RC autó Traxxas TRX-6 Mercedes G 63 6x6 1:10 TQi RTR

Kód: TRA88096-4-BLK
Ft338 580

Kérjük, válasszon változatot

Traxxas ismét meghúzza a határokat, és túllép minden máson. Az egyedülálló RC modellű Traxxas TRX-6 autó Mercedes G 63 6x6 TQi RTR egy igazi G63 autó, engedélyezett másolattal. 

 

Részletes információ

Szín: fekete
Raktáron (1 db) | TRA88096-4-BLK
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft338 580
Szín: fehér
Raktáron (1 db) | TRA88096-4-WHT
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft338 580
Szín: szürke
Raktáron (1 db) | TRA88096-4-SLV
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft338 580

Termék részletes leírása

 • Az RC autó Traxxas TRX-6 Mercedes G63 jellemzői
 • A modell teljesen össze van állítva és menetkész
 • Hajtás 6x6
 • Távvezérelt differenciálzárak
 • Távirányítású kétfokozatú sebességváltó
 • Portál tengelyek sebességváltóval
 • Erőteljes egyenáramú motor Traxxas Titan 21T
 • DC elektronikus vezérlő Traxxas XL-5 HV speciális üzemmódokkal
 • Forgassa az első kerekeket 45 ° -kal mindkét oldalra
 • Optimalizált geometria, amely korlátozza az ütközés-kormányzás hatást (a kerék orrának megváltozása a hasmagasságtól függően)
 • Gumiabroncsok a kiváló tapadásért a felületen
 • Engedélyezett részletes karosszéria
 • Tiszta üveg
 • Sebességtartó funkció
 • Hosszú vezetési idő - 11,1 V 5000 mA LiPo akkumulátorral, akár 2 órán keresztül

Tömör acél váz
A speciálisan kialakított TRX-6 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 alváz acélprofilokból áll, amelyeket keresztgerendák kötnek össze szorosan. A hozzáadott keresztirányú megerősítések garantálják a merevséget és a torziós ellenállást, még ilyen hosszú modell esetén is. A rögzített sárvédők megakadályozzák a szennyeződés bejutását és hitelességet adnak a modellnek.

Meghajtás 6x6
Egy másik tengely növeli a tapadást az akadályok leküzdésére, amelyeket egyébként nem lehetne legyőzni. A 6x6-os meghajtóval most már a legmeredekebb lejtőkhöz is eljuthat, és legyőzheti az összes kihívást, amellyel útközben találkozni fog.

LED világítás
A TRX-6 Mercedes 6x6 már teljes világítással van ellátva. A LED-es világítás nemcsak remekül mutat, de funkcionális is, és tökéletesen megvilágítja az utat.

Tengelyek tengelyes váltóval
A TRX-6 futómű tengelyes tengelyeket használ, tengelyes sebességváltóval. A tengelyes sebességváltó növeli a hasmagasságot, csökkenti a differenciálművek, sebességváltók, kardántengelyek stresszét és tovább csökkenti a torziós erőt - a modell kevésbé dől

Az első kerekeket 45 ° -os szöggel el lehet forgatni, a kormányzást Traxxas 2075X szervo biztosítja, fém fogaskerekekkel. Az új futóműnek köszönhetően a modell nagyszerű megközelítési szöget ért el.

Kétfokozatú sebességváltó
A modell kétfokozatú váltóval van felszerelve. A sebességváltást az adó piros billenőkapcsolója vezérli. Ez a megoldás a TRX-6-ot nagyon sokoldalú modellé teszi, amely lassan és gyorsan képes vezetni - amire szüksége van.

Zárható differenciálművek
A differenciálzárakat 2 szervo függetlenül vezérli (mindkét hátsó tengely differenciálműveit együtt vezérlik). A szervók áramát kábeleken keresztül továbbítják a differenciálművekbe. A redőnyöket az adó háromállású kapcsolója vezérli, és a következő kombinációkat kínálja:

 • Minden differenciálmű nyitva van
 • Csak az első differenciálmű van zárva
 • Minden differenciálmű zárva van

GTS lengéscsillapító
Hat GTS olajjal töltött lengéscsillapító egyenletes csillapítást és tökéletes vezetési tulajdonságokat biztosít. A lengéscsillapítók alumínium testei anyával vannak ellátva a rugó előterhelésének beállításához. A speciálisan kialakított rugók lehetővé teszik mindkét hátsó tengely független mozgását, ezáltal a maximális tapadást elérve.

Mercedes 2.2 kerekek
A teljes RC modellhez hasonlóan a kerekeket is a legapróbb részletekig dolgozzták fel. A stílusos piros csík és a Mercedes embléma a hat kerék egyikén sem hiányzik. Az S1 puha gumiabroncsokat mindenféle terephez tervezték. 

DC szabályozó
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A vezérlőt egy 2 vagy 3 cellás LiPo akkumulátor táplálja. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorokkal is táplálható. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gombbal. A vezérlő állapotának jelzése LED diódával. LVD-védelem az LiPo akkumulátor alultöltése ellen.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:

 • Sport: Haladás előre, fékezés és hátramenet
 • Verseny: Haladás előre és fékezés. A hátramenet nem érhető el
 • Edzés: Az előre haladás 50% teljesítményre korlátozódik, a fékezés 100% -ra, a hátramenet pedig 50% -ra korlátozódik. ez a mód alkalmas gyermekek számára
 • Nyomvonal: Előre, fékezés, hátramenet. A vezérlés semleges közelében nagyon jó
 • Kúszás: Hajtson előre, fékezzen semleges és egyenes hátramenetben.

Titan 21T motor
A modell egy Titan 21T 550 DC motorral működik, a motor zavartalan működést biztosít alacsony fordulatszámtól. A jobb hűtés érdekében egy motor be van építve a motorba, amely levegőt fúj a rotorra.

Szervo vezérlés
A modellt digitális Traxxas 2075X nagynyomatékú szervo vezérli, 9 kg.cm nyomatékkal. A szervo két golyóscsapággyal van felszerelve a szögletes tengelyen és a fém fogaskerekekkel a maximális tartósság érdekében.

Telemetria
A TRA6511 vezeték nélküli Bluetooth modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével lehetőség van a modell hajlásának figyelemmel kísérésére a telefonján. A további telemetria (akkumulátorfeszültség, sebesség, hőmérséklet) megjelenítéséhez telepíteni kell a telemetriai érzékelőket.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TRA6533 a Traxxas TQi távadókhoz. Könnyű kezelhetőség, gombos párosítás. LED állapotjelzés. 3 tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve a vevőbe, hogy megismerjék a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is rendelkezik az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetriai érzékelők csatlakoztatásához.

Ezenkívül egy bővítő telemetriai modul csatlakoztatható a 4 tűs csatlakozóhoz, amelyhez akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt.

Csomag tartalma
A csomag tartalmaz egy teljesen összeállított Traxxas TRX-6 Mercedes G 63 6x6 TQi RTR modellt, 1: 10-es méretarányban, komplett LED-világítással ellátott karosszériával. Titan 21T 550 DC motor, XL-5HV vezérlő, 2075X vezérlő szervo és 2065 differenciálzár szervó Traxxas RC készlet (TQi 4 csatornás adó, 5 csatornás 6533 vevő) Bluetooth modul nélkül. Részletes használati utasítás angolul.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Méretarány: 1:10
Hossz: 65 cm
Szélesség: 24 cm
Magasság: 32 cm / 45 cm
Súly: 3.99 kg
Meghajtás: 6WD
Sebesség: 15 km/h
Vezetési idő: 30 - 45 p

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: