Himoto: Pangolin Crawler 2.4GHz 1:10 4x4 2.4GHz - Kék

Kód: HSP/94180-88215
Ft88 695 –9 % Ft80 595
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
9.7.2024
A tétel elfogyott…

A Pangolin a legújabb Crawler típusú modell 1:10 méretarányban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Pangolin a népszerű HSP cég legújabb, 1:10 méretarányú lánctalpas modellje. A modell erős alumínium anyagból készült, aminek köszönhetően a Pangolin valóban ellenáll minden károsodásnak. A felszerelt nagy teljesítményű, 540-es osztályú motorok és a kiváló minőségű elektronika lehetővé teszik a nagyon nagy akadályok leküzdését. Az autót kezdőknek és haladó modellezőknek is ajánljuk.

A nagy szilárdságú eloxált alumínium váz ellenőrzi, hogy az autó jól tudja kezelni a nagy akadályokat, és ugyanakkor jól néz ki. A nagy átmérőjű kerekek és a lágy keverékből készült újrafutózott gumiabroncsok azt jelentik, hogy a modell képes megfogni és fenntartani a tapadást még sima és nedves sziklákon is. A forgatható első tengely pedig nagyon manőverezhetővé teszi ezt a modellt!

A bemutatott Pangolin modell egy Rc típusú RTR modell, amely azonnal készen áll a vezetésre, mindössze 8 darab AA elemre van szüksége az adóhoz, amelyet üzletünkben is megvásárolhat.

Biztosítjuk a pótalkatrészeket, az opcionális kiegészítőket, például az akkumulátorokat, a töltők és a felhasználói kézikönyv teljes rendelkezésre állását.


Kit összetétele
Modell Pangolin Crawler 2,4 GHz RTR
2,4 GHz-es pisztolyrádió
Csomagolás Ni-Mh 7,2 V 1800 mAh
Akkumulátortöltő 250 mAh
Használati útmutató.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Off-road
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: