RC autó Traxxas TRX-4 Sport 1:10 RTR

Kód: TRA82024-4-BLU
Ft192 780

Kérjük, válasszon változatot

A Traxxas Sport RC modell ötvözi a Traxxas furgon tengelyeinek páratlan hasmagasságát és menetdinamikáját a Canyon® Trail abroncsokkal és a könnyű karosszériával egy karcsú, könnyebb és erősebb TRX-4 futóművel. Az egyedülálló Sport lökhárítókat, kerekeket és karosszériát úgy tervezték, hogy növelje az autó terepen történő teljesítményét. A TRX-4 Sport képességei és teljesítménye új szintre emeli a szabadtéri kalandot.

Részletes információ

Szín: kék
Raktáron (1 db) | TRA82024-4-BLU
Várható kézbesítés: 19.7.2024
Ft192 780
Szín: szürke
Raktáron (1 db) | TRA82024-4-TAN
Várható kézbesítés: 19.7.2024
Ft192 780

Termék részletes leírása

Tulajdonságok
Könnyű, mozgékony modell, menetkész
Portál tengelyek sebességváltóval
Piros differenciálburkolatok
Erőteljes egyenáramú motor Traxxas Titan 21T
Traxxas XL-5 HV egyenáramú elektronikus vezérlő Trial és Crawl speciális módokkal és mód gyerekeknek. A vezérlő támogatja a LiPo és a NiMH elemeket
Magas tiszta magasság - 80 mm
Tartósan zárt differenciálművek
Egysebességes sebességváltó kettős súrlódású tengelykapcsolóval
Forgassa az első kerekeket 45 ° -kal mindkét oldalra
Optimalizált geometria, amely korlátozza a döfés-kormányzást (a kerék orrának megváltozása a hasmagasságtól függően)
Gumiabroncsok a kiváló tapadásért a felületen
Hosszú vezetési idő - 11,1 V 5000 mA LiPo akkumulátorral akár 2 óra

Traxx pályák bármilyen terepre
Az új Traxx - TRA8880 lánctalpas alváz szokatlan, drámai megjelenést kölcsönöz a TRX-4-nek, és bármilyen terepen áthalad. Ennek a tuningszíj-készletnek a könnyű telepítése gyakorlatilag megállíthatatlanul növeli az erő és a tapadás mértékét.

TRX-4 alváz
Az alváz két acélprofilból készül, amelyek biztosítják az alváz kellő merevségét. Az első részben elhelyezett motornak köszönhetően megfelelő terhelés biztosított az első kerekeken, így a modell még meredek lejtőkön is könnyedén vezetni tud. Az akkumulátor az alváz tengelyében helyezkedik el, így a modell pontosan kiegyensúlyozott és vezetés közben nem dől meg.

Tengelyek
A TRX-4 futómű tengelyes tengelyeket használ, tengelyes sebességváltóval. A tengelyes sebességváltó növeli a hasmagasságot, csökkenti a sebességváltó, a kardántengelyek terhelését és tovább csökkenti a torziós erőt - a modell kevésbé dől el.

Sebességváltó
A TRX-4 egysebességes sebességváltóval van felszerelve, amely lenyűgöző teljesítményt nyújt a nagy nyomaték mellett. Az áttétel aránya megfelel a TRX-4 második sebességének, kétfokozatú sebességváltóval. A kompakt váltó kettős súrlódású tengelykapcsolóval rendelkezik, amely fokozott védelmet nyújt a hajtáslánc számára.

Differenciálok
Ennek a könnyű modellnek a tartósan zárt differenciálművei mindig csúszás nélkül adják át az összes kerék maximális teljesítményét, ennek köszönhetően a legnehezebb terepen is vezetni fog

Vezetés
Az első kerekek elfordítása mindkét oldalon 45 ° -os szöggel lehetséges, a kormányozást egy gyors digitális szervo Traxxas 2075X biztosítja, fém fogaskerekekkel (szervókímélő nélkül).

DC szabályozó
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A vezérlőt egy 2 vagy 3 cellás LiPo akkumulátor táplálja. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorokkal is táplálható. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gombbal. A vezérlő állapotának jelzése LED diódával. LVD-védelem a LiPo akkumulátor alul töltése ellen. Hővédelem. Vízálló kivitel.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:

  • Sport: Haladás előre, fékezés és hátramenet
  • Verseny: Haladás előre és fékezés. A hátramenet nem érhető el
  • Edzés: Az előre haladás 50% teljesítményre korlátozódik, a fékezés 100% -ra, a hátramenet pedig 50% -ra korlátozódik. Ez a mód gyermekek számára alkalmas
  • Nyomvonal: Előre, fékezés, hátramenet. A semleges közelében lévő vezérlés nagyon jó
  • Kúszás: Hajtson előre, fékezzen semleges és egyenes hátramenetben.

RC készlet TQ 2,4 GHz
A vezérlésről egy egyszerű kétcsatornás TRAXXAS TQ 2,4 GHz-es RC készlet gondoskodik. Az RC készülék a 2,4 GHz-es sávban működik, így nem kell aggódnia egy szabad csatorna kiválasztása és az idegen adó által okozott interferencia miatt. Az irányítás mindig megbízható lesz. Az antenna be van építve az adóba - nincs veszélye annak, hogy eltörik, amikor az adó leesik vagy elüt. Az RC készlet tartalmazza a kormánycsatorna burkolatát, és lehetővé teszi a tolatás beállítását a fojtószelep csatornán és a kormánycsatornán is. A különféle hiba- és információállapotokat az adó kétszínű LED-je jelzi. A vevőegység programozása és párosítása csak egy gombbal történik. Az adó áramellátásahoz csak 4 AA alkáli elemre vagy 4 AA NiMH elemre van szüksége.

Csomag tartalma
A csomag tartalmaz egy teljesen összeszerelt RC modellautót TRX-4 Sport 1:10, festett karosszériával és beépített Titan 21T 550 egyenáramú motorral, XL-5 HV vezérlővel és 2075X kormányszervóval. Kétcsatornás TQ ™ 2.4GHz adó, szerszámkészlet és használati utasítás.

 A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, meghajtó akkumulátor és töltő a meghajtó akkumulátorhoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Méretarány: 1:10
Hossza: 56 cm
Szélessége: 25 cm
Magassága: 31 cm
Súly: 2,63 kg
Meghajtás: 4WD
Sebesség: 15 km/h
Motor: Titan 21T

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: