Nanoprotech Bicycle 75ml

Kód: NP-050
Ft5 994
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
30.4.2024

Azok közé tartozik, akik a legjobbat szeretnék a kerékpárjuknak? Próbáld ki a permetet, amely a legjobb állapotban tartja a kerékpárt. Megszünteti a kerékpár korrózióját, átkeni a mechanikát, megvédi a víztől és sártól és meghosszabbítja az élettartamát. NANOPROTECH Bicycle a termék neve forradalmi nanotechnológiát alkalmaz, amely jelentősen nagyobb hatékonyságot mutat, mint a többi jelenlegi technológia.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hogyan működnek a NANOPROTECH permetek? A permetezőink mikroszkopikus részecskéket használnak, amelyek alkalmazása után még a legkisebb repedéseket, pórusokat és egyenlőtlenségeket is betelítik, befedik. A kezelt felület tökéletesen kisimul, és kialakul rajta egy védőréteg a nedvesség és a korrózió megelőzésére. A nanorészecskék vékony rétege és a különleges oldat, nagymértékben csökkenti a súrlódást és tökéletes kenőanyagként működik.

HOGYAN TUD ÖNNEK A NANOPROTECH BICYCLE PERMET SEGÍTENI?
átken
A NANOPROTECH kerékpár permetező ideális a kerékpár összes mechanikai alkatrészének átkeésére, különösen a lánc számára. Az oldat nanotechnológiai megoldásának köszönhetően közvetlenül az egyes hajlatok és átfedések belsejében hat, és így a kerékpár lánc akár négyszer hosszabb ideig is kitart, mint a konkurens termékek használata esetén. Alkalmazható továbbá bowden, sugárzási rendszerek, pedál tengelyek, stb. kezelésére.

Véd korrózió ellen

A nanorészecske-oldat megvédi az összes fém felületet a korróziótól. A nem kell aggódnia a kerékpárja vízzel való kapcsolatától, függetlenül attól, hogy csak egy pocsolyán szeretne áthajtani vagy átkelne egy folyón. Ha a NANOPROTECH kerékpár permeret minden mechanikus részre alkalmazza, akkor azok konzerválódnak. Szezonon kívül nem ragadnak meg egy nedves pincében.

 

Kevesebb szennyeződést ragad meg
A NANOPROTECH Bicycle alkalmazásától számított tizenöt percen belül a nanorészecskék közvetlenül kapcsolódnak az egyes láncszemekhez. A felesleges oldatot ezután könnyedén eltávolíthatjuk, például egy száraz ruhával. Ennek köszönhetően a lánc tökéletesen megkenődik, de száraz és vékony film réteg nanorészecskékkel védett. Ezért kevesebb szennyeződés marad rajta, mint a gyakran használt kenőanyagok esetében.

 

Vízálló
A NANOPROTECH Bicycle permet vízben nem oldható és gyakorlatilag nem mosható le. Élvezni fogja, hogy a NANOPROTECH Bicyclere mindig számíthat az egész időjárástól függetlenül és egy kerékpározás után könnyedén vízzel lemoshatja.

 

Meghosszabbítja az élettartamát
A NANOPROTECH Bicycle nanorészecskék megakadályozzák a kerékpár kopását is. Az ügyfelek teszteléseiből és tapasztalataikból következtetve a kezelt mechanizmusok, különösen a láncok akár négyszer hosszabb élettartamúak is lehetnek.

 

Egyszerű alkalmazás
A NANOPROTECH Bicycle speciális szeleppel rendelkezik, amely minden helyzetből lehetővé teszi az alkalmazást, és az oldat az első könnyű összenyomás után simán kijön. A vékony szájú csövecskének köszönhetően könnyen alkalmazható a kis résekre is, és minden lánctagot külön-külön is le lehet így kenni.

 

A kerékpárosok igényeire szabott
A NANOPROTECH Bicycle közvetlenül a kerékpárosok számára készült. A kerékpár majdnem karbantartást nem igénylő, nehéz terepen egész évben kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

 

HOGYAN KELL HELYESEN MEGTISZTÍTANI A KERÉKPÁR LÁNCOT ÉS HASZNÁLNI A NANOPROTECH BICYCLE-T?
Ha gyakran sáros terepen kerékpározol, javasoljuk, hogy NANOPROTECH Bicyclet alkalmazza a keret aljára is. A piszkos kerékpár elég egyszerűen vízzel leöblíteni, és újra készen áll a következő menetre.

 

Műszaki jellemzők:

A tökéletes kenési és korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik
Minimalizálja a szennyeződések megragadását
Ellenáll a -80 ° C és +160 ° C közötti hőmérsékleteknek
1 évig hat
Fogyasztás: kb 50 ml 1 m2-re
Obsah: 150 ml


Hol használni a permetet:
Láncok, rozetták, fogaskerekek
Bovdenek, összekötések
gumi tömítések
Csavarok és anyák
Szelvények és tokok


HOGYAN HASZNÁLNI A PERMETET:

A permetet jól szellőztethető helyen és lehetőleg védőkesztyűkkel kell felhordani. 

Felvitel előtt a permetet jól rázzuk össze.
A kívánt felületre spricceljen egyenletes réteget (20-30 cm-es távolságból) vagy a permetet használja közvetlenül a kezelt helyre (berágódott csavarok, stb.)
Várjon ki kb 10-15 percer az alkalmazástól, majd a feleseges kenőanyagot törölje le.
 
Összetevők
A Nanoprotech termék rendkívül tiszta ásványolajokat, korróziógátló adalékokat, antioxidánsokat, szagtalanított paraffint, naftén-szénhidrogéneket, propán-butánt és a titkos NANOPROTECH formulát tartalmaz. Az EU-ban gyártott.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: