RC Autó: Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR

Kód: TRA77086-4-REDX
Ft500 580

Kérjük, válasszon változatot

A Traxxas legerősebb és legnagyobb Monster Truck modellje, ez az X-Maxx 8S! Innovatív felépítés, hossza 78 cm, 20 cm átmérőjű kerekek, sebesség 80 km / h-ig, RC készlet Traxxas TQi Bluetooth modul felszerelésének lehetőségével.

Részletes információ

Szín: piros
Raktáron | TRA77086-4-REDX
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft500 580
Szín: sárga
Raktáron | TRA77086-4-SLRF
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft500 580
Szín: kék
Raktáron | TRA77086-4-RNR
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft500 580
Szín: zöld
Raktáron | TRA77086-4-GRNX
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft500 580
Szín: narancs
Raktáron | TRA77086-4-ORX
Várható kézbesítés: 22.7.2024
Ft500 580

Termék részletes leírása

Az RC Traxxas X-Maxx autó jellemzői

  • Az X-Maxx-8S a Traxxas legnagyobb és legerősebb Monster Truck
  • Az X-Maxx-8S eléri a 80 km / h sebességet (2x 4 LiPo cellával hajtva)
  • A modell rengeteg innovatív tulajdonsága, mint például a forradalmi karosszéria-szerelés, motorrögzítés, masszív alumínium keréktengelyek, könnyű, ugyanakkor szilárd háromdimenziós kompozit idők
  • Az autó erőteljes hajtórendszere egy Velineon 1600XL motorból és egy VXL-6S vezérlőből áll, az autó akár 55 km / h sebességgel is jár!
  • Óriás gumiabroncsok 20 cm átmérővel
  • Acél CVD kerék meghajtótengelyek
  • Új, masszív Traxxas GTX állítható olajcsillapítók 5,2 mm átmérőjű dugattyúrudakkal a pontos terepvezetéshez
  • A legújabb RC szett Traxxas TQi
  • RC vevő Traxxas TSM stabilizációval
  • Vízálló * szervokormány nyomatéka 26 kg / cm, sebessége 0,16 s / 60 °, és hűtőbordával van felszerelve, amely hatékonyan távolítja el az elektronika hőjét

* A vízállósági előírásokkal kapcsolatos információkért lásd a kezelési útmutatót. Tippek és trükkök a nedves környezetben való működéshez a kézikönyvben találhatók.

RC készlet Traxxas TQi Bluetooth-készen
A Traxxas egy teljesen új, kétcsatornás, Bluetooth-kapcsolattal rendelkező RC-készletet készített az Ön számára. A TRA6511 Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi az RC modell csatlakoztatását a tiszta grafikus Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet az okostelefonjára.,

Az Apple eszközökhöz készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android alkalmazás pedig ingyenes a GooglePlay-n.

A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely teljes kontrollt biztosít a Traxxas RC modell működésének és hangolásának számára, lenyűgöző megjelenítéssel és a beállítások abszolút pontosságával. A Traxxas Link olyan telemetriai adatokat jeleníthet meg, amelyek valós időben szolgáltatják a modellt, például sebességet, fordulatszámot, az akkumulátor feszültségének hőmérsékletét és a modell dőlését. Megoszthatja az RC modellek beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pályához vagy felhasználóhoz, pl. Gyerekekhez. Minden egy ragyogó grafikájú alkalmazásban, ami magától értetődik a Traxxas részéről.

Forradalmi futómű
A Traxxas X-Maxx RC alváza kompozit öntvényből készült, amely térkoncepciójának köszönhetően nagyon merev és ugyanakkor könnyű. A többi Traxxas RC autóhoz hasonlóan az alváz is moduláris, vagyis középről, elöl és hátul áll.

Moduláris felépítés
A moduláris felépítés lehetővé teszi a teljes elülső és hátsó rész eltávolítását. Néhány perc alatt teljes hozzáférést biztosít a modell könnyű szervizeléséhez és beállításához. Az autó futóműjének modularitása leegyszerűsíti a karbantartást, könnyen megközelíthető a differenciálművek stb.

Lengéscsillapítók
A masszív X-Maxx GTX lengéscsillapítók 5,2 mm átmérőjű dugattyúrudakkal és nagy szilárdságú acélból készülnek. A lengéscsillapítók rögzítése a karokhoz és a toronyhoz kettős. Minden csap 4 mm átmérőjű acélból készül! A 20 cm átmérőjű kerekek szilárd alumínium tengelyen vannak. A jól méretezett háromdimenziós lengéscsillapító torony lehetővé teszi a vezetést nagyon nehéz terepen is.

A Traxxas X-Maxx RC autó meghajtórendszere
Természetes, hogy az X-Maxx-et párhuzamos (CV) féltengellyel szerelték fel, amelyek edzett acélból készültek. A keréktartók 24 mm-es hatszögek, a kerékíveket klipsz biztosítja a szabad mozgás ellen. A differenciálművek négy bolygóművel rendelkeznek, zártak és szilikonolajjal vannak feltöltve. A differenciálművek viszkozitásának megváltoztatásával megváltoztatható az X-Maxx autómodell tömege és így a terepen a vezetési jellemzők. Alapvetően a differenciálművet 60 000 cPs viszkozitású olajjal töltik meg. A keréktengelyek alumíniumból készülnek. Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és rugalmas ütéshatároló taggal van felszerelve.

Motortartó és radiátor ventilátorokkal
Minden hajtó alkatrész fedél alatt van, újdonság a motor rögzítő rendszere. A motor akkora nyomatékkal rendelkezik, hogy 4 csavarral van az alvázhoz rögzítve. Az áttétel változtatásához számos furat van az alvázban, ezért csak a motorágyat kell a megfelelő furatokba csavarni.

3 vezetési mód:
Sport üzemmód - előre / fék / hátramenet
Verseny mód - előre / fék
Edzési mód - 50% előre / fék / 50% hátramenet
A vezérlő egy porttal rendelkezik az eredeti kiegészítők, például a LED-es világítás csatlakoztatásához.

Traxxas TQi vevő
RC vevő Traxxas TRA6533 a Traxxas TQi távadókhoz. Könnyű kezelhetőség, gombos párosítás. LED állapotjelzés. 3 tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve a vevőbe, hogy megismerjék a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is rendelkezik az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetriai érzékelők csatlakoztatásához.

Ezenkívül egy bővítő telemetriai modul csatlakoztatható a 4 tűs csatlakozóhoz, amelyhez akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathat, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt.

Valós idejű telemetria
Az exkluzív vezérlő fejlett elektronikával rendelkezik valós idejű telemetriai mérésekhez. A TRA6511 vezeték nélküli Bluetooth modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével közvetlenül, valós időben figyelemmel kísérheti a sebességet, a motor fordulatszámát és az akkumulátor feszültségét a telefonján. A vezérlő telemetriai adatokat szolgáltat, és nincs szükség további érzékelők telepítésére.

Traxxas Stabilitáskezelés
A Traxxas Stability Management (TSM) rendszer nem csak lehetővé teszi az erő, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását extrém sebességgel, hanem sokkal könnyebb vezetést és irányítást garantál csúszós felületeken, mint például por, sima beton vagy akár jég és hó.

A vevő rendelkezik egy 3 tengelyes MEMS giroszkóppal és egy gyorsulásmérővel, amelyek másodpercenként körülbelül 100-szor értékelik a modell mozgását, és az első kerekek kormányzásában megfelelő beavatkozásokkal korrigálják a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét - a motor teljesítményét 100% -ban irányíthatja. Az algoritmusokat minden modellhez külön-külön hangolják. A segítség szintjét az adó multifunkciós gombjával vagy a Traxxas Link alkalmazásban lehet beállítani.

Automatikusan forgó kerekek
Az önigazítás funkciót az adó segítségével távolról aktiválják, gyors gyorsítással és fékezéssel a modell fokozatosan megfordul és visszafordul a kerekeken.

A funkció akkor a leghatékonyabb, ha teljesen feltöltött 4S LiPo akkumulátorokat használ.

Csomag tartalma
A csomag tartalmaz egy teljesen összeszerelt RC autót Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 beépített váltóáramú motorral hűtőventilátorral, VXL-8S váltakozó áramú vezérlővel, szervo vezérléssel és Traxxas TQi TSM RC vevővel TSM stabilizációval. Kétcsatornás Traxxas TQi rádióadó Bluetooth modul telepítésének lehetőségével (külön megvásárolható). Távtartók 25 mm vastag elemekhez, szerszámkészlet. Matrica lap, használati utasítás.

A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, 2x akkumulátor és töltő a meghajtó akkumulátorokhoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: