X-scooters XS02 MiNi Fekete

Kód: XS02MINIBK
Ft52 245
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
1.7.2024

A kicsi X-scooters XS02 elektromos robogó mindössze 9 kg súlyú, akár 15 km / h sebességgel fut, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egyetlen feltöltéssel 7 km-en szórakozzanak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A robogót eredeti csomagolásban szállítjuk szétszerelt állapotban. Egyszerű telepítés.

Paraméterek
Teljesítmény: 120 W
Súly: 9 kg
Teherbírás: 40 kg
Max. sebesség: 15 km / h
Max. hatótávolság:  7 km
Töltési idő: 360 - 480 perc
24V-os akkumulátor
Akkumulátor típusa: Ólom
Gumiabroncsok: 12 cm
ABS tábla
Tárcsafékek
Méretek: 780 x 410 x 900 mm
A csomag méretei: 700 x 170 x 280 mm

A robogó maximális hatótávolságának megadott értékét ideális vezetési körülmények között mérik - terhelés 75 kg, sík terep, levegő hőmérséklete min. 15 ° C, teljesen feltöltött (és új) akkumulátorok, megfelelően felfújt gumiabroncsok, minőségi út, gazdaságos stílus / vezetési mód. A megadott paramétereket és egyéb vezetési tényezőket befolyásoló valós körülmények csökkenthetik a tartományt a megadott érték legfeljebb 50% -ával (vagy kevesebbel).

Ügyeljen az akkumulátor állapotára, és ne hagyja teljesen lemerülni. Ha a robogót 30 napig nem használják, töltse fel és tárolja az akkumulátort száraz és hűvös helyen (legalább 10 ° C hőmérsékleten). 30 naponta töltse fel az akkumulátort, különben a garancia kiterjedhet az akkumulátor visszafordíthatatlan károsodására.

Figyelem: Az elektromos robogó használatakor a felhasználó köteles betartani a közúti közlekedés szabályait. Kövesse annak az országnak a törvényeit, előírásait és biztonsági utasításait, ahol a robogót használja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos robogók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: