RC teherautó tartállyal

Kód: 4627
Ft8 700
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
1.6.2021
A tétel elfogyott…

Távirányítós RC autó

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pontos másolat a részletekre, kiváló minőségű kivitelezés a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával - ezek a szavak jellemzik a bemutatott tartályt.
A játék kialakítása elsősorban a gyermekek biztonságát helyezi előtérbe, amelynek köszönhetően a jármű felépítése könnyű és éles elemek nélkül. A távirányítású gyermekek számára gyártott járművet felújított műanyag kerekekre szerelik fel, amelyek lehetővé teszik a különféle felületeken való játékot.
A piros fülkét fehér pótkocsival kontrasztos fekete részletek és jellegzetes matricák díszítik.

A készlet távirányítóval érkezik, amely jelentősen növeli a szórakozás színvonalát. Segítségével irányíthatja a tartályhajót, és megváltoztathatja az irányt előre / hátra és jobbra / balra.

A távirányítót 2 x "AA" elem táplálja, amelyek nem képezik a készlet részét.

Az ilyen módon felszerelt járművekkel az építkezés minden elrendezése valódinak tűnik. Hagyja, hogy gyermeke fejlessze szenvedélyét és készségeit, amelyben egy távirányítású tartályhajó biztosan segít. Ennek lejátszása befolyásolja a gyermek képzeletét és kreativitását, valamint a logikus gondolkodás képességét. A távirányító tartály a legmagasabb minőségű anyagokból készül. A játék kialakítása elsőbbséget élvez a gyermekek biztonsága mellett, amelynek nincs éles elem. Az autót 4 x "AA" elem működteti, amelyek nem képezik a készlet részét.

A játéknak CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden 3 éves korát betöltött gyermek számára készült.

A tartály esztétikai dobozba van csomagolva, átlátszó üveg tokkal, amely tökéletesen ajándékként működik egy gyermek számára.

A tartály méretei: 58 cm x 15 cm x 8 cm
A csomag mérete: 79 cm x 18.5 cm x 14.5 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: