HB: RC autó Rock Crawler 4WD 1:14

Kód: HB/P1401
Ft18 184

Kérjük, válasszon változatot

Bemutatunk egy közepes méretű lánctalpas autót - egy olyan négykerekű járműtípust, amely könnyedén mozog akadályokkal teli nehéz felületeken.

Részletes információ

Szín: piros
Jelenleg nem elérhető | HB/P1401
Várható kézbesítés: 9.7.2024
Ft18 184
Szín: kék
Jelenleg nem elérhető | HB/P1402
Várható kézbesítés: 9.7.2024
Ft18 184

Termék részletes leírása

Az autó 1:14 méretarányban készült, kb 33 cm hosszú, kb 20 cm magas és képes áthajtani egy 10 cm vagy annál magasabb függőleges akadályt! A speciálisan tervezett felfüggesztés azt jelenti, hogy az autó mindig 4 keréken landol. Közvetlen érintkezést biztosít a talajjal minden kerék számára, még a legigényesebb helyzetekben és a tengelyek egymáshoz viszonyított szélsőséges elfordulásakor is. Ez a 4WD-hajtással kombinálva azt jelenti, hogy az autó nem akad el az akadályok között, és nem akad fel egyiken sem.

Ez egy olyan autó, amelyet arra terveztek, hogy a körülményektől függetlenül eljusson oda, ahová a hétköznapi autók nem tudnak eljutni. A vastag futófelülettel és megnövelt lágysággal rendelkező speciális gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak, és a pályán tartják az autót.

A Rock Crawler speciális, megerősített műanyagból - ABS - készült. Ennek köszönhetően védett a balesetekből eredő sérülésekkel szemben. Érdemes odafigyelni a modell lenyűgöző műszaki adataira is. A vezérlő hatótávolsága nyílt terepen akár 60-100 méter, ami a távirányítós autók esetében a legigényesebb igényeket is kielégítő érték. A mellékelt akkumulátor üzemideje akár 20 perc, ami körülbelül 3-4 órás töltési idővel bőven elegendő játékidőt biztosít minden nap. A rádió 2,4 GHz-es frekvencián működik, ami azt jelenti, hogy több modellel játszva nem kell tartanunk a kölcsönös interferencia miatt.

Műszaki adatok
Maximális sebesség: akár 15 km/h
Akkumulátor: NiCD
Hossz: 330 mm
Szélesség: 220 mm
Magasság: 180 mm
Kor: 8+
Hatótáv: akár 100 m
Méretarány: 1:14
Rádió: 2,4 GHz
Hajtás: 4WD
Anyaga: Műanyag

Csomag tartalma
Rock Crawler 1:14
Távadó
Autó akkumulátor
Rádió akkumulátorok
Töltő
Utasítás

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: