Traxxas Bandit 1:10 VXL TQi RTR

Kód: TRA24076-4-GRN
Ft162 000
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
22.7.2024

A Traxxas Bandit az agilitás és a sebesség szimbóluma az RC autómodellek világában. A nagy teljesítményű váltóáramú motorral és vezérlővel ellátott VXL változat 100 km / h feletti sebességet ad a modellnek! A Traxxas TSM elektronikus stabilizálás ilyen nagy sebesség mellett is egyszerűbbé teszi a kormányzást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csomag tartalma
A csomag tartalmazza a Traxxas Bandit VXL 1:10 RC autó teljes összeszerelési modelljét beépített alkatrészekkel: Velineon 550 4P váltakozó áramú motor, Velineon VXL-3S V2 váltakozó áramú motor, 2075-es szervo nagy nyomatékú, 5 csatornás vevő Traxxas TQi TSM. 2 csatornás Traxxas TQi BlueTooth Ready adó. Tartalék fogaskerék, imbuszkulcs és kerékanyakulcs, alátétek a lengéscsillapító rugók alatt. Matrica készlet, használati utasítás.

A Traxxas Bandit VXL RC autómodell jellemzői

 • Újonnan elérhető korlátozott színkombináció Rock'n Roll
 • Új verzió akkumulátor és töltő nélkül - rajtad múlik, hogy melyik akkumulátort használja a modellben, és a használt töltőt
 • A legújabb RC Traxxas TQi 2,4 GHz-es telemetria és egy BlueTooth modul telepítésének lehetősége
 • Erőteljes négypólusú AC Velineon 550 motor
 • Vízálló * elektronikus vezérlő VXL-3S
 • Vízálló * digitális szervo 2075 nagy nyomaték
 • Magnum 272 sebességváltó edzett acél fogaskerekekkel
 • Állítható súrlódó tengelykapcsoló
 • Teleszkópos tengelyek
 • Kész festett test
 • Olaj lengéscsillapítók, ragasztott gumik

Sebességváltó, állítható tárcsa-tengelykapcsoló és differenciálmű
A sebességváltó, a tengelykapcsoló és a differenciálmű egy kompakt egységben van elhelyezve. A súrlódó tengelykapcsoló-váltó megbízhatóan továbbítja a motorteljesítményt a tengelyekre. Ez a rendszer minimális karbantartást igényel. Különböző fogaskerekek és állnak rendelkezésre, így hangolhatja a modellt a sebesség és a műszaki pályák szempontjából.

Súrlódó tengelykapcsoló
A Revo Spec Torque Control súrlódó tengelykapcsoló biztosítja az egyenletes erőátvitelt és állítható. A megfelelően beállított csúszási sebesség védi a hajtásláncot anélkül, hogy csökkentené a modell gyorsulását.

Olajcsappantyúk
Az Ultra Shocks olajcsappantyúk exkluzív X-gyűrűvel rendelkeznek a súrlódás csökkentése érdekében, kiváló ellenállással az olajszivárgás ellen. A teljesen új karosszéria kialakítása kecses vonalait sikeres ragadozó grafikával hangsúlyozza, az alacsony tömegközéppont nagyszerű vezetési tulajdonságokat ad az autónak.

Erőteljes váltóáramú motor
A Velineon 550 AC motor pontosan be van hangolva 1:10 RC-s autókban történő használatra. Az autómodelleknek tökéletes egyensúlyt nyújt a teljesítmény és az optimális hatékonyság között. További előny a hosszú élettartam, amelyet csak a golyóscsapágyak határoznak meg. 

A motor 550-es sorozatú, 4 pólusú felépítésű, amely akár a kétszeres nyomatékot is biztosítja a kétpólusú verzióhoz képest. A forgórész dinamikusan kiegyensúlyozott és Kevlar szövetből fonott a szilárdság növelése érdekében.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 ch. TSM telemetria a Traxxas TQi adókhoz. Könnyű kezelhetőség, gombos párosítás. LED állapotjelzés. 3 tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve a vevőbe, hogy megismerjék a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is rendelkezik az RPM (sebesség) és az I / O (feszültség / hőmérséklet) telemetriai érzékelők csatlakoztatásához.

Ezenkívül egy bővítő telemetriai modul csatlakoztatható a 4 tűs csatlakozóhoz, amelyhez akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt.

Traxxas Stabilitáskezelés
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak lehetővé teszi az erő, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását extrém sebességgel, hanem sokkal könnyebb vezetést és irányítást garantál csúszós felületeken, mint például por, sima beton vagy akár jég és hó.

A vevő rendelkezik egy 3 tengelyes MEMS giroszkóppal és egy gyorsulásmérővel, amely másodpercenként százszorosra értékeli a modell mozgását, és megfelelő beavatkozásokkal korrigálja a modell haladási irányát az első kerekek kormányzásában. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - Ön 100% -ban irányíthatja a motor teljesítményét. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítség szintjét az adó multifunkciós gombjával vagy a Traxxas Link alkalmazásban lehet beállítani.

RC készlet Traxxas TQi Bluetooth-készen
A Traxxas egy teljesen új kétcsatornás, Bluetooth-kapcsolattal rendelkező RC készletet készített az Ön számára. A Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy az RC modellt egy tiszta grafikus Traxxas Link alkalmazással csatlakoztassa, amelyet ingyen telepíthet az okostelefonjába.

Az Apple eszközökhöz készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android alkalmazás pedig ingyenes a GooglePlay-n.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: