RC Autó Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR

Kód: TRA82056-4-RED
Ft254 340

Kérjük, válasszon változatot

Az első expedíciós RC autó modell a Traxass TRX-4-tőll a 2017 év újdonsága. Differenciálzárak, kétfokozatú sebességváltó, tengelykapcsolók, sebességtartó automatika, funkcionális sárvédők és még sok más! 

Részletes információ

Szín: fekete
Raktáron | TRA82056-4-BLK
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft254 340
Szín: piros
Raktáron | TRA82056-4-RED
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft254 340
Szín: kék
Raktáron | TRA82056-4-BLUE
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft254 340
Szín: ezüst
Raktáron | TRA82056-4-SLV
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft254 340
Szín: homokszín
Raktáron | 6207/HOM
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft254 340

Termék részletes leírása

Az RC Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 autómodell jellemzői

 • A modell teljesen összeszerelve és készen áll az útra
 • Engedélyezett, részletes karosszéria Land Rover Defender
 • Differenciálzár távirányító
 • Távvezérlésű kétfokozatú sebességváltó
 • Sebességváltó tengelyei
 • Erős Traxxas Titan 21T egyenáramú motor
 • Traxxas XL-5 HV egyenáramú elektronikus vezérlő, speciális Trial és Crawl módokkal és gyermekmóddal. A vezérlő LiPo és NiMH elemeket támogat.
 • Magas távolság - 80 mm
 • Fordítsa el az első kerekeket 45 ° -kal mindkét oldalra
 • Optimalizált ütközőhatás-geometria
 • A gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak a felületen
 • Hosszú utazási idő - a LiPo 11,1 V 5000 mA akkumulátorral akár 2 óráig

 

TRX-4 alváz

Az alváz két acélprofilból épül fel, amelyek elegendő merevséget biztosítanak. Az elülső motornak köszönhetően elegendő terhelés van az első kerekekre, így a modell a meredek lejtőkön is kezelhető. Az akkumulátor az alváz tengelyében található, így a modell pontosan kiegyensúlyozott és menet közben nem billen meg.

A karbantartás csökkentése érdekében az alváz alja fedéllel van ellátva, amely a sárvédőkkel együtt (amelyek a test része) megakadályozzák a túlzott szennyeződések bejutását a modell alvázába.

Hajtásrendszer

Mint már említettük, a modell kétfokozatú sebességváltóval és differenciálzárral van felszerelve. A kétfokozatú sebességváltót az adóegységen egy piros billenőkapcsoló vezérli. A kétfokozatú sebességváltó a TRX-4 alvázból nagyon sokoldalú modellt alkot, amely lassan és gyorsan is mehet - ahogyan szüksége van rá.

A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli. A szervók teljesítményét a bowden kábelek továbbítják a differenciálokhoz. A zárásokat az adó három pozíciója szabályozza a következő módon:

 • Mindkét differenciál nyitva van
 • Csak az elülső differenciál van zárva
 • Mindkét differenciál zárva van

Motor és vezérlő

A Traxxas TRX-4 szíve a Titan 21T 550 egyenáramú motor és az XL-5 HV elektronikus vezérlő. A motor és a vezérlő elsődlegesen egy 3 cellás LiPo akkumulátor legalább 4000 mAh kapacitású tápellátást szolgálja. A modell 7-cellás NiMH elemekkel is táplálható.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:

 1. Sport: Előre, fék és hátramenet
 2. Race: Előre és fék. Hátramenet nem elérhető
 3. Training: 50% -ra korlátozott előremenő vezetés a fék és a hátramenet 50% -ra korlátozódik. Ez az üzemmód alkalmas gyermekek számára
 4. Trail: Előre, fék, hátramenet. A kontroll neutrális közelében nagyon érzékeny
 5. Crawl: előre, fék neutrálisban és hátramenet

Tengelyek

A TRX-4 alváz tengelyes tengelyeket használ tengelykapcsolóval. A tengely hajtómű növeli a talajszabadságot, csökkenti a differenciálterhelést, a sebességváltót, a kardántengelyt és csökkenti a torziós erőt - a modell kisebb mértékben dönthető

Az elülső kerekek 45 ° -os szögben történő elforgatásával a Traxxas 2075X vezérlést fém fogaskerekek biztosítják.

Részletes feldolgozás

Nagy hangsúlyt fektettek a részletes feldolgozásra – hogyan máshogy is lehetne, hisz a modellt a Jaguar Land Rover hivatalosan engedélyezte. A részletes kiegészítőkkel ellátott karosszéria mellett a modell funkcionális sárvédővel, részletes felfüggesztési kialakítással rendelkezik. A LED-es világítás opcionálisan hozzáadható.

4-csatornás RC készlett Traxxas TQi  Bluetoothall

A Traxxas elkészítette az Ön számára egy új, négycsatornás RC-sorozatot, amelyek Bluetooth-kapcsolattal rendelkeznek RC-autós modellekhez. Eredetileg az RC-adókat az Apple készülékek dokkolóállomásával lehetett felszerelni.  A Traxxas tovább fejlődik és elkészítette az Ön számára egy vezeték nélküli Bluetooth-modullal rendelkező RC-adót nyílással. Ez lehetővé teszi, hogy az Apple iOS operációs rendszer (iPhone, iPod, iPad, ...) vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) segítségével vezeték nélkül csatlakoztasson bármilyen Bluetooth LE eszközt (pl. Okostelefon vagy tablet) az adóhoz. A Traxxas Link alkalmazás az Apple eszközök számára ingyenesen elérhető az AppStore-on, akalmazás a Google Android eszközök számára ingyenesen elérhető a GooglePlay-en.

A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely teljes ellenőrzést nyújt a Traxxas RC modell működésének és hangolásának lenyűgöző megjelenítéssel és abszolút beállítási pontossággal. A Traxxas Link valós idejű telemetriai adatokat jelenít meg, sebességet,

fordulatszám, akkumulátor feszültséget és újonnan a modell dőlését. Megoszthatja az RC-modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott műsorszámra vagy felhasználóra, pl. gyerekekre. Minden az alkalmazásban, ragyogó grafikával, ami a Traxxastól ugye várható.

Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy teljesen összeszerelt RC modell autót Traxxas TRX-4 Land Rover Defender piros/sárga karosszériával, 5-csatornás Traxxas TQi távadót (rendelési szám TRA6530), Bluetooth modul nélkül, szerszámkészlet, alternatív testtartó és részletes használati utasítás angol és cseh nyelven.

A Traxxas ragyogó újdonságot készített 2017-re - a Traxxas TRX-4 RC modellje engedélyezett karosszériával a Jaguar Land Rover Defender!

A modell szó szerint tele van vívmányokkal - távvezérelt differenciálzárak, kétfokozatú sebességváltó, emelőtengelyek, tengely hajtómű, funkcionális sárvédők, rendkívül részletes feldolgozás. Természetesen van vízálló elektronika és minőségi tervezés, ahogyan azt a Traxxas-tól már megszoktuk.

Javasoljuk hozzávásárolni
A modell üzembe helyezéséhez 4 db AA elemre van szükség a távadóhoz, meghajtó akkumulátorra és töltőre az akkumulátorhoz.

Ajánlott LiPo akkumulátorok
A modell 2 vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral működtethető. A 2 cellás LiPo akkumulátor (7,4 V) teljesen elegendő a normál vezetéshez. 3 cellás LiPo akkumulátor használható nagyobb sebességtartományban történő működéshez.

Normál vezetés 2S LiPo akkumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh
Normál vezetéshez és maximális vezetési időhöz 2S LiPo akkumulátor Traxxas 7,4 V 7600 mAh
Igényes felhasználóknak és nagy sebességű tartományban 3S LiPo akkumulátor Traxxas 11,1 V 4000 mAh

Ajánlott Traxxas töltők
A Traxxas univerzális töltők használhatók a Traxxas LiPo és NiMH akkumulátorok töltésére. A Traxxas töltők egyszerű és biztonságos módja az akkumulátorok töltésének. A Traxxas az egyedülálló iD rendszert használja, így mindig biztos lehet benne, hogy mindent könnyen és biztonságosan csatlakoztathat. Az akkumulátor csatlakozójában integrált chip található, amelyet a Traxxas töltő automatikusan felismer és beállít az akkumulátor töltési paraméterei helyett. További információ itt.

Univerzális töltők akár 3S LiPo akkumulátorokhoz

Traxxas EZ-Peak 50W töltő egy kimenettel
Traxxas EZ-Peak 2x50W töltő 2 kimenettel
Univerzális töltők akár 4S LiPo akkumulátorokhoz

Traxxas EZ-Peak 75W töltő egy kimenettel
Traxxas EZ-Peak Live 100W töltő egy kimenettel és BlueTooth csatlakoztatási lehetőséggel a telefonhoz
Traxxas EZ-Peak Live 2x100W töltő, 2 kimenettel és BlueTooth csatlakoztatási lehetőséggel a telefonhoz

Vezeték nélküli kapcsolat a telefonnal
Ha hozzáad egy Bluetooth modult az adóhoz, megkapja az RC modell vezeték nélküli csatlakozási funkcióját a Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyen telepít a telefonjára. Javasoljuk, hogy egy telefontartót rögzítsen a telefonhoz az adóhoz.

A tiszta grafikus alkalmazás lehetővé teszi a modell egyszerű beállítását. Az alkalmazásban megtekintheti a modell által biztosított telemetriát is. Az egyes modellek telemetriai beállításai megtalálhatók a Traxxas RC Models Telemetry blogunkban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BG Szerző | 11.4.2023
Szép külső mellett jól bírja a terepet,erős a motorja.Nagy akkuval órákig működik.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: