NANOPROTECH GNP Electronics Professional 150ml

Kód: NP-070
Ft6 966
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
30.4.2024

NANOPROTECH GNP ELECTRONICS A professzionális spray jobb tulajdonságokkal rendelkező új generáció. Véd minden elektromos rendszert az oxidációtól, nedvességtől, rövidzárlattól és szivárgási áramtól. A nanotechnológia fejlődésének köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatják az élettartamot, és így spórolhatnak a karbantartási, szervizelési és javítási költségeken.

Részletes információ

Termék részletes leírása

NANOPROTECH GNP ELECTRONICS A professzionális spray ideális kisfeszültségű elektronikához. Nagy előnye, hogy az oldat színtelen és felhordás után teljesen megszárad, így a felület nem zsíros és a por nem tapad hozzá. Ezért különösen alkalmas RC modellek, drónok, mobiltelefonok, kamerák, e-kerékpárok, el. robogók, PC-k, laptopok és egyéb kisfeszültségű elektronika.

Hogyan működik? Ha az elektronikát nem kezelik, a nedvesség leülepszik, pórusok és mikrorepedések keletkeznek, ami oxidációt és rövidzárlatot okoz. Az alkalmazás után a permet behatol mikrorepedésekbe, és teljesen kiszorítja a nedvességet. Ezenkívül az oldat felhordás után megszárad, ezért por vagy egyéb szennyeződés nem tapadhat hozzá. Ez a védelem egy évig működik!

Tulajdonságok

  • Véd a rövidzárlatok ellen - a NANOPROTECH Elektronikával kezelt elektromos alkatrészeket vékony nanorészecske réteggel kell szigetelni, amely tökéletesen megvédi őket a nedvességtől. Ha a víz a kezelt berendezésbe kerül, akkor nincs rövidzárlat és annak megsemmisülése.
    Véd az oxidációtól - megnedvesedve az elektromos eszközök oxidálódnak, ami fokozatosan lebontja a készüléket. A NANOPROTECH Electronic azonban megakadályozza ezt. Akár már maró felületekre is felvihető.
  • Elsősegély az elektronikához - amikor a víz bejut egy elektromos eszközbe, annak gyors megsemmisüléséhez vezet. Ha a kezeletlen eszközt nem károsítja halálosan a víz, a NANOPROTECH Electronic helyreállíthatja működését. Ha hasonló helyzet áll elő önnel, a lehető leghamarabb szerelje szét a készüléket, és kezelje spray-vel.
  • Visszaállítja az érintkezéseket - a régebbi elektronika gyakran megszakítja az érintkezőket, leggyakrabban oxidációjuk vagy nedvességük miatt. Ha hasonló problémával találkozik, a sérült érintkezőket kezelje a NANOPROTECH Electronic spray-vel. A nanorészecskék segítenek megtisztítani és tisztává tenni az oxidált érintkezőket, meghosszabbítva ezzel az eszközök élettartamát.
  • Védelmet nyújt agresszív környezetben is - minden elektromos eszköz veszélyeztetett, különösen kémiailag agresszív környezetben. Ez különösen akkor nyilvánvaló, ha érintkezik a sós nedvességgel, amellyel például a part menti területeken vagy hazánkban találkozhat a téli hónapokban. De a klórozott víz vagy a savas eső is problémákat okoz.

A spray használata:
A spray alkalmazása előtt alaposan rázza fel
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: