RC Traxxas Summit autó 1:8 TQi RTR

Kód: TRA56076-4
Ft267 300
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
29.5.2024

A Traxxas Summit autó legsokoldalúbb RC modellje differenciálzárral, kétfokozatú sebességváltóval, Traxxas TQi Bluetooth Ready RC készlettel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az RC autó Traxxas Summit jellemzői

 • Új 4 csatornás RC szett Traxxas TQi 2.4GHz, BlueTooth modul csatlakoztatásának lehetőségével
 • Újonnan aranyozott Traxxas iD csatlakozók
 • Erőteljes egyenáramú motor Titan 775
 • Vízálló * EVX-2 szabályozó akár 16,8 V bemeneti feszültséggel (2x 7 cellás NiMH vagy 2x 2 cellás LiPo)
 • Masszív aranyozott Traxxas ID csatlakozók
 • Csatolt pár digitális vezérlő szervó 2075
 • Tiszta magasság több mint 120 mm
 • Summit kétfokozatú sebességváltó
 • Az adó által működtetett differenciálzárak lehetővé teszik az első differenciálzár, vagy az első és a hátsó differenciálmű egyidejű zárását.
 • 10 nagy fényerejű LED éjszakai lovagláshoz
 • Teleszkópos féltengely tengelyek keresztcsuklókkal
 • 5 csatornás, 2,4 GHz -es TQi mikrovevő, telemetriai bemenettel
 • Olaj lengéscsillapítók, ragasztott gumik és kész festett karosszéria
 • 96 mm átmérőjű geodekorongok Beadlock gyűrűkkel
 • 178 mm átmérőjű gumik Canyon AT
 • Test ExoCage védőkerettel

Továbbfejlesztett alváz
A jobb stabilitás és jobb menettulajdonságok érdekében egy teljesen új, egyedi 3D alvázat terveztek. Ezért itt megmarad a merevség, az erő és az alacsony súly. A tengelykarok hihetetlen lengési szöge csak a tengelygeometria fejlett beállításának és a lengéscsillapítók alvázra szerelésének köszönhetően lehetséges. A lengéscsillapítók így védettek az ütések és sérülések ellen. Még ha nehéz terepen is nagy sebességgel halad, az nem jelent problémát az autó számára, és tökéletesen kezeli őket. A Summit maximális szabad magassága több mint 120 mm. A pontos vezérlés érdekében 2 db 2075 digitális szervó van csatlakoztatva egy integrált szervokímélőhöz.

LED világítás
A Summit beépített világítási rendszerrel rendelkezik! Négy élénk fehér, nagy fényerejű LED biztonságosan megvilágítja az előttünk álló utat, hat piros pedig biztonságosan jelzi az autó helyzetét.

Differenciálzár
Traxxas Summit Monster Truck 4WD első és hátsó differenciálzárral. Távolról bezárhatja mindkettőt, vagy csak az első differenciálművet, és áthaladhat olyan nehéz terepen, ami normál Monsterrel nem lenne lehetséges! Mindössze annyit kell tennie, hogy beírja az első számú számot, és beállítja a határidőket, és 70: 1 áttétel mellett minden szurdokon elhalad. A gyorsabb vezetés érdekében kinyitja a differenciálművet, kettőt kapcsol (25: 1), és készen áll a különleges szakaszra.

2 sebességes váltó
A Summit teljesen új, kompakt kétsebességes sebességváltóval van felszerelve, amely Canyon gumiabroncsokkal továbbítja a motorteljesítményt az extra széles kerekek felé. A sebességváltót egy távirányító vezérli egy szervóval az adó csatornáján keresztül. Még vezetés közben is kényelmesen rendezheti az "egy" vagy "kettő" jeladót, attól függően, hogy gyors vagy lassú expedíciót gyakorol.

Kormány szervók
A pontos vezérlés érdekében 2 digitális vízálló * Traxxas 2075 szervó van csatlakoztatva egy karon, beépített szervo-kímélővel. Minden szervó nyomatéka 9 kg.cm. A szervók golyóscsapágyakkal és nylon fogaskerekekkel vannak felszerelve.

Sebességváltó és differenciál szervók
A modell összesen három vízálló * mikro szervóval van felszerelve, amelyek 2065 -ös nyomatéka 2,5 kg.cm. Két szervó egymástól függetlenül vezérli az első és a hátsó differenciálzárat. A harmadik szervó ekkor átkapcsolja a kétfokozatú sebességváltót.

Titan 775 egyenáramú motor
Erőteljes Traxxas Titan 775 motor öt rotor tekercseléssel az egyenletes működésért és az állandó nyomatékért. A Titan 775 belső ventilátora segíti a motort az optimális hőmérséklet fenntartásában a maximális teljesítmény érdekében.

DC vezérlő EVX-2 LVD
Traxxas egyenáramú vezérlő EVX-2 két azonosító csatlakozóval 2x 2S LiPo akkumulátorok vagy max. 2x 7.chl NiMH csatlakoztatásához. A vezérlő minden egyes akkumulátor feszültségét külön méri, hogy ne merüljön fel. (Ezért az elemek csatlakoztatása nem soros, és nem lehetséges például az egyik négycellás akkumulátor csatlakoztatása, és a másik csatlakozó jumperrel történő lefedése). Egyszerű beállítás és kalibrálás egyetlen gombbal.

Tápegység 2x 2S LiPo, vagy max. 2x 7cl NiMH
Beállítás az EZ-SET gombbal
Vízálló * konstrukció
Erőteljes MOSFET tranzisztorok
Az akkumulátor alulfeszültség -védelme

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 ch. TSM telemetriával Traxxas TQi távadókhoz. Egyszerű kezelés, párosítás gomb segítségével. LED állapotjelző. Három tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve a vevőbe, hogy megtanulják a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevőkészülék két csatlakozóval is rendelkezik az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetria-érzékelők csatlakoztatásához.

Továbbá egy bővítő telemetria modul csatlakoztatható a 4 tűs csatlakozóhoz, amelyhez akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt.

Négycsatornás RC, Traxxas TQi Bluetooth-szal
A pontos és megbízható vezérlés mellett a négycsatornás távadó egy Bluetooth modul elhelyezésére szolgáló nyílással is rendelkezik (külön megvásárolható). A Bluetooth modul lehetővé teszi az RC modell csatlakoztatását a tiszta grafikus Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

Az Apple készülékekhez készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore -ban, a Google Android alkalmazás ingyenes a GooglePlay -n.

A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely lenyűgöző megjelenítéssel és abszolút beállítási pontossággal biztosítja a Traxxas RC modell működésének és hangolásának teljes irányítását. A Traxxas Link olyan telemetriai adatokat tud megjeleníteni, amelyek valós időben biztosítják a modellt, például sebességet, fordulatszámot, hőmérsékletet, az akkumulátor feszültségét és a modell dőlését. Megoszthatja az RC modellek beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott műsorszámhoz vagy felhasználóhoz. Mindent egy ragyogó grafikával rendelkező alkalmazásban, ami magától értetődő a Traxxas részéről.

A telemetriai lehetőségek típusonként változnak. Szükség lehet telemetria -érzékelők telepítésére a telemetriai adatok megszerzéséhez. Az ezzel a modellel kompatibilis telemetriai alkatrészek a "Tartozékok - telemetria" részben találhatók. 

Javasoljuk hozzávásárolni:
A modell üzembe helyezéséhez 4 db AA elemre van szükség a távadóhoz, 2x meghajtó elemre és töltőre a meghajtó akkumulátorokhoz.

Ajánlott LiPo akkumulátorok:
A modell működtethető két egyforma LiPo 2S LiPo akkumulátorral vagy két 7 cellás akkumulátorral lapos NiMH akkumulátorok.

A nagyobb teljesítményű LiPo Traxxas akkumulátor 7,4 V 5000 mAh
A nagyobb teljesítmény és a hosszú vezetési idő érdekében a Traxxas 7,4 V 7600 mAh LiPo akkumulátor
Ajánlott NiMH akkumulátorok:
A NiMH akkumulátorok nem igényelnek pontos kezelést, ezért alkalmasak, ha az autó RC modelljét gyermekek üzemeltetik (a NiMH akkumulátorok nem pusztulnak el a teljes lemerülés miatt). A NiMH akkumulátorok azonban nem nyújtanak ilyen teljesítményt.

Traxxas NiMH akkumulátor 8,4 V 3000 mAh (lapos)
A hosszabb vezetési idő érdekében Traxxas NiMH akkumulátor 8,4 V 5000 mAh (lapos)

Ajánlott Traxxas töltők
A Traxxas univerzális töltők használhatók a Traxxas LiPo és NiMH akkumulátorok töltésére. A Traxxas töltők egyszerű és biztonságos módja az akkumulátorok töltésének. A Traxxas az egyedülálló iD rendszert használja, így mindig biztos lehet benne, hogy mindent könnyen és biztonságosan csatlakoztathat. Az akkumulátor csatlakozójában integrált chip található, amelyet a Traxxas töltő automatikusan felismer és beállít az akkumulátor töltési paraméterei helyett. További információ itt.

Univerzális töltők akár 3S LiPo akkumulátorokhoz

Traxxas EZ-Peak 50W töltő egy kimenettel
Traxxas EZ-Peak 2x50W töltő 2 kimenettel
Univerzális töltők akár 4S LiPo akkumulátorokhoz

Traxxas EZ-Peak 75W töltő egy kimenettel
Traxxas EZ-Peak Live 100W töltő egy kimenettel és BlueTooth csatlakoztatási lehetőséggel a telefonhoz
Traxxas EZ-Peak Live 2x100W töltő, 2 kimenettel és BlueTooth csatlakoztatási lehetőséggel a telefonhoz

Vezeték nélküli kapcsolat a telefonnal
Ha hozzáad egy Bluetooth modult az adóhoz, megkapja az RC modell vezeték nélküli csatlakozási funkcióját a Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyen telepít a telefonjára. Javasoljuk, hogy egy telefontartót rögzítsen a telefonhoz az adóhoz.

A tiszta grafikus alkalmazás lehetővé teszi a modell egyszerű beállítását. Az alkalmazásban megtekintheti a modell által biztosított telemetriát is. Az egyes modellek telemetriai beállításai megtalálhatók a Traxxas RC Models Telemetry blogunkban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: