RC autó Traxxas E-Revo 1:16 VXL TQi RTR

Kód: TRA71076-3-BLUE
Ft153 900

Kérjük, válasszon változatot

Erőteljes E-Revo VXL 4WD 1:16 méretarányban 380 motoros váltakozó áramú motorral, Traxxas TQi 2,4 GHz-es RC készlettel és Traxxas TSM stabilizáló rendszerrel. Az alváz egy speciális felfüggesztési rendszert tartalmaz, természetesen teljesen felszerelt golyóscsapágyakkal, nagy, 12 mm-es hatszögletű kerékagyakkal, olajjal állítható lengéscsillapítókkal és zárt, szilikonnal töltött differenciálművekkel, fém fogaskerekekkel. A mellékelt NiMH akkumulátorral az E-Revo 45 km / h sebességgel halad, háromcellás LiPol akkumulátorral akár 80 km / h sebességet is elérhet!

Részletes információ

Szín: kék
Raktáron (1 db) | TRA71076-3-BLUE
Várható kézbesítés: 17.4.2024
Ft153 900
Szín: narancs
Raktáron (1 db) | TRA71076-3-PRPL
Várható kézbesítés: 17.4.2024
Ft153 900

Termék részletes leírása

Tulajdonságok
Új RC szett Traxxas TQi telemetriával
Új Traxxas TQi vevő TSM stabilizációval
A Traxxas E-Revo 1:16 RC autó teljesen össze van állítva és készen áll a vezetésre
RC-készülék a Traxxas TQi 2,4 GHz-et, Bluetooth modul telepítésének lehetőségével.
4WD összkerékhajtás
Erőteljes Velineon 380 AC motor
Vízálló * VXL-3m vezérlő edzésmóddal, LiPol akkumulátorok támogatása
A csomag tartalmaz egy 6 cellás Traxxas NiMH akkumulátort egy új ID csatlakozóval, valamint egy 2 A 12 V-os töltőt automatikával és egy autós csatlakozóaljzattal
Traxxas aranyozott tápcsatlakozók
Vízálló digitális mikro szervo vezérlés, lehetőség egy másodlagos szervo felszerelésére
Golyóscsapágyak halmaza
Szilikonolajjal töltött differenciálművek
Állítható súrlódó tengelykapcsoló Torque-Control ™
GTR állítható olajzárók, ragasztott gumik

Motor
A Velineon 380 AC motort kifejezetten 1:16 méretű autókhoz hozták létre. Az E-Revo VXL tökéletes egyensúlyt biztosít a motor teljesítménye és optimális hatékonysága között. A VXL-3m tolatóvezérlőt 2-3 cellás LiPol elem vagy 6-9 cellás NiMH elem táplálja. Az alváz két elemtartót tartalmaz az oldalán, így két, párhuzamosan összekapcsolt akkumulátort telepíthet az autóba. Az autó kiegyensúlyozottabb lesz, és a vezetési idő csaknem megduplázódik.

Alváz
A futómű bevált szerkezete egyszerre könnyű és erős. Az abroncsok a korongokra vannak ragasztva, a gumik kiváló minőségű gumikeveréke kiváló tapadást biztosít minden felületen. Az állítható Torque Control súrlódó tengelykapcsoló ™ biztosítja az egyenletes erőátvitelt és a zavartalan működést nagy sebességgel, és csökkenti az egész hajtásrendszer terhelését. A GTR olajcsappantyúk exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek a súrlódás csökkentése érdekében, kiváló olajszivárgási ellenállással.

Traxxas Stabilitáskezelés
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak lehetővé teszi az erő, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását extrém sebességgel, hanem sokkal könnyebb vezetést és irányítást garantál csúszós felületeken, mint például por, sima beton vagy akár jég és hó.

RC készlet Traxxas TQi BlueTooth csatlakozással
Vezeték nélkül csatlakoztathat bármilyen eszközt, amely rendelkezik a BlueTooth LE interfésszel és az Apple iOS operációs rendszerrel (iPhone, iPod, iPad, ...) vagy a Google Android (Samsung Galaxy, ...) adóval. Az Apple eszközökhöz tartozó Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android-eszközökhöz készült alkalmazás a GooglePlay-n ingyenes.

A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely teljes kontrollt biztosít a Traxxas RC modell működésének és hangolásának érdekében, lenyűgöző megjelenítéssel és a beállítások abszolút pontosságával. A Traxxas Link valós idejű telemetriai adatokat jelenít meg, méri a sebességet, a fordulatszámot, a hőmérsékletet és az akkumulátor feszültségét. Megoszthatja az RC modellek beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pályához vagy felhasználóhoz, pl. Gyerekekhez. 

Hajtóakkumulátorok
A modellváz készen áll egy vagy két elem használatára. Az elemtartó mérete 20,5 x 34,5 x 95 mm (ferde felületű 102 mm). A Traxxas 1:16 típusú autókhoz LiPol és NiMH akkumulátorokat kínálunk a Tartozékok részben.

  • NiMH akkumulátorok: 6 cellás NiMH elemek telepíthetők a modellbe. Ha nagyobb sebességgel szeretne vezetni, akkor az áramellátáshoz háromcellás LiPol akkumulátor használatát javasoljuk - lásd alább.
  • LiPol akkumulátorok: Két vagy három cellás LiPo elem telepíthető a modellbe. A háromcellás LiPol akkumulátorral 1,5-szer nagyobb sebességet érhet el, mint a kétcellás LiPol akkumulátorral.
    Az újratölthető elemek használatának előnye a modell jobb egyensúlya és a vezetési idő majdnem duplája. 

Szabályozó
Az elektronikát zárt dobozban tárolják. Az EZ-Set® technológiának köszönhetően a vízálló VXL-3m vezérlőt elsőként képzési eszközzel látták el, amely a teljes teljesítményt 50% -ra korlátozza. Ennek köszönhetően a kezdő sofőrök vagy gyermekek fokozatosan megismerkedhetnek a modell jellemzőivel, és felkészülhetnek ennek az autónak a teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók és hihetetlenül alacsony ellenállás a vezérlő mottója. A Velineon 380 egy modern váltóáramú motor a legújabb technológiákkal. Nagy sebességű golyóscsapágyak, szinterezett neodímium mágnesek, aranyozott 3,5 mm-es csatlakozók. Munkasebesség akár 50 000 fordulat / perc.

Csomag tartalma

  • A csomag tartalmazza a Traxxas E-Revo VXL 1:16 autó teljesen összeállított RC modelljét, beépített Velineon 380 AC motorral, 3X m VXL AC szabályozóval.
  • Az RC beállította a Traxxas TQi-t a 2,4 GHz-es sávba azzal a lehetőséggel, hogy ötcsatornás vevővel ellátott Bluetooth-modult telepítsen Tra Traxxas TSM stabilizáló rendszerrel.
  • NiMH akkumulátor 6 cellás 7,2 V 1200 mAh új iD csatlakozóval, 2 A töltő 12 V-hoz automatikus és autós csatlakozóval.
  • Imbuszkulcs készlet, kerékanyakulcs, antenna cső.
  • Matricák és használati utasítás

Az üzembe helyezéshez 4x AA adóelem szükséges. A LED világítás újonnan telepíthető az autóba - lásd a kiegészítők ajánlásait.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Méretarány: 1:16
Hossz: 32 cm
Szélesség: 24 cm
Magasság: 20 cm
Súly: 1240 g
Meghajtás: 4WD
Sebesség: 80 km/h
Vezetési idő: 15 - 20 p

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: