NANOPROTECH Auto Moto ANTICOR 150ml

Kód: NP-020
Ft6 318
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
19.7.2024

A Nanoprotech Auto Moto Anticor spray véd a korróziótól, eltávolítja a rozsdát és még ellenáll a sós környezetnek is. Ideális gépkocsikhoz, motorkerékpárokhoz és ATV-khoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Auto Moto Anticor spray tulajdonságai

Véd a korróziótól: A NANOPROTECH Auto Moto Anticor oldat felhordásától számított tizenöt percen belül tartós nanorészecske-film képződik a kezelt fémfelületen. Kiszorítja a nedvességet, és a nanotechnológiának köszönhetően lényegesen hosszabb ideig megakadályozza a korróziót, mint az összehasonlítható versenytárs termékek.
Ellenáll a sós környezeteknek: Az autók számára a legnagyobb kihívást kétségtelenül a téli só társítja az utakon. Néhány évszak alatt jelentős korróziós problémákat okozhat az új autóknál. Ha azonban a veszélyeztetett alkatrészeket, különösen az autó futóművét, a téli szezon előtt NANOPROTECH Auto Moto Anticor spray-vel kezeljük, megmaradnak, és a só már nem árt nekik.
Tisztítja a rozsdától: Ha van egy régebbi autója vagy motorkerékpárja, amely már helyenként rozsdásodni kezd, az Auto Moto Anticor spray ideális segítséget nyújt. Vigye fel az oldatot a korrodált fémre, és hagyja rajta több tíz percig, a korrózió súlyosságától függően. A nanorészecskék rétege közben rozsdával behatol magába a fémbe. Ezután nem kell mást tenned, mint egy ruhával, vagy súlyosabb esetben ecsettel megtisztítani a felületet. Ez eltávolítja a korróziót és megakadályozza annak terjedését is.
Kenje meg az ízületeket: Csak néhány csepp nanorészecske oldat az ajtó zsanérjaiban, és sokáig megszabadul a bosszantó nyikorgásoktól. A kenőanyag minden mozgó mechanikus alkatrészre felvihető, így biztosítva azok hosszú távú kenését és megőrzését.
Meglazítja a merev mechanizmusokat és csavarokat: A megoldást erős kapillaritás jellemzi, így a miniatűr nanorészecskék még nagyon vékony résekbe is be tudnak hatolni. Például, ha meg kell lazítani egy edzett csavart, vigyen fel egy adag NANOPROTECH Auto Moto Anticor spray-t és hagyja működni. 10-15 perc elteltével a nanorészecskék behatolnak a csavar feje alá, és könnyebben elengedheti.
Véd a fagyástól: A NANOPROTECH spray-k rendkívül fagyos hőmérsékleten is megőrzik egyedi képességeiket. A megoldás ezért alkalmazható például egy autózárra, amely aztán még fagypont alatti körülmények között is mozgékony marad. Javasoljuk továbbá az ajtó körüli gumitömítésre, hogy ne fagyjon meg. Hasonlóképpen védheti az üzemanyagtartály fedelét és más veszélyeztetett részeket.

A spray használata:
Felhordás előtt alaposan rázza meg a spray-t
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre (edzett csavarok stb.)
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: