X-scooters XR09 EEC Li

Kód: XR09-B
Ft920 160
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
11.6.2024

Az X-scooters XR09 elektromos robogó vadonatúj, erőteljes modellje 2100 W-os motorral és 60 V-os akkumulátorral. A robogó 2 sebességgel rendelkezik. Telefontartót tartalmaz. A sebességet a gyártó a jogszabályi előírások miatt 45 km / h-ra korlátozza, a feloldást az eladó a vevő kérésére és felelősségére teszi lehetővé.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A robogót regisztrálni lehet az utakon történő működésre (rendszám).

A robogót eredeti csomagolásban szállítják szétszerelt állapotban a szállításhoz. Könnyű telepítés.

Teljesítmény 2100 W
Súly 84 kg
Terhelhetőség 200 kg
Max. sebesség 55 km/h
Max. hatótávolság 45 km
Töltési idő 360 - 480 p
Akkumulátor 60V 20Ah
Elemtípus Lítium
Gumiabroncsok 12"
Fékek Tárcsa
Méretek 1860 x 770 x 1210 mm
A csomag mérete 1700 x 380 x 850 mm
Az elektromos motor típusa kefe

 

A robogó maximális tartományának megadott értékét ideális vezetési körülmények között mérik - terhelés 75 kg, sík terep, min. 15 ° C léghőmérséklet, teljesen feltöltött (és új) akkumulátorok, megfelelően felfújt gumiabroncsok, minőségi út, gazdaságos stílus / vezetési mód. A megadott paramétereket és egyéb vezetési tényezőket befolyásoló valós körülmények csökkenthetik a tartományt a megadott érték legfeljebb 50% -ával (vagy kevesebbel).

Ügyeljen az akkumulátor állapotára, és ne hagyja teljesen lemerülni. Ha a robogót 30 napig nem használják, töltse fel és tárolja az akkumulátort száraz és hűvös helyen (legalább 10 ° C hőmérsékleten). 30 naponta töltse fel az akkumulátort, különben a garancia kiterjedhet az akkumulátor visszafordíthatatlan károsodására.

Figyelem: Az elektromos robogó használatakor a felhasználó köteles betartani a közúti közlekedés szabályait és a közúti közlekedésre vonatkozó előírásokat. Kövesse annak az országnak a törvényeit, előírásait és biztonsági utasításait, ahol a robogót használja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos robogók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: