GhostFighter 4WD RTR

Kód: 3042
Ft51 500
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
8.3.2021

ÚJDONSÁG! Csodálatos, nagyteljesítményű GhostFighter öszkerékmeghajtással, teljes RTR készlettel és állítható sebességgel gyerekeknek!!!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez az autó biztosan meg fogja Önt hóditani! Nemcsak az exkluzív kinézetével, de a teljesítményével is! Az alacsony súlyának köszönhetően a GhostFighter hihetetlenül jól irányítható, kiválóan gyorsul és tökéletes tapadással rendelkezik, mindenféle felületen! A kis pilóták számára a távirányítón könnyen korlátozni lehet a modell sebességét és így a modellt akár 45 percig is használni lehet!!!

A modell alkalmas kezdők és haladók számára is. Bónuszként a modellel együtt kap egy minőségi akkumulátort is! Szóval a modell így 100%-ig RTR, elég feltölteni az akkumulátort, behelyezni a távirányító elemeit és kitörni a terepre. A modell kitűnik a hihetetlenül alacsony súlyával, és ennek köszönhetően nagyon ügyes, gyors és épp úgy ellenálló. Akadállyal való találkozás közben legtöbbször csak lepattan és nem sérül az alváz. A modellbe egy nagy 550-es egyenáramú motor lett beépítve így eléri a 40 km/órás sebességet is! A meghajtás mind a 4 kerékre továbbítódik, és a közvetlen meghajtásnak köszönhetően nagy nyomatékkal rendelkezik. Olajlengéscsillapítókkal és két differenciállal is el lett látva.

GYORS DRIFTEK – NAGY UGRÁSOK – GYORS VERSNEYEK EZEKBŐL MINDENRE ALKALMAS A GHOSTFIGHTER!!!

A csomag tartalma:
- Összeszerelt 4WD modell 
- 2,4 GHz jeladó 
- Elektronikus regulátor / vevőegység
- Magasteljesítményű 550-es elektromotor
- Proporcionális szervo vezérlés
- NiMH aku 7,2V / 1800 mAh
- 220V-os töltő 
- Használati utasítás

Technikai adatok: 
- Méretarány 1:10
- Meghajtás 4WD 
- Hossz: 446 mm 
- Szélesség: 307 mm 
- Magasság: 180 mm 
- Tengelytávolság: 290 mm 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: