Traxxas E-Revo 2, 1:8 Brushless TQi TSM RTR

Kód: TRA86086-4
Újdonság Tipp BLACK FRIDAY
Márka: Traxxas
Ft262 440
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
7.12.2023

A Traxxas E-Revo 2 1: 8 Brushless TQi TSM RC autó a legendás E-Revoaod Traxxas utódja. Brutális erő egy új változatban! 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Valós idejű telemetria:
Az új E-Revo exkluzív valós idejű telemetrikus funkcióval rendelkezik. A TRA6511 vezeték nélküli Bluetooth egység és a Traxxas link alkalmazás segítségével követheti a sebességet, a hőmérsékletet, a motor fordulatszámát, az akkumulátor feszültségét és sokkal többet valós időben a telefonon.

Szabályozó és motor:
Az autó RC-modellje egy nagy Velineon® 2200kV váltómotor és a VXL-6S váltakozó szabályozó egy új változatban működik. A 4S-6S LiPo bemeneti vezérlő (max. 25,2 volt) beépített ventilátorral van felszerelve, a motor nagy passzív hűtővel van felszerelve.

Hajtómű:
A Traxxas E-Revo 2 1: 8 A Brushless TQi TSM teljesen új, kompakt hajtóművel rendelkezik. Az acél alkatrészek és a teljesen fém differenciálmű intelligens használata rendkívüli teljesítményt és motor nyomatékot képes kezelni. A zárt hajtótengelyek és a zárt differenciálmű nagy átmérője a maximális nyomatéknövelésre és a hosszú távú teljesítményre szolgál. Mivel a különbségek teljesen zártak, változó viszkozitású olajok használhatók konzisztenciájuk megváltoztatására.

Irányítás:
A pontos vezérlés érdekében a 2 Traxxas 2075 szervót a beépített szervo-megtakarítóhoz kapcsolják. A jobb stabilitás és a jobb kezelés érdekében innovatív futóművet terveztek. Az alváz lehetővé teszi az akkumulátorok optimális tárolását.

Futómű:
Ez az RC modell kiemelkedik az egyedülálló formájú vázszerkezetével, amely a keresztmetszetben gerendát képez. Ezért a merevség, az erő és a kis súly fennmarad. A hihetetlen tengelycsúszási szög csak a tengelyek fejlett geometriájának és az alvázon található központi lengéscsillapítóknak köszönhető. A lengéscsillapítók így védve vannak az ütközés és a károsodás ellen. A nagy terepen való nagy sebességgel való eljutás nem okoz problémát az E-revu-nak

Gyors karosszéria:
Az új E-Revo-t a nagyobb X-MAXX modell ihlette, és a lehető legjobban kihasználta. Gyorsbilincs csíptető test nélkül, felemeli egy kézzel másodpercek alatt. A test meg van erősítve.

A Traxxas E-Revo 2 RC autók jellemzői: 1: 8 Brushless TQi TSM RTR:

Traxxas TQi 2,4 GHz-es rádiós készlet, Bluetooth modulok telepítésével.
5 csatornás Traxxas 6533 RC vevő integrált telemetriás és TSM stabilizációs rendszerrel.
Erőteljes Velineon ® 2200kV motor.
Velineon ® VXL-6s elektronikus vízálló szabályozó új változatban.
Traxxas 2075 digitális szervók.
A karosszéria festése kiváló minőségű.
Olajcsillapítók.
Fekete lemezek új és nagyobb Talon ™ EXT gumiabroncsokkal.
A modell teljesen új, kompakt hajtóművel van felszerelve.

Traxxas TQi RC modul BlueTooth csatlakozással:

A Traxxas az RC autómodellek számára új RC sorozatot készített. Az RC-adó eredetileg Apple dokkoló állomással volt felszerelve. A Traxxas továbbfejleszti és elkészítette az Ön számára egy RC adó távirányítóját egy vezeték nélküli modul-foglalattal (külön megvásárolható modul). A BlueTooth LE és az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) vagy a Google Android (Samsung Galaxy, ...) segítségével vezeték nélkül csatlakoztatható az adóhoz. Az Apple alkalmazásaihoz tartozó Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-on, a Google Android-alkalmazásokhoz tartozó alkalmazások ingyenesek a Google Playen. A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely teljes ellenőrzést nyújt a Traxxas RC modell működésének és hangolásának lenyűgöző megjelenítéssel és abszolút pontossággal.

A Traxxas Link valós idejű telemetriai adatokat jelenít meg, méri a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet és az akkumulátor feszültségét. Megoszthatja az RC modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pályához vagy felhasználóhoz. Minden az alkalmazásban, ragyogó grafikával, ami nyilvánvaló a Traxxas-tól.

Javasoljuk a hozzávásárlást:

A modell működtetéséhez az adó, a két tápegység és a megfelelő Traxxas EZ-Peak Live LiPo / NiMH 100W töltő használható.

Ajánlott Traxxas akkumulátorok a Traxxas E-Revo 2 RC modellhez:
A maximális Traxxas LiPo 7.4V 7600 mAh esetén.
A maximális sebesség eléréséhez Traxxas LiPo 11.1 V 5000 mAh 25C
Traxxas LiPo 11.1 V 4000 mAh
Traxxas LiPo 7,4 V 5800 mAh

Tartozékok a normál működéshez:

A Traxxas rendszeres RC használatához szüksége van ragasztóra a csavarokhoz, jó gumiabroncs-ragasztóra és szilikonolajra a lengéscsillapítókhoz és egy csavarhúzóhoz. Termékkínálatunkból megfizethető szerszámkészletet ajánlunk a Traxxas / ECX / Vaterra készülékhez.

A ragasztóval ragasszuk meg a csavart vagy a menetet és a menet által okozott rezgés nem teszi lehetővé a csavar meglazulását. A ragasztó kifejezetten úgy van kialakítva, hogy egy egyszerű csavaros csatlakozást egy pillanatban engedjen a csavarfej sérülése nélkül. Soha ne használjon normál második szemcsés ragasztót, így a tömített csavart egyáltalán nem szabad megengedni! Ajánlataink szerint közepes szilárdságú Fusion ragasztót ajánlunk.

A gumiabroncs ragasztó ragaszkodik a lemez pereméhez. Mindig szükséges, hogy a gumiabroncsot a kerület pereméhez erősen rögzítse! Ha a gumiabroncs nincs megragadva az egész kerületen, elszakadhat. A gumiabroncs-ragasztó különleges összetételű, amely alkalmas olyan anyagok ragasztására, mint például a gumi vagy a nejlon, és ugyanakkor a ragasztó keményítés után is rugalmas. Soha ne használjon normál másodlagos ragasztót - nem rugalmas a keményítés és a gumiabroncs repedések köré! Ajánlataink szerint ajánljuk a Corally Tire Fixet - lásd a javasolt tartozékokat.

Néha szükség van szilikonolaj hozzáadására a modell lengéscsillapítóira. A normál működés csak kis mennyiségű szilikonolaj szivárog. Ha a lengéscsillapítók felülete vagy a tömítés rossz állapotban van, az olajszivárgás nagy lehet. Ezekben az esetekben, úgynevezett Javítási készleteket használunk. A tuning részek minden TiN (titán-nitrid) lengéscsillapítóval vannak ellátva. Könnyedén felismerheti a TiN felületet arany-zöld színnel. A szilikonolajokból a TLR, Traxxas, Medial Pro ai szilikonolajokat ajánljuk. - lásd a javasolt tartozékokat.

Paraméterek:

Típus: Monster
Méret: 1: 8
Hosszúság: 585 mm
Szélesség: 465 mm
Tengelytáv: 380 mm
Tiszta alvázmagasság: 73 mm
Súly: 5,08 kg
Meghajtás: 4 WD
Motor: AC 2200kV
Kontroller: Velineon ® VXL-6s új változatban.
Csillapítók: olaj állítható Ultra
Adó: TQi ™ 2-csatornás
Vevő: 6533 TSM
Sebesség: akár 110 km / h
Akkumulátor: 4 vagy 6 LiPo min. 5000 mAh (meg kell vásárolni)
Alváz: kompozit nylon
Gumiabroncsok: Talon ™ EXT

A csomag tartalmazza a Traxxas E-Revo 2 1: 8 kefe nélküli TQi TSM RC modellt telepített Velineon® 2200kV kefe nélküli motorral, VXL-6S vezérlővel, 2 TRA2075 digitális szervóval, Traxxas TQi TSM RC adóval és 6533 TSM vevővel stabilizálással.

A modellnek 2 elemre van szüksége (az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Off-road
Jótállás: 2 év
Kültéri és beltéri használatra: Kültéri

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: