Traxxas XO-1 1:7 TQi BlueTooth RTR

Kód: TRA64077-3
Ft383 940
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.6.2024

A leggyorsabb RTR autó a világon! A sokéves tapasztalatnak köszönhetően a Traxxas szupergyors, 1: 7 arányú XO-1 autót tudott kifejleszteni, amely 4,92 másodperc alatt képes felgyorsítani 0-160 km / h-ról, és 160 km / h feletti végsebességet képes kifejleszteni! Gyorsulás 0-100 km / h hihetetlen 2,3 másodperc alatt! A csomag különböző fogazatú fogaskerekeket is tartalmaz az autó tökéletes hangolásához az egyes pályákhoz.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A leggyorsabb RTR autó a világon! A sokéves tapasztalatnak köszönhetően a Traxxas szupergyors, 1: 7 arányú XO-1 autót tudott kifejleszteni, amely 4,92 másodperc alatt képes felgyorsítani 0-160 km / h-ról, és 160 km / h feletti végsebességet képes kifejleszteni! Gyorsulás 0-100 km / h hihetetlen 2,3 másodperc alatt! A csomag különböző fogazatú fogaskerekeket is tartalmaz az autó tökéletes hangolásához az egyes pályákhoz.

Tápegység
A világhírű gyártó, a Castle Monster Mamba Extreme tápegységét kifejezetten az XO-1-hez tervezték. A cél egy RTR autó gyártása volt, amely módosítás nélkül kicsomagolva maximális sebességgel tud futni. Az akkumulátorok sorba vagy párhuzamosan csatlakoztathatók - az Ön igényei szerint. A kábelezés nagy áramfelvételre van kialakítva, és megfelelő méretű kábelekkel és csatlakozókkal rendelkezik. A kiegyensúlyozó csatlakozók JST-XH típusúak.

RC szett Traxxas TQi BlueTooth csatlakozással
A Traxxas teljesen új RC készleteket készített az RC autómodellekhez. Eredetileg az RC távadókat fel lehetett szerelni az Apple eszközök dokkoló állomásával. A Traxxas folytatja a fejlesztést, és elkészített egy RC távadót vezeték nélküli BlueTooth modullal az Ön számára. Ennek köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztathat minden olyan készüléket, amely BlueTooth LE interfésszel és Apple iOS operációs rendszerrel (iPhone, iPod, iPad, ...) vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) csatlakozik az adóhoz. Az Apple készülékekhez készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore -ban, a Google Android -eszközökhöz készült alkalmazás pedig ingyenes a GooglePlay -n.

A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely lenyűgöző megjelenítéssel és abszolút beállítási pontossággal biztosítja a teljes irányítást a Traxxas RC modell működése és hangolása felett. A Traxxas Link valós idejű telemetriai adatokat jelenít meg, méri a sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet és az akkumulátor feszültségét. Megoszthatja az RC modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott műsorszámhoz vagy felhasználóhoz, például gyermekekhez.

Meghajtás
A hajtómechanizmus egy dupla alumínium 6061-T6 3 mm-es lemezre van szerelve, amely szilárd és könnyű egységet képez. Ebben a ketrecben van egy meghajtó egység egy alumínium motorágyon és egy doboz két akkumulátorhoz, amelyek szimmetrikusan vannak elhelyezve a központi tengely mindkét oldalán. Ezek a dobozok teljesen állíthatók, így szinte bármilyen akkumulátort behelyezhet. A digitális nagy nyomatékú szervo 2075 és a kettős szervo megtakarító Dual-Bellcrank vezérlésre szolgál. A rögzített 4 mm-es acélfeszítők az elhajlás és a toe-in beállítására szolgálnak. Minden már be van állítva és a tengelyek könnyen beállíthatók, hogy a geometriát az Ön igényeihez igazítsák. A kerékfelfüggesztések legfontosabb részei alumíniumötvözetekből készülnek.

Karosszéria
A karosszéria alakját a hajtóegység hűtésére szolgáló szívónyílással optimalizáltá. A hajtás csillapító elemet tartalmaz, amely kiküszöböli az ütéseket, amelyek akkor fordulnak elő, amikor a kerék és az útfelület találkozik a hajtóművel. Ez jelentősen megnöveli a teljes hajtásrendszer, a gumiabroncsok élettartamát, és jelentősen javítja a vezetési jellemzőket.

Az XO-1 autómodell nem játék, és csak tapasztalt vezetőknek készült! A maximális sebességgel történő üzemeltetés csak zárt pályákon ajánlott RC autókhoz.

Ajánlott akkumulátorok
Javasoljuk, hogy használjon pár LiPol akkumulátort legalább 5000 mAh kapacitású autókhoz. Mindig olyan Traxxas csatlakozókat használjon, amelyek könnyen ellenállnak a nagy áramterhelésnek. Két vagy három LiPol cella használható. Az elemtartó állítható, így nem lehet probléma a szabványos LiPol autóakkumulátor elhelyezésével. Az autó 160 km / h feletti teljes sebességet fog elérni, ha 2x háromcellás LiPol akkumulátort használ, kétcellás esetén körülbelül 90 km / h sebességet ér el.

Traxxas Stabilitáskezelés
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nemcsak extrém sebességgel teszi lehetővé az erő, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását, hanem sokkal könnyebb vezetést és irányítást biztosít csúszós felületeken, például por, sima beton vagy akár jég és hó.

Tulajdonságok:

 • 160 km / h autóval a készletben!
 • Traxxas TQi BlueTooth Ready RC készlet beépített Bluetooth modullal és ötcsatornás vevővel Traxxas TSM stabilizáló rendszerrel
 • Új Castle Mamba Monster Extreme Brushless tápegység
 • Új AC motor Traxxas Big Block
 • Új Cush Drive lengéscsillapító ™
 • 4WD kerékhajtás
 • Alumínium 6061 eloxált feszített alkatrészek, például kerékagyak, kerékagy felfüggesztések, lengéscsillapító alkatrészek, lengéscsillapító tornyok, motorágyak stb.
 • Eloxált alumínium GTR lengéscsillapítók
 • Acél réselt (SS) két-CV hajtótengelyek
 • Elegáns távadó kialakítás beltéri antennával
 • Valós idejű telemetria
 • 5 csatornás vevő 3 telemetriai csatlakozóval
 • Traxxas Link memória 30 modellhez
 • 2 gomb a programozáshoz
 • Beépített Failsafe
 • Direct Sequence Spread Spectrum Technology (DSSS)
 • Csak 4x AA tápegység
 • A Traxxas Link alkalmazás megjeleníti az Expo beállításokat, a D / R vezérlést és a fojtószelepet, a hátrameneteket, a végpontokat, a profilbeállításokat és még sok mást

Csomag tartalma
A csomag tartalmazza az RC autó Traxxas teljesen összeszerelt modelljét, kész festett karosszériával, telepített Castle motorral 1717 1650ot / V senzored, Castle vezérlővel Mamba Monster X 8S, szervo vezérléssel Traxxas 2075. Traxxas TQi 2 csatornás adó. beépített BlueTooth modullal és ötcsatornás vevővel, Traxxas TSM stabilizátorral. Fogaskerék 14 fog és 34 fog, tengelykapcsoló fogaskerekek 46, 50 és 54 foggal. Eszközök halmaza. Matricaív. Használati utasítás

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék.

Az üzembe helyezéshez 4 db AA elemre van szüksége az adóhoz, egy pár meghajtó LiPo elemre, kettős töltőre a LiPol akkumulátorokhoz a hálózathoz (a LiPo akkumulátorok nem tölthetők az autóban autó akkumulátorról a nagy kapacitás miatt).

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Akkumulátor: 2 x LiPol 11.1 min. 5000 mAh
Méretarány: 1:7
Hossz: 686 mm
Szélesség: 300 mm
Tengelytávolság: 404 mm
Súly: 4670 g
Meghajtás: 4WD
Hajtási rendszer: 4WD teleszkópos hajtótengelyek
Gumiabroncsok: Belted Slick
Motor: Traxxas Big Block Brushless (1650 Kv)
Vezetési idő: 25 - 30 prec
Sebesség: 112-160 km / h

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: