NANOPROTECH HOME 150ml

Kód: NP-040
Ft6 156
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
30.4.2024

A Nanoprotech Home a szerszámok, kerti felszerelések, zárak, zsanérok és gépek rozsda, csikorgó és korrózióvédelem eltávolítására szolgál. A nanorészecskéknek köszönhetően kitölti a legkisebb pórusokat is, taszítja a vizet és csökkenti a súrlódást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Home az eszközök, kerti felszerelések és gépek rozsda, csikorgó és korrózióvédelem eltávolítására szolgál. A nanorészecskéknek köszönhetően kitölti a legkisebb pórusokat is, taszítja a vizet és csökkenti a súrlódást. Ellenáll -80 ° C és +160 ° C közötti hőmérsékleten, legfeljebb 1 évig hat. A hozzávetőleges fogyasztás 50 ml / 1 m². A spray 150 ml terméket tartalmaz.

A korróziógátló spray tulajdonságai Nanoprotech HOME

Legfeljebb 1 évig véd a korróziótól: A NANOPROTECH Home-nal kezelt felületeket szélsőséges körülmények között is védik a rozsdától, amit független tesztek is megerősítettek. Használhatja őket bármilyen fémanyag korróziójának megakadályozására.
Tisztítja a rozsdától: A nanorészecskéknek köszönhetően a hatóanyag áthatol a rozsdán és a szennyeződésen keresztül, és magára a nyersfémre szorul, ahol védőréteget képez. Korrodált felületre történő felvitelével így könnyen eltávolítható az egyébként nehezen tisztítható rozsdabetétek és egyúttal megakadályozható a további korrózió.
Megakadályozza a csikorgást és a súrlódást: A Nanoprotech Home spray-k bárhol alkalmazhatók, ahol korábban hagyományos olaj alapú kenőanyagokat használt. A NANOPROTECH Home azonban hozzájuk képest lényegesen jobb eredményeket ér el, és főleg rendkívüli tartóssága miatt túllépi azokat. Ez megmenti Öntől a kerti szerszámok karbantartása vagy a zsanérok, garázskapuk, párkányok stb.
Meglazítja a merev csavarokat is: A nanorészecskék olyan kicsik, hogy még a legkisebb réseken is behatolnak, például egy merev csavar feje alatt. A NANOPROTECH Home egyszerű alkalmazásával könnyebben elengedheti a laza szálakat. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően még összetett szétszerelés nélkül is hatékonyan kezelheti még az összetett mechanikus eszközöket is.
A fagyott mechanizmusokat mozgatja: A NANOPROTECH Home spray-vel kezelt felületek még -80 ° C és +160 ° C közötti extrém hőmérsékleten is megőrzik kenési tulajdonságukat. Tehát nem fog bekövetkezni, hogy télen megfagy a kkent kastélya. Éppen ellenkezőleg, a fagyasztással edzett mechanizmusokat a spray segítségével újra lehet mozgatni.
A Nanoprotech HOME használata

Helyezze a spray-t jól szellőző helyre.
Permetezzen egy folyamatos réteget a kijelölt területre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre.
Várjon 10–15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: