Traxxas Drag Slash 1:10 TQi RTR

Kód: TRA94076-4-BLK
Ft153 900

Kérjük, válasszon változatot

A Traxxas Drag Slash RC modelljét közvetlenül az egyeneseken való gyors utazásra hozták létre. A modell a versenyautók másolata, gyönyörűen kidolgozott Chevy C10 karosszériával, fémes színben. Minden részlet megmarad, mint például az óriási hátsó kerekek futófelület nélkül (sima), a hátsó kerekes rúd kerekekkel vagy a felemelt hátsó karosszéria nyomószárnysal. 

Részletes információ

Szín: fekete
Raktáron (1 db) | TRA94076-4-BLK
Várható kézbesítés: 17.4.2024
Ft153 900
Szín: fehér
Raktáron (1 db) | TRA94076-4-WHT
Várható kézbesítés: 17.4.2024
Ft153 900
Szín: piros
Raktáron (1 db) | TRA94076-4-RED
Várható kézbesítés: 17.4.2024
Ft153 900
Szín: zöld
Raktáron (1 db) | TRA94076-4-GRN
Várható kézbesítés: 17.4.2024
Ft153 900

Termék részletes leírása

A modell a legkorszerűbb Traxxas elektronikát tartalmazza: Megbízható, nagy teljesítményű AC hajtás. Vevő stabilizálással és telemetria hozzáadásával. Távadó pontos, érzékeny vezérlőmechanizmussal és gázadagolással. Lehetőség van az adó felszerelésére opcionális Bluetooth modullal a telefon Traxxas Link grafikus alkalmazásához való csatlakozáshoz.

A váltakozó áramú motor hatalmas teljesítményének, a speciális Trans féknek (gyorsindítási funkció) és a TSM stabilizációnak köszönhetően minden Dragster versenyt megnyer, amely nagy sebességnél is a kívánt irányban tartja a modellt. A vadonatúj, alacsony súlypontú alvázat a maximális gyorsítás és a menetstabilitás érdekében tervezték. A teljes Magnum 272 sebességváltót átalakították, amely most fém fogaskerekeket és alumínium ágyakat tartalmaz. Az új differenciálművet az olaj könnyű eltávolítására és cseréjére tervezték. Az olaj viszkozitásának megváltoztatásával finomhangolhatja az áramelosztást.

Magnum 272R sebességváltó
A 2WD hajtás a nagy teljesítmény érdekében módosított új Magnum 272R sebességváltón keresztül valósul meg. A sebességváltó alumínium ágyat tartalmaz rögzített sebességváltóval, fém fogaskerekekkel és differenciálművel a hátsó kerekek áramellátásához. Minden hajtóműtengely kiváló minőségű, tokozott csapágyakba van szerelve. A beépített, állítható súrlódó tengelykapcsoló lehetővé teszi a kis csúszást a gyorsítás során, így elnyeli a motor kezdeti ütését és ezáltal védi a többi alkatrészt

Traxxas Stabilitáskezelés
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nemcsak extrém sebességgel teszi lehetővé az erő, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását, hanem sokkal könnyebb vezetést és irányítást biztosít csúszós felületeken, például por, sima beton vagy akár jég és hó.

A vevőkészülék MEMS 3 tengelyes giroszkópot és gyorsulásmérőt tartalmaz, amely másodpercenként körülbelül 100-szor értékeli a modell mozgását, és az első kerekek kormányzásának megfelelő beavatkozásaival korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motorteljesítményt - Ön 100% -ban ellenőrzi a motor teljesítményét. Az algoritmusokat minden modellre külön -külön hangolják. A segítségnyújtás szintjét az adó többfunkciós gombjával vagy a Traxxas Link alkalmazásban állíthatja be.

Drag Race mód
Nyomja meg a vevőegység gombját az exkluzív Drag Race mód aktiválásához. Ebben az üzemmódban a TSM stabilizáció felgyorsul a gyorsítás során, így javíthatja versenyzési készségeit. Miután átlépte a célvonalat és megkezdte a fékezést, a stabilizálás aktiválódik a fékezés hatékonyságának javítása és az elfordulás megakadályozása érdekében.

Trans Fékek (gyorsindítási funkció)
A Trans fékek páratlan indítási pontosságot és villámgyorsítást tesz lehetővé. Nyomja meg és tartsa lenyomva a távirányító piros billenőkapcsolóját, tegye hozzá a teljes gázt, és engedje fel a Trans fékgombot, hogy teljesen felgyorsítsa az autót.

Szervo vezérlés
A digitális Traxxas szervo 2075 nagy nyomatékú vízálló egyenáramú motorral és nylon fogaskerekekkel 9,0 kg.cm nyomatékot és 0,17 s / 60 ° @ 6,0 V sebességet biztosít. A vízállósághoz *a szervo doboz és a kimeneti négyzet van felszerelve pecséttel. Két golyóscsapágy biztosítja a nagyon sima futást.

Erőteljes AC motor
A Velineon 550 AC motor pontosan az 1:10 RC autókban való használatra van beállítva. Ez biztosítja az autómodellek tökéletes egyensúlyát a teljesítmény és az optimális hatékonyság között. További előny a hosszú élettartam, amelyet csak golyóscsapágyak határoznak meg. 

A motor egy 550-es sorozat, 4 pólusú felépítéssel rendelkezik, amely akár kétszeres nyomatékot biztosít a kétpólusú változathoz képest. A rotor dinamikusan kiegyensúlyozott, és Kevlar anyagból fonva van az erő növelése érdekében.

Tulajdonságok

 • Engedélyezett, részletes karosszéria Chevrolet C10
 • Fémes színek
 • Erőteljes Velineon 3500 kv AC motor
 • VXL-3X vezérlő vezetési módokkal
 • Szervo vezérlés beépített szervo kímélővel
 • TSM stabilizálás Drag Race móddal
 • Trans Brake funkció
 • Az RC beállítja a TQi -t BT modul hozzáadásának lehetőségével
 • Vízálló * elektronika
 • Tartós Magnum 272R sebességváltó
 • Állítható kerék
 • Drag-Tuned Ultra Shocks olajcsillapítók
 • Replika Hegesztett kerekek Mickey Thompson ET húzószelepekkel

Elektronikus vezérlő VXL-3S
Vízálló * elektronikus Traxxas AC vezérlő Velineon VXL-3S V2 három vezetési móddal, a modern nagy kapacitású LiPo akkumulátorok támogatásával és az EZ-Set ™ gombbal. A VXL-3S vezérlő képzési móddal van felszerelve, amely 50%-ra korlátozza a teljes gázt. Ennek köszönhetően a kezdő vezetők vagy gyerekek fokozatosan megismerkedhetnek a modell jellemzőivel, és felkészülhetnek az autó teljes erejére. Hővédelem, aranyozott csatlakozók, egyszerű kezelés és intuitív kétszínű LED-jelzés.

VXL-3S vezérlő módok
Sport: Alapértelmezett mód, előre, fékezés és hátramenet lehetséges.
Verseny: Versenyzésre alkalmas mód. Előrehaladás és fékezés lehetséges; fordított nem áll rendelkezésre.
Edzés: Gyermekeknek vagy kezdőknek megfelelő mód. Lehetőség van 50%-os teljesítménykorlátozással előrehajtani, 50%-os teljesítménykorlátozással ismét fékezni és tolatni.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TQi 5 ch. TSM telemetriával Traxxas TQi távadókhoz. Egyszerű kezelés, párosítás gomb segítségével. LED állapotjelző. Három tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve a vevőbe, hogy megtanulják a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevőkészülék két csatlakozóval is rendelkezik az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetria-érzékelők csatlakoztatásához.

Továbbá egy bővítő telemetria modul csatlakoztatható a 4 tűs csatlakozóhoz, amelyhez akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt.

Csomag tartalma
A csomag tartalmazza a Traxxas Drag Slash autó összeszerelt RC modelljét kész, festett Chevy C10 karosszériával és telepített alkatrészekkel: Velineon 550 AC motor, VXL-3S szabályozó, 2075 nagy nyomatékú szervó, 5 csatornás TQi TSM vevő. TQi 2 csatornás adó. Szerszámkészlet (imbuszkulcs: 2,5, 2,0, 1,5 mm, csavarkulcs, keresztkulcs, antenna kulcs), opcionális fogaskerék, pótalkatrészek alátétekkel, rugós alátétek, dugattyúk, akkumulátor távtartó. Használati utasítás.

A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elemre van szükség a távadóhoz, hajtáselemre és töltőre a hajtás akkumulátorához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Méretarány: 1:10
Hossz: 574 mm
Szélesség: 279 mm
Magasság: 196 mm
Tengelytávolság: 327 mm
Súly: 2.37 kg
Meghajtás: 2WD
Motor: Velineon 550 3500Kv
Vezetési idő: 25 - 30 prec
Sebesség: 80 km/h

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: