Betonkeverö autó távirányítóval

Kód: 4624
Ft6 990
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
4.5.2021
A tétel elfogyott…

Részletesen létrehozott pontos másolat, kiváló minőségű kivitelezés a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával - ezek jellemzik a bemutatott betonkeverőt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Részletesen létrehozott pontos replika, kiváló minőségű kivitelezés a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával - ezek a szavak leírják a bemutatott betonkeverőt. A játék kialakítása elsősorban a gyermekek biztonságát helyezi előtérbe, amelynek köszönhetően a jármű felépítése könnyű és éles elemek nélkül.

A mozgó elemek, például a kerekek vagy egy mosogatóval ellátott tartály, intenzív színekkel kombinálva befolyásolják a gyermek fejlődését - stimulálják a látását, valamint a szem és a kéz koordinációját. A távirányítású gyermekek számára gyártott járművet felújított műanyag kerekekre szerelik fel, amelyek lehetővé teszik a különféle felületeken való játékot. A készlet távirányítóval érkezik, amely jelentősen növeli a szórakozás színvonalát.
Ezzel a módszerrel a cementkeverő üzemeltetője irányíthatja őt, és megváltoztathatja a menetirányt előre / hátra és jobbra / balra.

A távirányítót 2 x "AA" elem táplálja, amelyek nem képezik a készlet részét.

Az ilyen módon felszerelt járművekkel az építkezés minden elrendezése valódinak tűnik. Hagyja, hogy gyermeke fejlessze szenvedélyét és készségeit, amelyben a távirányítóval ellátott betonkeverő biztosan segíteni fog neki. Ennek lejátszása befolyásolja a gyermek képzeletét és kreativitását, valamint a logikus gondolkodás képességét.
A távirányítóval ellátott betonkeverő a legmagasabb minőségű anyagokból készült. A játék kialakítása elsőbbséget élvez a gyermekek biztonsága mellett, amelynek nincs éles elem. Az autót 3 x "AA" elem működteti, amelyek nem képezik a készlet részét.

A játéknak CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden 3 éves korát betöltött gyermek számára készült. A betonkeverő esztétikai dobozba van csomagolva egy átlátszó üveg tokkal, amely tökéletesen ajándékként működik egy gyermek számára.

A betonkeverő méretei: 37 cm x 15 cm x 8 cm
A csomag mérete: 55,5 cm x 20 cm x 14 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Garancia: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: