NANOPROTECH Auto Moto ELECTRIC 150ml

Kód: NP-010
Ft6 480
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
1.7.2024

A Nanoprotech Auto Moto Electric védi az elektromos érintkezéseket az oxidációtól és a nedvességtől. Vékony filmet hoz létre, amely biztosítja a minőségi elektromos érintkezést. Erősen taszítja a vizet és a nedvességet, így felhasználhatja a terméket az elektromos berendezések megfelelő működésének helyreállításához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Auto Moto Electric spray tulajdonságai

Hibamegelőzés: Az autósok számára nem meglepő, hogy a legtöbb hibát egy autóban vagy motorkerékpárban az elektronika oxidációja okozza. Vigye fel a NANOPROTECH Auto Moto Electric spray-t a nedvesség által veszélyeztetett területekre. Tizenöt perc elteltével a permet egy védő nanofilmet hoz létre, amely megakadályozza az elektromos szerelvény oxidációját, és ezáltal elkerüli azokat a számos problémát, amelyeket a nedvesség egyébként okozna a technológiában. Ezenkívül meghosszabbítja a készülék élettartamát.
A nedves autóelektronika megmentése: A nanorészecskék még a berendezésekből is kiszoríthatják a nedvességet, amelyekbe víz áramlott. Ha a kezeletlen autóelektronikát nem károsítja halálosan a víz, a NANOPROTECH Auto Moto Electric helyreállíthatja működését. Megakadályozza az oxidációt is, így megvédi az érintett eszközöket más negatív következményektől.
Véd az oxidációtól: A hatékony megoldás nanorészecskéket tartalmaz, amelyek behatolnak a már meglévő korróziós rétegbe, és közvetlenül a fém felületére hatnak. Ezután az oxidréteg könnyen eltávolítható, például ecsettel. Ezenkívül az elektronika tovább védett az oxidációval szemben a vékony tartósítószeres vízálló nanofilmnek köszönhetően.
Visszaállítja az érintkezőket: A NANOPROTECH Auto Moto Electric tisztítja az oxidációval szennyezett érintkezőket és minimalizálja az átmeneti ellenállást. Ez gyorsan helyreállíthatja a korrózió által károsított elektronika működését. Könnyen tisztítja a csatlakozókat, az akkumulátor érintkezőket, a biztosíték érintkezőket stb.
Véd a rövidzárlat ellen: Az oldatban lévő nanorészecskék tökéletes szigetelő nanofilmet képeznek, amely megakadályozza az elektromos áram elszökését az áramkörből. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha a víz a kezelt vezetékbe áramlik, akkor nem lesz rövidzárlat és a berendezés megsemmisülése. Csak annyit kell tennie, hogy hagyja megszáradni, újra megelőzően kezelje, és továbbra is a korábbi módon működik.
A spray használata:

A spray alkalmazása előtt alaposan rázza fel
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: