Fából készült babaház

Kód: KX6201
Ft40 095
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
22.7.2024

Melyik gyermek nem álmodik egy gyönyörű házról a babáinak? Egy gyönyörű faház babák számára modern stílusban valóra vált álom lesz minden gyermek számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kétszintes ház 4 külön szobával és terasszal rendelkezik

4 SZOBA KÖZÖTT MEGTALÁL: konyha, fürdőszoba, hálószoba és nappali. A ház teljesen felszerelt és gyönyörű fából készült bútorokat tartalmaz, amelyek tökéletesen kiegészítik a ház bármely helyiségét.

A bútorok között megtalálható: asztal, székek, ágy, zongora, etetőszék, kanapé, fotel, asztal, TV, nyugágy, esernyő, zuhany, mosdó széffel, WC.

Mint egy igazi otthonra igaz, hatékony LED-világítással rendelkezik, amely nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem éjszakai lámpaként is kiválóan működik.  Kreatív játék, amellyel nem lesz ideje unatkozni. A feldolgozás minőségét és pontosságát lenyűgözik a részletek. Bútor miniatúrák, falgrafika és LED világítás teszik egyedivé és nagyon hangulatossá a házat.

A ház minden elemét gondosan csiszolták, hogy a gyermek ne sérüljön meg a játék során. A ház nem csak garantálja a nagyszerű szórakozást, hanem a gyermekszoba nagyszerű dísze is lesz. Tökéletesen stimulálja a képzeletet, támogatja a kreatív és nem konvencionális gondolkodást, és tökéletesen fejleszti a kézi készségeket is a kicsikben. A közös házépítés megtanítja a gyermeket az együttműködésre és támogatja a szociális készségek fejlesztését.

Műszaki paraméterek: Táplált LED: 3x AA 1,5 V-os elem
A ház méretei: 62cm x 27cm x 78cm
Emelet magassága: földszint: 23 cm 1. emelet: 23 cm 2. emelet: 23,5 cm
A csomag méretei: 68cm x 11cm x 49cm
Anyaga: fa

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Babaházak
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: