NANOPROTECH Kerékpár 75ml

Kód: NP-051
Ft4 414
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
4.6.2024

A Nanoprotech Bicycle kenő, védő és korróziógátló szer, amely kenje az alkatrészeket, taszítja a vizet, megakadályozza a szennyeződéseket, és nem utolsósorban korróziógátló hatású.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Bicycle kenő, védő és korróziógátló szer, amely kenje az alkatrészeket, taszítja a vizet, megakadályozza a szennyeződéseket, és nem utolsósorban korróziógátló hatású. A Nanoprotech Bicycle alkalmazást talál a láncok, fogaskerekek, kábelek, kábelek, csapok, csapágyak védelmére. -80 ° C és +160 ° C közötti hőmérsékletet ellenáll, legfeljebb 1 évig hat. A hozzávetőleges fogyasztás 50 ml / 1 m². A spray 150 ml terméket tartalmaz.

Nanoprotech Bicycle spray tulajdonságok

 A NANOPROTECH kerékpáros spray ideális a kerékpár összes mechanikus részének kenésére, különösen ajánljuk a láncra kenést. A nanotechnológiának köszönhetően a megoldás közvetlenül az egyes ízületek belsejében hat, és a lánc így akár négyszer hosszabb ideig is kenhető, mint a versenytárs termékek használata esetén. Alkalmas bowden kábelek, váltórendszerek, pedáltengelyek stb. Kezelésére is.
Véd a korróziótól: A nanorészecske-megoldás megvédi az összes fémfelületet a korróziótól. A kerékpárjának nem kell félnie a víztől, függetlenül attól, hogy át akar-e lépni egy tócsán vagy át a folyón. Ha a NANOPROTECH Bicycle spray-t minden mechanikai alkatrészre felveszi, azok megmaradnak. A szezonon kívül még nedves pincében sem vágnak és nem szilárdulnak meg.
Kevesebb szennyeződést ragaszt: A NANOPROTECH Bicycle spray felvétele után tizenöt percen belül a nanorészecskék közvetlenül az egyes láncillesztésekhez kapcsolódnak. A felesleges oldatot ezután például száraz ruhával könnyen letörölheti. Ez megőrzi a lánc tökéletes kenését, ugyanakkor száraz a felületén és vékony nanorészecske-filmmel védi. Ezért kevesebb szennyeződés tapad rá, mint az általánosan használt kenőanyagoknál.
Vízálló: A NANOPROTECH kerékpáros spray oldhatatlan és vízzel gyakorlatilag nem mosható. Biztosan értékelni fogja, hogy minden időjárásban megbízhat a NANOPROTECH Bicycle spray-vel kezelt kerékpáron, és az utazás után gond nélkül megmossa vízzel.
Meghosszabbítja az élettartamot: A NANOPROTECH kerékpáros spray megoldás nanorészecskéi megakadályozzák a kerékmechanizmusok kopását is. A tesztek és a vásárlói tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezelt mechanizmusok, különösen a láncok élettartama akár négyszer hosszabb.
Egyszerű alkalmazás: A NANOPROTECH Bicycle egy speciális szeleppel van felszerelve, amely bármilyen helyzetből lehetővé teszi az alkalmazást, és a megoldás simán jön ki az első könnyű megnyomás után. A vékony szájcsőnek köszönhetően a spray kis résekre is könnyen felvihető, és külön-külön is lecsepegtetheti az egyes lánc csatlakozásokat.

A spray használata:

A spray alkalmazása előtt alaposan rázza fel
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre. Helyezze a spray-t jól szellőző helyre.
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: