HB: RC Távirányítós Autó Rock Crawler 4WD 1:10 15 km/h

Kód: HB/P1001
Ft30 334

Kérjük, válasszon változatot

A Rock Crawler 1:10 méretarányban egy modell a legnagyobb ilyen típusú autók sorozatából. Erőteljes négykerekű, amely könnyedén megmászza a legmagasabb akadályokat.

Részletes információ

Szín: piros
Jelenleg nem elérhető | HB/P1001
Várható kézbesítés: 8.5.2024
Ft30 334
Szín: kék
Jelenleg nem elérhető | HB/P1002
Várható kézbesítés: 8.5.2024
Ft30 334
Szín: zöld
Jelenleg nem elérhető | HB/P1003
Várható kézbesítés: 8.5.2024
Ft30 334

Termék részletes leírása

A speciálisan kialakított felfüggesztés miatt az autó mindig 4 keréken landol. Közvetlen érintkezést biztosít a talajjal minden kerék számára, még a legigényesebb helyzetekben és a tengelyek egymáshoz képesti szélsőséges elfordulásakor is. Ez a 4WD-hajtással kombinálva azt jelenti, hogy az autó nem ragad be az akadályok közé, és nem akad meg egyiken sem. Ez egy olyan autó, amelyet arra terveztek, hogy a körülményektől függetlenül elérje azokat a helyeket, ahová a hétköznapi autók nem tudnak eljutni.

A vastag futófelülettel és megnövelt lágysággal rendelkező speciális gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak és a pályán tartják az autót. Mindegyik tengelyt külön, nagy teljesítményű motor hajtja meg, aminek köszönhetően a tengelyek közötti tengelyen keresztüli energiaátvitel során fellépő energiaveszteség korlátozott.

A Rock Crawler speciális, megerősített műanyagból - ABS -ből készült. Ennek köszönhetően védett a balesetek következtében fellépő sérülésekkel szemben. A belső kialakítás a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel történt. 

Érdemes megjegyezni a modell lenyűgöző műszaki adatait is. A vezérlő hatótávolsága a szabadban akár 60-100 méter is, ami a távirányítós autók esetében a legigényesebb igényeket is kielégítő érték. A mellékelt akkumulátor üzemideje akár 20 perc is lehet, ami 3-4 óra körüli töltési idő mellett bőven ad időt a mindennapi játékra. A rádió 2,4 GHz-es frekvencián működik, ami azt jelenti, hogy több modellel játszva nem kell tartanunk a kölcsönös interferencia miatt.

Műszaki adatok
Maximális sebesség: akár 15 km/h
Akkumulátor: NiCd
Hossz: 410mm
Szélesség: 260mm
Magasság: 220 mm
Kor: 8+
Hatótáv: akár 100 m
Méretarány: 1:10
Rádió: 2,4 GHz
Hajtás: 4WD
Anyaga: Műanyag

Csomag tartalma
Rock Crawler 1:10
Távirányító
Autó akkumulátor
Rádió/távadó akkumulátorok
Töltő
Használati utasítás

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Off-road
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: