X-robogó XS03 APP Li - Fekete

Kód: XS03BW
Ft161 640
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
6.9.2022
A tétel elfogyott…

A népszerű X-scooters XS03 elektromos robogó egy kicsi, könnyű és praktikus robogó, amelynek hatótávolsága 20 km, maximális sebessége pedig 28 km / h, 120 kg-ig.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A népszerű X-scooters XS03 elektromos robogó egy kicsi, könnyű és praktikus robogó, amelynek hatótávolsága 20 km, maximális sebessége pedig 28 km / h. 120 kg-ig terjed, 4 óra alatt töltődik fel. Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a telefonon lévő alkalmazáshoz.

A robogót eredeti csomagolásban szállítják szétszerelt állapotban. Egyszerű telepítés.

Paraméterek
Teljesítmény: 250 W

Súly: 12 kg
Teherbírás: 120 kg
Max. sebesség: 25 km / h*
Max. hatótávolság: 20 km
Töltési idő: 180 - 240 perc
Akkumulátor: 36V 7,8Ah
Elem típusa: Lítium
Abroncsok: 50 / 75-6,1
ABS board
Fékek: Tárcsa
Méretek: 1150 x 425 x 1120 mm
A csomag méretei: 1120 x 160 x 530 mm

* A robogó maximális hatótávolságának megadott értékét ideális vezetési körülmények között mérik - terhelés 75 kg, sík terep, min. 15 ° C léghőmérséklet, teljesen feltöltött (és új) akkumulátorok, megfelelően felfújt gumiabroncsok, minőségi út, gazdaságos stílus / vezetési mód. Az ezeket a paramétereket és egyéb vezetési tényezőket befolyásoló tényleges körülmények a tartományt a megadott érték legfeljebb 50% -ával (vagy kevesebbel) csökkenthetik. *

Ügyeljen az akkumulátor állapotára, és ne hagyja teljesen lemerülni. Ha a robogót 30 napig nem használják, töltse fel és tárolja az akkumulátort száraz és hűvös helyen (legalább 10 ° C hőmérsékleten). 30 naponta töltse fel az akkumulátort, különben a garancia kiterjedhet az akkumulátor visszafordíthatatlan károsodására.

Figyelem: Az elektromos robogó használatakor a felhasználó köteles betartani a közúti közlekedés szabályait és a közúti közlekedésre vonatkozó előírásokat. Kövesse annak az országnak a törvényeit, előírásait és biztonsági utasításait, ahol a robogót használja.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos robogók
Garancia: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés