NANOPROTECH GNP BICYCLE Professional 300ml

Kód: NP-052
Ft8 424
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
4.6.2024

A Nanoprotech GNP BICYCLE spray egy láthatatlan bevonatot hoz létre a kerékpáron, és kiváló állapotban tartja. Megszabadítja a kerékpárt a korróziótól, megkenje a mechanikát, megvédi a víz és a sár hatásaitól, és meghosszabbítja annak élettartamát. Legfeljebb 1 évig működik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A spray mikroszkopikus részecskéket használ, amelyek felhordás után a legkisebb repedéseket, pórusokat és egyenetlenségeket is kitöltik. A kezelt felület így tökéletesen kiegyenlített és áthatolhatatlan akadály jön létre rajta, amely taszítja a nedvességet és megakadályozza a korróziót. Ezenkívül egy vékony nanorészecskeréteg egy speciális oldattal együtt jelentősen csökkenti a súrlódást, és így tökéletes kenőanyagként működik. Minimalizálja a szennyeződés tapadását. -80 ° C és +160 ° C közötti hőmérsékletet ellenáll Legfeljebb 1 évig működik. Fogyasztás: kb. 50 ml / 1 m2.

A NANOPROTECH GNP BICYCLE Professional 300ml spray tulajdonságai

Kenés - ideális a kerék minden mechanikus részének kenésére, különösen azt javasoljuk, hogy kenje fel a láncra. A nanotechnológiának köszönhetően a megoldás közvetlenül az egyes ízületek belsejében hat, és a lánc így akár négyszer hosszabb ideig is kenhető, mint a versenytárs termékek használata esetén. Alkalmas bowden kábelek, hajtóműrendszer, pedáltengelyek stb. Kezelésére is.
Véd a korróziótól - a nanorészecskék oldata megvédi a fémfelületeket a korróziótól, minden mechanikai alkatrész megmaradt. A szezonon kívül még nedves pincében sem vágnak és nem keményednek meg.
Kevesebb szennyeződést ragaszt - a lánc tökéletesen megkenve marad, mégis száraz a felületen, és vékony nanorészecskefólia védi. Ezért kevesebb szennyeződés tapad rá, mint az általánosan használt kenőanyagoknál.
Vízálló - a spray oldhatatlan és vízzel gyakorlatilag nem mosható, ezért sokáig kitart.
Meghosszabbítja az élettartamot - az oldatban lévő nanorészecskék a kerékmechanizmusok kopását is megakadályozzák. A tesztek és a vásárlói tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezelt mechanizmusok, különösen a láncok élettartama akár négyszer hosszabb.
Egyszerű alkalmazás - A NANOPROTECH Bicycle egy speciális szeleppel van felszerelve, amely bármilyen helyzetből lehetővé teszi az alkalmazást, és a megoldás simán jön ki az első könnyű megnyomás után.
A spray használata:

A spray használata
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: