Nanoprotech GUN fegyverek karbantartásához 150ml

Kód: NP-060
Ft6 071
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
2.7.2024

Nem lelkesedik, hogy agresszív készítményeket használjon a lőszerpor és ólommaradványok tisztítására? A lőfegyver mechanizmusa szenved a terepen való használattól és a rossz tárolási feltételek miatt, vagy még mindig a fegyverének ideális eszközt keresi? A Nanoprotech Gun permet a modern nanotechnológiát használja, amely tisztít, átken és konzervál, tartósít.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nanotechnológia fejlődésének köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatják a berendezések élettartamát, és megtakaríthatják a karbantartás, szerviz és javítás költségeit. Emellett a páratartalmat a víz károsodását ért készülékekből is képes kivonni, így újból visszaállíthatja működését és megóvhatja őket a további korróziótól.

Hogyan működnek a NANOPROTECH permetek:

A permetek olyan nanorészecskéket tartalmaznak, amelyek a felvitel után a fémfelületen csapódnak le, és áthatolhatatlan szigetelőréteget képeznek. Kitaszítja a nedvességet és megelőzi az oxidációt. Ezenkívül szigeteli a vezetőket, és megakadályozza az elektromos áram áramlását a környező párás környezetbe, hogy megakadályozzák a rövidzárlatot. A nanorészecskék egy már meglévő korróziós rétegen keresztül behatolnak, és közvetlenül a fémfelületen rögzülnek, így könnyebben eltávolíthatóak a károsult felületek. Alkalmas minden fém felületre, alacsony és nagyfeszültségű érintkezőkre.

HOGYAN TUD ÖNNEK A NANOPROTECH GUN PERMET SEGÍTENI?

Tartós védelem
A nanorészecskék közvetlenül a fegyver vagy mechanizmus felületéhez kötődnek. Ennek köszönhetően a pozitív védőhatás még sokkal hosszan tartóbb és a fegyvered nedvességtartalma, korróziója és szennyezése már nem jelent veszélyt.

 

Tisztít a füsttől
A nanorészecskéknek köszönhetően a hatóanyag behatol az akár már felszívódott szennyvíz rétegbe, és magára a nyers fémre csatlakozik, ahol védő réteget képez. A károsult területre történő alkalmazással könnyen eltávolítható a szennyező maradékanyagok az ólom, a réz és a nikkel maradványai. 

Nem károsítja a többi anyagot
Az agresszív tisztítószerektől eltérően a Nanoprotech Gun gyengéd a fa, a műanyag és a gumi felületekkel. Biztos lehet benne, hogy véletlenül sem károsíthatja a fegyver díszítő vagy funkcionális részeit.

Beleszívódik a fém struktúrájába

Kenőanyag és korróziógátló oldat a Gun permetező tökéletesen beolvad, így a miniatűr részecskék nagyon vékony résekbe is bekerülnek. A permetezőszerkezet alkalmas továbbá a nehezen elérhető területek kezelésére anélkül, hogy szét kellene szedni a készüléket. Alkalmazás után az oldat megszárad és nem folyik ki.

Hosszú távon tartósít
A Nanoprotech Gun által permetezett felületek rendkívüli körülmények között is védve vannak a rozsdásodástól, amit független vizsgálatok igazolnak. A kenési tulajdonságok -80 ° C-ig tarthatók, és a fegyverek még a hosszú ideig tartó tárolás során is védettek lesznek nedves környezetben.

A NANOPROTECH GUN vadászok, sportolók, profi és szabadidős lövők kedvelt választása.

Műszaki tulajdonságok:
Korrózióálló
Alkalmas lőfegyverek tisztítására
Hatékony kenési tulajdonságok
1 évig hatékony
Fogyasztás: kb 50 ml 1 m2-re
Tartalom: 150 ml

Hol használja a permetet:
Fejrész, zár, csap
Ütő rugó, egyéb rugók
A fegyver minden fém része
Egyéb mozgatható mechanizmusai a fegyvernek

Hogyan használni a permetet:
A permetet jól szellőztethető helyen és lehetőleg védőkesztyűben kell használni. Használat előtt a permetet jól rázza fel. Fújjon egységes réteget a kívánt felületre (20-30 cm-es távolságból) vagy használja a permetet közvetlenül a károsult részen. Várjon 10-15 percet a szer felvitelétől, majd a felesleges oldatot egy ronggyal törölje le.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: