HUMMER H1 4x4, 1:10, 2.4 GHz, PROFIMODEL, RTR, zöld

Kód: HGP408Z
Ft326 025
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
30.4.2024

Professzionális részletes modell HUMMER H1 4x4 1:10, 2,4 GHz, 16 CH, teljesen arányos, 2 sebességes fém váltó, fém alváz, gazdag kiegészítők, független kerékfelfüggesztés, gumiabroncsok, teherhordó tengelyek, RTR.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Katonai Hummer H1 4x4 kompromisszumok nélküli és végső autó a legigényesebbek számára is. Hihetetlen részletesség érezhető a modell minden milliméterén, függetlenül attól, hogy ez egy olyan belső tér, ahol az ülések puha gumifelületűek. Vagy a külső, ahol minden ajtót kinyithatunk, fém motorháztető zárak, fém visszapillantó tükrök, vagy 2 hidraulikus dugattyú, amelyek a raktér hátsó ajtaját tartják. Ahogy a neve is sugallja, a modell összkerékhajtással rendelkezik, azaz 4 WD, 2,4 GHz-en működik, és vezetője 16 csatornával rendelkezik, ahol a csatornák egy bizonyos része szabadon áll rendelkezésre a modell lehetséges kiegészítőihez. Az alváz speciális alumíniumötvözetből készül, kiváló minőségű vízálló festékkel, és olyan portáltengelyekkel rendelkezik, amelyek elegendő hasmagasságot biztosítanak az autónak az akadályok leküzdéséhez. Természetesen vannak fém kardántengelyek, alumínium olajcsappantyúk független felfüggesztéssel, kapszulázott 2 fokozatú sebességváltó, amely képes akár 30 km / h sebesség fejlesztésére, és minőségi gumiabroncsok. Óriási előny a brutális terepen a mechanikusan zárható differenciálművek lehetősége csapok segítségével. A részletes karosszéria nagy szilárdságú ABS műanyagból készült, amely sokat bír.

A gazdag kiegészítőkben mindent megtalál, amire szüksége van a működéshez, beleértve egy szerszámkészletet és egy további tetőgéppuskát, amelyet a telepítés után 360 ° -kal el lehet forgatni. A tortán a képzeletbeli hab egy kivehető tető formájában van. Amint az elején jeleztük, ezt a modellt elsősorban a haditechnika rajongói fogják értékelni, de bárki, aki kompromisszumok nélküli modellt szeretne a terepjáróhoz. 

Műszaki adatok:
4WD meghajtó
Max. sebesség akár 30 km / h
Teljesen arányos vezérlés
2 sebességes fém sebességváltó
Fém kardáncsavarok
Teljes szuszpenzió olajcsappantyúval
Alumínium ötvözet alváz
Mechanikusan zárható differenciálmű csapokkal
Portál tengelyei
Gumi abroncsok 22x38x55 R100
2,4 GHz-es professzionális illesztőprogram, 16 csatorna
100 méteres hatótávolság
Li-Pol akkumulátor 7,4 V / 4500 mAh
Működési idő akár 30 perc
Töltési idő kb. 4 óra
Méretarány 1:10
Hossza 472 mm
Szélesség 227 mm
Magasság 190 mm
Súly kb. 5 kg

Csomag tartalma:
Katonai Hummer H1 4x4 1:10
2,4 GHz-es adó, 16 csatorna
Li-Pol akkumulátor 7,4 V / 4500 mAh
Matricák
Szerszámkészlet
Felsõ géppuska
USB kábel
Töltő
Kulcstartó a vezérlő felakasztására
Kézikönyv

A modell 14 éves gyermekek számára alkalmas. Ahhoz, hogy működésbe lépjen, 6X AA méretű elemre lesz szüksége a vezérlőben.
Pótalkatrészekkel kapcsolatban küldjön érdeklődést e-mailben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Katonai autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: