RC Traxxas Nitro T-Maxx Classic autó 1:8 RTR

Kód: TRA49104-1-BLK
Ft234 900

Kérjük, válasszon változatot

A Monster Truck Traxxas T-Maxx 2.5 Nitro 4WD a győzelem legjobb eszköze. Nagy teljesítményű TRX 2.5 versenymotorral és hangolt kipufogóval rendelkezik, a merev alváz 3,2 mm vastag, 6061-T6 kék eloxált alumíniumból készült. A 160 mm átmérőjű óriás gumiabroncsok maximális tapadást biztosítanak a szántóföldön, az autó nagy fénymagassággal rendelkezik, ami nem akadályozza meg, hogy a legnagyobb egyenetlenségeken is áthaladjon. Az új T-Maxx hihetetlen gyorsulással és nagyszerű vezetéssel rendelkezik a pályán a 4WD hajtásnak és a nagy tengelytávnak köszönhetően. Akár 70 km / h sebességet is elér!

Részletes információ

Szín: fekete
Raktáron (1 db) | TRA49104-1-BLK
Várható kézbesítés: 29.5.2024
Ft234 900
Szín: piros
Raktáron (1 db) | TRA49104-1-RED
Várható kézbesítés: 29.5.2024
Ft234 900
Szín: kék
Raktáron (1 db) | TRA49104-1-BLU
Várható kézbesítés: 29.5.2024
Ft234 900

Termék részletes leírása

  • A TRX 2.5 versenymotor alumínium szilárdságú alvázra van szerelve, a légszűrő nagyobb kapacitása lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig kelljen vezetni szerviz nélkül. A Resonator Maxx kétkamrás hangolt kipufogó több mint 10%-kal növeli a maximális sebességet.
  • A motort az EZ-Start rendszer segítségével indítják el, amely egy integrált villanymotor sebességváltóval és izzítógyertya-elektronikával, valamint egy külső akkumulátor, indítógombbal. Egyszerű és tökéletesen működőképes.
  • A T-Maxx 2.5 új Bellcrank vezérlőrendszerrel van felszerelve, beépített szervokímélővel. Erős és gyors digitális szervót használnak a vezérléshez.
  • A Revo® Spec zárt differenciálműveket a nyomaték és a hosszú távú teljesítmény jelentős növelésére használják. A lengéscsillapítók X-gyűrűi gyakorlatilag karbantartásmentes üzemben tarthatják az olajat és a szennyeződést. Minimális karbantartással több időt tölthet vezetéssel.

Fordított sebességváltó
A T-Maxx 2.5 Nitro hátrameneti sebességváltóval van felszerelve, amelyet egy külön szervo vezérel. A sebességváltóhoz egy centrifugális tengelykapcsoló van felszerelve a kimenő tengely hajtóművére, amely csak nagyobb motorfordulatszámoknál kapcsol be, így amikor a motor üresjáratban vagy működő motor nélkül működik, ez a hajtás nem működik a kimenő tengely fogaskerekei miatt, és ezért a kerekek szabadon forognak.

A Traxxas Nitro T-Maxx Classic autó jellemzői
Nagy kétrétegű légszűrő
Tartalmazza a 2,4 GHz-es Traxxas ™ TQ RC szettet, az EZ-Start akkumulátorát töltővel
TRX 2.5 versenymotor elektromos indítórendszerrel
Nagy 160 mm-es terepjáró gumik 96 mm-es Hurricane ™ tárcsákon
Hangolt kipufogó Maxx® Resonator ™ DYNO
Revo-Spec állítható zárt első és hátsó differenciálmű
Digitális nagy nyomatékú szervo vezérlés
Szervokímélő és Bellcrank vezérlőrendszer
Revo® Spec kétfokozatú sebességváltó
Erőteljes tárcsafékek

Javasolt üzemanyag
A Traxxas TRX 2.5 égésű motor a bejáratás után 10-33% nitrometán tartalmú üzemanyaggal működtethető. Normál használathoz a pályafelület jellegétől és a versenytől függően 16-20% nitrometán tartalmú üzemanyagot ajánlunk. A nitrometán alacsonyabb százaléka alkalmas On-road karakterű versenyekre, off-road versenyekre jobb üzemanyag, magasabb nitrometán-tartalom. Az alacsonyabb nitrometán -százalék könnyebb motorbeállítást és kisebb motorkopást is jelent. A mindennapi használat után azonban mindig szükség van motorvédő olaj alkalmazására a motorra.

Csomag tartalma
A csomag egy teljesen összeszerelt Traxxas Nitro T-Maxx 1: 8 RC autómodellt tartalmaz telepített alkatrészekkel: Traxxas motor TRX 2.5R IPS és Traxxas komplett indító EZ-Start 2, 3 csatornás vevő Traxxas TQ 2.4GHz, 2x szervo 2055 6, 2kg.cm, szervo 2056 vízálló. 3 csatornás adó Traxxas TQ 2,4 GHz, imbuszkulcs készlet, kerékanya-kulcs, izzítógyertya-kulcs, távtartók a lengéscsillapítók beállításához, NiMH akkumulátor 7,2 V 1500 mAh. Csere izzítógyertya, üzemanyagtartály, matricakészlet, kézikönyv.

Az üzembe helyezéshez üzemanyagra, olajra a levegőszűrőre, utóolajra van szükség a motor nitrometán okozta korrózió elleni védelmére, 4 db AA elemre az adó számára.

(a videó csak illusztráció)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: