NANOPROTECH Inproduct Premium cipőkhöz 200ml

Kód: 9403
Ft5 300
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2022

NANOPROTECH Inproduct Premium impregnáló spray textil, velúr és valódi bőr cipőkhöz. Az inproducts cipők impregnálása ultravékony láthatatlan védőréteget hoz létre, amely megvédi cipőjét a víztől, nedvességtől, szennyeződéstől és foltoktól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Összetételének köszönhetően a NANOPROTECH Inproduct Premium spray minden felületre gyengéd, nincs szaga, nem hagy nyomot, és mégis 100% -os védelmet nyújt a víz ellen. Minden textil- és velúrcipővel vagy természetes bőrből készült cipővel impregnálható, nem sima vagy lakkbőr számára készült. Kifejezetten membráncipőkhöz való használatra kifejlesztve, amelyek tulajdonságait helyreállítja és megőrzi. Nem változtatja meg a kezelt anyagok természetes lélegző képességét. Fokozott ellenállás a sóval szemben.

Tulajdonságok

Védi a cipőket a beázástól és a szivárgástól
Megakadályozza a szennyeződés tapadását és a foltokat
Színtelen, szagtalan, nem hagy nyomot a kezelésnek
Tartós védelem aktív használat esetén is
A cipők teljes áztatása esetén (pl. Gázolással) jelentősen felgyorsítja száradásukat
Használata: minden textil, velúr cipő és természetes (csiszolatlan) bőrből készült cipő. Kifejezetten a Gore-Tex membráncipőkhöz stb.

Használati utasítás: Vigye fel az impregnálást egyenletes permetezéssel 10 - 20 cm távolságból. A 100% -os működéshez impregnálást kell alkalmazni, hogy alaposan felszívódjon az előtisztított anyagban, minden szennyeződés és vegyszer nélkül. 24 órát kell várni a szilícium védőréteg teljes kikeményedésére. 3 ° C és 30 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés