Syma: RC Távirányítós helikopter S111G giroszkóppal

Kód: S111G
Ft13 960
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
14.3.2024
A tétel elfogyott…

A Syma S111 GYRO helikopter az Agusta A109 Power hű másolata.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Syma S111 GYRO helikopter az Agusta A109 Power hű másolata. A helikopter lazán rögzített rotorokkal rendelkezik, így sokkal nehezebb megsérteni a helikoptert leeséskor. A helikopter a legújabb GYRO stabilizáló rendszerrel van felszerelve, amely jelentős hatással van a repülés irányíthatóságára. A giroszkóp segít a helikopter kívánt pozíciójának megőrzésében.

A giroszkóp jelentős hatással van a biztonságra és a használat kényelmére. A távirányító hatótávolsága (kb. 10 méterig) lehetővé teszi az otthoni problémamentes vezérlést. A távirányítót kiegészítésképpen egy kábellel látták el a helikopter akkumulátorának töltéséhez, amikor nem férünk hozzá USB porthoz. 

A giroszkóp és a forgás beállítására szolgáló speciális trimmer megkönnyíti a gép vezérlését bárki számára a levegőben. A helikopter kiváló meghajtórendszerrel rendelkezik, és nem csak beltéren, hanem kültéren is kiválóan teljesít.

Ennek a modellnek a főbb jellemzői:
- 3 csatornás, teljes méretű infravörös távirányító, amely lehetővé teszi: előrerepülést hátrarepülési emelkedést
- jobbra, balra
- 360 fokos elforgatás
- a távirányító speciális forgatógombbal rendelkezik a távirányító frekvenciaválasztóval van felszerelve a távirányítóhoz 6 db AA elem szükséges. A helikopter Li-Poly elemmel van felszerelve (tartozék) - az akkumulátort az első használat előtt fel kell tölteni

Az RC S111G helikopter 3 erőteljes motorral rendelkezik. Rugalmas anyagból és a nagyon jó minőségének köszönhetően csökken az esés vagy ütés okozta károsodás kockázata. A helikopter 4in1 elektronikával van felszerelve. A helikopter modern, 150mAh kapacitású LiPol akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy 10 percig repüljünk. A helikoptert közvetlenül a számítógép vagy az adó USB-portjáról lehet tölteni.

Az S111G ideális szórakozáshoz sötét helyiségekben vagy akár sötétben is. Csodálatos fénybeállítással rendelkezik - piros-kék-fehér LED. Ez a modell rendőrautó dizájnt ad.

Ez a helikopter kiváló választás kezdőknek és haladó pilótáknak egyaránt.

Műszaki adatok
Akkumulátor: LiPo
Hossz: 215 mm
Csatornák: 3
Rádió: IR
Motor: elektromos csatlakozó
Szélesség: 55 mm
Kor: 12+
Magasság: 95 mm
Hatótávolság: akár 10 m
Kiinduló súly: 42g

A készlet összetétele
Helikopter Syma S111G
Távvezérlő
USB kábel
Csavarkulcs
Használati utasítások

A távirányítón található LED-nek villognia kell. Ezután állítsa a gázkart (bal oldali joystick) a távvezérlőn teljesen lefelé, majd teljesen felfelé, majd ismét teljesen lefelé. A LED abbahagyja a villogást, és folyamatos fénnyel világít. Ez azt jelenti, hogy a helikopter szinkronban van a távirányítóval, és készen áll a repülésre.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC helikopterek
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
EZ Szerző | 20.12.2020
ajándékba vettem, még nem került sor a kibontásra.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: