Feiyu-Tech AK2000 stabilizátor

Kód: AK2000
Ft166 646
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
28.12.2022
A tétel elfogyott…

Feiyu Tech AK2000 stabilizátor LCD érintőképernyővel, varázsgyűrűvel az oldalon és számos funkcióval. Alkalmas a legtöbb fényképezőgéphez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • Feiyu Tech AK2000 stabilizátor LCD érintőképernyővel, varázsgyűrűvel az oldalon és számos funkcióval. Alkalmas a legtöbb fényképezőgéphez. Teherbírás legfeljebb 2,8 KG.
  • A Feiyu Tech AK2000 stabilizátor rendkívül erős motorokkal rendelkezik, végtelen erővel, ennek köszönhetően kiváló teherbírással rendelkezik. Az új nagy teljesítményű chip intelligens algoritmussal kombinálva megakadályozza a remegést. Ezért a rázkódásgátló rendszer extrém körülmények között is használható, akár nehéz professzionális fényképezőgépek lencsékkel történő használatával is.
  • A Feiyu Tech AK2000 érintőképernyővel rendelkezik, amelynek köszönhetően teljes mértékben irányíthatja kameráját. Nincs időintervallum funkció, a beállítások útja stb.
  • A kar dőlésszöge az AK2000-nél akadálytalan felvételt tesz lehetővé, valamint a képernyő zökkenőmentes megtekintését.
  • A Gimbal Feiyu Tech AK2000 egy multifunkcionális és nagy pontosságú „varázsgyűrűt” tartalmaz, amely nemcsak a fókuszt és a zoomot vezérli, hanem a motor nagy pontosságú forgásának vezérlését is.
  • Az AK2000 nagy pontosságú szoftver algoritmusokkal van felszerelve M4 mag, nagy pontosságú, 0,02 ° -os mágneses kódoló érzékelő és W5 generációs vezérlő algoritmus, korrekciós sebességgel másodpercenként 2000-szer, terhelés adaptációs algoritmus.

 

  • Ahogy a wifi-n keresztüli Feiyu ON APP-hez való csatlakozás után lehetőség van paraméterek beállítására, úgy ezek a paraméterek Bluetooth-on keresztül is beállíthatók.
  • A kompatibilis eszközökkel ellátott WiFi kapcsolat lehetővé teszi a fényképek, a rögzítés, az élességállítás, a nagyítás, az érzékenység beállítások, a fehéregyensúly, az expozíciós értékek és az üzemmódváltás funkcióinak vezérlését.
  • Az AK2000 stabilizátor nagy energiájú polimer lítium akkumulátort tartalmaz, amelynek akkumulátorának élettartama akár 12 óra.

Specifikációk:
Kompatibilitás: Canon 5D Mark III / Mark IV / 6D / 80D és más hasonló méretű és súlyú kamerák
SONY: a7 seirous, a9 sorozat, Panasonic, Nikon és más kamerák, például a GoPro HERO5 / 6/7 Nikon D850.
Teherbírás: 2800g
Akkumulátor kapacitása: 2200mAh
Feszültség: 3,7 V
Töltés: kb. 5 óra
Az akkumulátor élettartama: 12 óra
Súly: 1252g

Csomag tartalma:
1x 3 tengelyes gimbal
1x fogantyú
4x akkumulátor
1x akkumulátortöltő
1x állvány
1x tápkábel
1x záróanya
1x kábel a fényképezőgép stabilizátorhoz történő csatlakoztatásához
1x hordtáska

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: FeiyuTech
Garancia: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: