FeiyuTech WG2X Gimbal sport kamerákhoz

Kód: WG2X
Ft68 000
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2022

A FeiyuTech WG2X a WG2 sportkamerák híres és értékes kardánjának új, könnyebb változata. Bluetooth és Wi-Fi modulokkal felszerelve lehetővé teszi a kamera vezérlését a stabilizátor fedelén található funkciógombok segítségével. Az eszköz kompakt kialakítása a rendszerrel együtt lehetővé teszi a GoPro Cardan tartóinak bárhová történő felszerelését.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Három stabilizációs mód

A Gimbal három stabilizációs módot kínál, amelyek lehetővé teszik az eszköz tulajdonságainak az aktuális igényekhez való igazítását. Az intelligens rázkódásgátló algoritmusok és a korszerű kefe nélküli motorok garantálják a simaságot és stabilitást, ennek köszönhetően a felhasználó minden körülmények között eléri a kívánt hatást.

  • Mozgási mód - Ebben az üzemmódban a kamera folyamatosan figyeli a készülék forgó mozgását, és rögzített helyzetben tartja a horizont vonalához képest.
  • Zárolási mód - a kamera lencséje állandó marad - az összes tengely forgása a beállított helyzetben van rögzítve.
  • Követési mód - Ebben a módban a kamera simán követi a kardán forgatását és felfelé.

Az üzemmódok és az eszközfunkciók közötti váltás gyors és intuitív. Három funkciógombbal hajtják végre, amelyek a kar oldalán és hátul találhatók. A LED jelzi a kiválasztott módot és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Autopanorama

A három alap üzemmód mellett a kardán rendelkezik egy autopanoráma funkcióval, amelyben beprogramozhatja a kiválasztott pozíciók közötti forgatást. A programozható idő és mozgástartomány lehetővé teszi, hogy lenyűgöző idővonalakat és panorámákat készítsen.


Szelfi mód

A stabilizátor lehetőséget nyújt arra is, hogy a kamerát simán elforgassa 180 ° -kal a felhasználó felé. A szelfi funkció megkönnyíti az eseményen résztvevő személyek észrevételeinek és reakcióinak rögzítését.

Kézi iránybeállítás

Külön figyelemre méltó a kézi iránybeállítási funkció, amelyben a felhasználó manuálisan kényszerítheti a kamera helyét alkalmazás nélkül. Ez lehetővé teszi a váz gyors és könnyű cseréjét, például kerékpározás, kenuzás vagy futás közben.

Univerzális tartó

A FeiyuTech WG2X fogantyú lehetővé teszi olyan sportkamerák egyszerű telepítését, mint a GoPro Hero 5/6/7 / Session és más hasonló méretű. Kialakítása hozzáférést biztosít a csatlakoztatott webkamera gombjaihoz és képernyőjéhez, ami jelentősen növeli a készülékkel való munkavégzés kényelmét.

Feiyu ON mobilalkalmazás és távirányító kamera funkciói

Az Android és iOS rendszerű okostelefonok felhasználói számára a gyártó egy speciális Feiyu ON mobilalkalmazást készített. Lehetővé teszi egy kardán távvezérlését okostelefonról és a paraméterek beállítását a felvevő készüléken. Az alkalmazás lehetővé teszi a kamera és a kardán összekapcsolását Wi-Fi modul segítségével is. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kardán funkciógombjaival megismerje a kamera funkcióinak funkcionalitását.

Stabilizálás minden körülmények között

Egyedülálló kialakításának, a nedvességnek és a fröccsenő víznek ellenálló képességének, az alacsony súlynak és a kompakt zsanérszerkezetnek köszönhetően olyan helyekre is felszerelhető, amelyek elérhetetlenek voltak az ilyen típusú készülékek számára. Az állványokkal, monopodokkal és egyéb szerelési tartozékokkal való kompatibilitást egy szabványos 1/4 "(női) rögzítés biztosítja, a mellékelt adapter használata pedig lehetővé teszi a GoPro rögzítő rendszer használatát. A kábelkötegre, sisakra vagy motorháztetőre rögzített fényképezőgépből soha nem volt ilyen egyszerű stabil anyagot beszerezni.

Biztonságos szállítás

A kardántengely kényelmes és biztonságos szállítását a tartozékokkal együtt megerősített tok biztosítja, amely a készülék része. Növeli a használat kényelmét, és lehetővé teszi az ergonómia és a munkarend fenntartását.

Leírás

Méretek: 8,9 x 10,3 x 7,8 cm
Súly: 238 g (kiegészítők nélkül)
A tengely forgási tartománya:
Dőlés: 360 °
Tekercs: 310 ° (70 ° beépített kamerával)
Pan: 360 °
Tápellátás: beépített akkumulátor
Töltési idő: legfeljebb 2,5 óra
1/4 "-os foglalat

Kompatibilitás

Legfeljebb 130 g súlyú GoPro sportkamerák
A készlet tartalma

WG2X kardán
USB kábel - micro USB
Szerelőkeret GoPro Hero 4/5/6/7
GoPro Hero Session szerelőkeret
Csavarkészlet a GoPro Hero Session keret rögzítéséhez
GoPro rögzítő adapter
Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gopro stabilizátorok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés