LEGO Super Heroes - Batman vs. Joker

Kód: LEGO76180
Ft18 184
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
9.7.2024

Ez a nagyszerű készlet a szuperhős Batman™ vs. Joker™: A LEGO® DC Batman Bat Batmobile üldözés célja, hogy támogassa a gyerekek fejlődését és képzelőerejét kedvenc hősével.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a LEGO készlet 4 éves kortól a gyermekek számára kínálja a kis szuperhősök kreatív építését és végtelen szórakozást. Egy speciális kezdő alváz segít a gyerekeknek Batmobil megépítésében felnőttek segítsége nélkül. Van egy egyszerű útmutató is, amely megmutatja nekik, hogyan használhatják a modellt.

A még szórakoztatóbb építkezés érdekében a LEGO oktatóalkalmazás digitális Instructions PLUS utasításokat tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek közvetlenül az építés során nagyíthatnak, elforgathatnak és megjeleníthetnek modelleket.

  • Ez a nagyszerű készlet a szuperhős Batman™ vs. Joker ™: The Chase in Batmobile (76180) a LEGO® DC Batman ™-től, amelynek célja, hogy támogassa a képzelet, a készség és az önbizalom fejlesztését a 4 éves kortól kezdődő gyermekeknél.
  • Tartalmaz Batman, Batgirl™ és Joker minifigurákat, a Batmobile megépíthető modelljét, egy őrült Hot Rod autót, egy banki széfet és  autentikus kiegészítők.
  • Miközben a Joker megpróbál ellopni egy pénzzel teli banki széfet Hot Rod autójában, a gyerekek segítenek Batmannek és Batgirl™-nek lőni a Batmobile fegyvereket, felrobbantani a Batarang™-ot, és egy indítóhoroggal megállítani a tolvajokat.
  • Ez a 4 éves kortól gyerekeknek szánt LEGO® készlet egy speciális kezdő kockát és egyszerű utasításokat tartalmaz, hogy a kisgyermekek megtanuljanak építeni, és fokozatosan önbizalmat szerezzenek.
  • A Batmobil méretei: több mint 6 cm magas, 20 cm hosszú és 7 cm szélesség. 
  • Egy egyszerű építési útmutató magától értetődő. A kockák a játékdarabok és a karakterek szerint egyedi zsákokra vannak osztva, így a gyerekek lépésről lépésre építhetnek.
  • A még szórakoztatóbb építkezés érdekében a LEGO® instrukciós alkalmazás tartalmazza a digitális Instructions PLUS-t, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy közvetlenül az építés során nagyítsanak, forgathassanak és megjelenítsék a modelleket.
  • A LEGO® darabok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztos lehet benne, hogy a 4 éves kortól gyerekeknek szánt készletekből származó összes kockát könnyű megfogni, elhelyezni és kis kezekből leválasztani.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO készletek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: