RC Traxxas TRX-4 Ford Bronco 2021 TQi 1:10 RTR autó

Kód: TRA92076-4-RED
Ft275 400

Kérjük, válasszon változatot

Az amerikai legenda új, modern kabátban tér vissza. 25 év után a Ford Bronco visszatért a márka legerősebb terepmodelljeként és Amerika egyik legkeresettebb SUV-jaként. Traxxas átvitte ennek az ikonnak a szellemét a távirányítós autójába. 

Részletes információ

Szín: piros
Raktáron | TRA92076-4-RED
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft275 400
Szín: sárga
Raktáron | TRA92076-4-ORNG
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft275 400

Termék részletes leírása

A  jól bevált TRX-4 alvázra a Ford Bronco 2021 teljesen új, licencelt karosszériája került felszerelésre.bA karosszéria új, kapocs nélkül. A részletgazdag karosszéria gyönyörű ívei tiszta ablakokkal, lehajtható tükrökkel, ablaktörlőkkel, fogantyúkkal és pótkerékkel már nem zavarják a kapcsos oszlopokat. A karosszéria készen áll az eredeti Pro Scale világítás (külön megvásárolható) beépítésére is, egy igazi autó összes funkciójával (működő irányjelzők, féklámpák, tolatás, eltérő fényerősség, hátsó lámpák).

A TRX-4 alvázat is továbbfejlesztették, amelyet új sárvédőkkel szereltek fel, amelyekbe a karosszéria csőrei pattannak be. Az akkumulátorcsere test eltávolítása és beszerelése most gyerekjáték és pillanatok kérdése. Ha a TRX-4 alváz felülmúlhatatlan jellemzői portáltengelyekkel, távirányítós differenciálzárral és kétfokozatú sebességváltóval nem elegendőek a terepen, felszerelheti a modellt funkcionális Traxxas csörlővel (külön megvásárolható). A Ford Bronco 2021 az első olyan modell, amelynek új lökhárítója teljesen előkészítve a csörlő összeszereléséhez.

A Traxxas Ford Bronco 2021 RC autómodell jellemzői
A modell teljesen össze van szerelve és használatra kész
Engedélyezett részletes karosszéria
Hosszabb tengelytáv - 324 mm
Távirányítós differenciálzárak
Távirányítós kétfokozatú sebességváltó
Portál tengelyek sebességváltóval
Erőteljes DC motor Traxxas Titan 21T
DC elektronikus vezérlő Traxxas XL-5 HV speciális üzemmódokkal
Fordítsa el az első kerekeket 45°-kal mindkét oldalra
Optimalizált geometria, amely korlátozza a lökésszerű kormányzás hatását 
Gumiabroncsok a kiváló tapadásért a felületen

A tunigoló alkatrészek széles választéka és a fokozatos fejlesztés lehetősége teszi a TRX-4-et a világ legjobb expedíciós modelljévé.

TRX-4 alváz
A TRX-4 alváz két acélprofilból épül fel, amelyek megfelelő merevséget biztosítanak az alváznak. A motor bevált elhelyezkedésének köszönhetően az első részben biztosított az első kerekek megfelelő terhelése. Az akkumulátor az alváz tengelyében található, így a modell pontosan kiegyensúlyozott, és nem dől meg menet közben. Az alváz a legapróbb részletekig átgondolt, beleértve a kábelelvezetést és az opcionális tartozékok rögzítési furatait.

Tengelyek tengelyes hajtóművel
A TRX-4 alváz portál tengelyeket használ tengelyes sebességváltóval. A tengelyes sebességváltó növeli a hasmagasságot, csökkenti a differenciálművek, sebességváltók, kardántengelyek feszültségét és tovább csökkenti a torziós erőt – a modell kevésbé dől.

Az első kerekek 45°-os szögben elfordíthatók, a kormányzásról egy fém fogaskerekes Traxxas 2075X szervó gondoskodik. Az új alváznak köszönhetően a modell remek megközelítési szöget ért el.

Kétsebességes sebességváltó
A modell kétsebességes sebességváltóval van felszerelve. A sebességváltást az adón lévő piros billenőkapcsoló vezérli. Ez a megoldás a TRX-4-et egy nagyon sokoldalú modellé teszi, amely lassan és gyorsan tud vezetni.

Zárható differenciálművek
A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli. A szervók energiáját kábeleken keresztül továbbítják a differenciálművekhez. A differenciálműveket a távadó három állású kapcsolója vezérli, és a következő kombinációkat biztosítják:

Mindkét differenciálmű nyitva van
Csak az első differenciálmű zárva van
Mindkét differenciálmű zárva van

GTS olajcsillapítók
A négy olajjal töltött GTS lengéscsillapító egyenletes csillapítást és tökéletes menettulajdonságokat biztosít. A lengéscsillapítók alumínium testei a rugó előfeszítésének beállítására szolgáló anyával vannak ellátva. A dugattyúrúd körüli lengéscsillapító maximális tömítettségét speciális X-gyűrűk biztosítják.

Wildtrack kerekek
Az extra puha S1 keverékből készült Canyon Trail 1,9"-es abroncsok az eredeti Wildtrack kerekek másolataira vannak ragasztva. A keréktartó 12 mm. Az RC modellautó egy teljesen működőképes pótkerékkel is fel van szerelve.

Szervo vezérlés
A modellt egy Traxxas 2075X nagy nyomatékú digitális szervo vezérli, 9 kg.cm nyomatékkal. A szervo két golyóscsapággyal van felszerelve a négyszögletes tengelyen és fém fogaskerekekkel a maximális tartósság érdekében. Vízálló * konstrukció.

Erőátviteli és differenciálműszervók
A modell összesen három vízálló * 2065 mikro szervóval van felszerelve, 2,5 kg.cm nyomatékkal. Két szervó egymástól függetlenül vezérli az első és a hátsó differenciálzárat. A harmadik szervo ezután váltja a kétsebességes sebességváltót.

Titan 21T motor
A modellt egy Titan 21T 550 DC motor hajtja. A motor zökkenőmentes működést biztosít alacsony fordulatszámon. A jobb hűtés érdekében a forgórészhez levegőt fújó propeller be van építve a motorba.

DC szabályozó
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A vezérlőt úgy tervezték, hogy 2 cellás vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral működjön. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorral is táplálható. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gombbal. A vezérlő állapotának jelzése LED diódával. LVD védelem a LiPo akkumulátor alultöltése ellen. Hővédelem. Vízálló * konstrukció.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:
Sport: Vezetés előre, fékezés és hátramenet
Verseny: Előrehajtás és fékezés. Fordított változat nem elérhető.
Training: előremenet 50%-ra korlátozva, fékezés 100%, hátramenet pedig 50%-ra korlátozott. Ez a mód gyermekek számára alkalmas
Trail: előre, fékezve, hátra. A semleges közeli vezérlés nagyon jó
Crawl: Vezessen előre, fékezzen üresben és egyenesen hátramenetben.

Négy csatornás RC készlet Traxxas TQi Bluetooth-szal
A precíz és megbízható vezérlés mellett a négycsatornás adó egy (külön megvásárolható) Bluetooth modul elhelyezésére szolgáló nyílással is rendelkezik. A Bluetooth modul lehetővé teszi, hogy összekapcsolja az RC modellt a Traxxas Link áttekinthető grafikus alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

Az Apple eszközökhöz készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android alkalmazás pedig ingyenes a GooglePlay-en.

Traxxas TQi távirányító
RC vevő Traxxas TQi 5 ch. TSM telemetriával a Traxxas TQi adókhoz. Könnyű kezelhetőség, párosítás gombbal. LED állapotjelző. A vevőegységbe 3 tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve, hogy megtanulják a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetriai érzékelők csatlakoztatásához.

Továbbá a 4 tűs csatlakozóhoz egy bővítő telemetriai modul is csatlakoztatható, amelyre akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt is.

Csomag tartalma
A csomag tartalmaz egy teljesen összeszerelt RC-modell autót TRX-4 Ford Bronco 2021 karosszériával, beépített alkatrészekkel: DC szabályozó XL5 HV, DC motor Titan 550 21T 14V, szervo 2075X nagy nyomatékú MG, 3x szervo 2065, vevő TQi 5 csatornás. TSM, telemetria. TQi adó 4 csatorná,. Bluetooth ready. Szerszámkészlet (imbuszkulcs 1,5, 2,0, 2,5 mm, keresztkulcs), részletes használati utasítást.

A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, meghajtó akkumulátor és töltő a meghajtó akkumulátorhoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: