőegységet közvetlenül az akkumulátor táplálja egy szabályozón keresztül, amely biztosítja a stabil szabályozott áramot. A vízálló * egység 4 csatlakozóportot és egy kapcsolót tartalmaz 3 megvilágítási módhoz. A csatlakozók színkóddal vannak ellátva a maximális egyszerűség és érthetőség érdekében.

Hátsó fékrúd
A többfunkciós hátsó fékcsík intelligens multifunkciós modulon keresztül csatlakozik a vezérlőhöz. Ennek eredményeként a féklámpák csak fékezéskor világítanak, hátramenetkor nem. A hátsó LED-szalag a TRA6590 tápegységhez csatlakozik.

Első LED világítás
A lökhárító elülső LED-sávja biztonságosan megvilágítja az előtted lévő utat. A nagy fényerejű LED-ek erőteljes fényáramot biztosítanak. A világítási szint a tápegység modulján változtatható. Módok közül választhat - nappali, távolsági és tompított.

Fényvezérlés a Traxxas Link alkalmazással
A készlet három előre beállított fénymóddal rendelkezik, amelyek manuálisan kapcsolhatók a modellen. Vagy a TRA6511 Bluetooth modullal (nem tartozik a csomagba) testreszabhatja a telefon fénymódjait a Traxxas Link alkalmazásban tetszése szerint, és távolról be- vagy kikapcsolhatja a fényeket.

Minden egyszerű és világos, és a Traxxas Link alkalmazásnak köszönhetően mindig megvan a legfrissebb frissítések új funkciókkal.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés