DJI - Mavic Pro Fly More Combo

Kód: DJIM0250C
Ft420 215
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
5.11.2020

A Mavic Pro Combo az eddigi legfejlettebb DJI kamera, a távirányító hatótávolsága 7 km, 5 optikai ütésérzékelővel és egy 4K-os kamerával rendelkezik egy 3 tengelyes stabilizátoron. + Ingyenes ajándék ND filter szett (ND4 / 8/16) (Mavic)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A DJI Mavic Pro kicsi, de ennek ellenére nagy teljesítményű drón, melynek köszönhetően a kreativitás határa a csillagos ég. Minden szögből csodálatos légi felvételeket készíthet. A kompakt doboz komplex technológiát takar, amelynek köszönhetően ez a legkorszerűbb DJI kamera. 24 magos processzor, teljesen új adatátviteli rendszer 7 km hatótávolsággal, 5 optikai szenzor és 4K kamera 3 tengelyes stabilizátorral csak az Ön utasítására vár, elég megnyomni a gombot vagy megérinteni a képernyőt.

Teljesen felszerelt szett a még tökéletesebb élményekért, 4 töltő hub-bal, autós töltővel, adapterrel és 2 db tartalék akkumulátorral.

 

TELJESÍTMÉNY
Repüljön még tovább.
A Mavic amely a zsebébe is befér tartalmazza a legújabb DJI OcuSync technológiát 7km hatótávolsággal és Full HD 1080p video átvitellel.

Ütközések és karcolások nélkül
Egy átlagos drón hosszú repülésnél vagy magasságból való leszálláskor nekimehet akadályoknak. A Mavic a FlightAutonomy technológiát használva felfedezi az akadályokat 15m-en belül. El tudja őket kerülni így megakadályozza az ütközéseket.

Pontos lebegés
A drón pozícionálása szatelit segítségével működik. Műholdas kapcsolat nélküli drón nem tud pontos helyen lebegni és irányíthatatlan a levegőben. A Mavic ezért fel van szerelve optikai szenzorokkal és így pontosan tud lebegni épületek belsejében vagy GPS térerő nélküli helyeken.

Maradjon tovább a levegőben
A Mavic 6x kisebb mint a Phantom, de ez még nem azt jelenti hogy kevesebb ideig repül. Épp ellenkezőleg, sokkal tovább repül mint ahogy gondolná. 27 perc repülési időt és 7km hatótávolságot tud elérni hála a magas teljesítményű és efektív motoroknak.

4K Ultra HD Videó
A Mavic a 4K videót támogatja 30 fps-sel. Nem használ elektronikus képstabilizációt, hogy minden felvétel tényleg 4K legyen. Kialakíottunk egy miniatűr, különösen pontos stabilizációs rendszert, kizárólag a Mavic számára, amely képes stabilizálni a képet gyors mozgás közben is az egyenletes videóhoz és éles fényképekhez.

Fényképek magasságból
Mindannyian szeretjük a szép fényképeket. A Mavic-nek 12 megapixeles kamerája van, amely az Adobe DNG RAW-t támogatja, tehát megfelel akár pillanatképek vagy komplett portfólió készítésére.

KREATIVITÁS
Forgasson mint egy profi.
Nincs szüksége filmstábra ha a Mavic-et használja, mert minden ami kell megteszi az ActiveTrack funkció. Elég megjelölni azt akit fel szeretne venni és az ActiveTrack elintézi a többit.

Integess a dronodnak
Amikor a Mavic a levegőben van és Ön van a képben minden amire egy szelfihez van szükség egy legyintés. A Gesztus üzemmódban így különleges szelfiket készíthet.

Az irányítás pontos beállítása
Amikor egy felvételre készül vagy az épület belsejében repül nem akar túl gyorsan repülni. Kapcsolja be a Statikus üzemmódot és a drón minden mozdulata precíz és lassú lesz.

 

 

KÖNNYŰ
Repülés telefon segítségével.
Lehet, hogy csak egy gyors fényképet szeretne készíteni, vagy beállítani a barátja követését vagy csak egy kicsit repkedni a felhők között. Minden amire szüksége van megcsinálja a telefonjával.

Tapfly
Repülj bármely irányba, ami a kijelzőn is látható, csupán egy érintéssel. A kijelzőt egyszerűen meg kell csak érinteni, és ezzel meg is lehet adni a repülési irányt, miközben az akadályokat automatikusan kikerüli*, a képernyő újbóli megérintésével vagy a joystick-ok használatával az irány módosítható menet közben is.

Utasításra várva
A Mavic minden utasításra majdnem azonnal reagál. Függetlenül attól, hogy lassú folyamatos felvételt szeretne készíteni vagy vérpezsdítő felvételt 65km/h Sport üzemmódban.

Gondok nélkül
Két szenzor szett. Kétszeres megbízhatóság.
A drónok leggyakoribb problémája a szenzor, amely nem működik úgy ahogy kellene. Ezért van a Mavic felszerelve két szettel. Ha az egyik felmondaná a szolgálatot, helyettesíti a másik.

Kiegyensúlyozott
Maradjon egyforma magasságban a föld felett, automatikusan. Ne legyen gondja azzal, hogy túl alacsonyan repül, a Mavic a megfelelő magasságot fogja tartani az egyenlőtlen talaj felett.

Intelligens akkumulátor
A Mavic intelligens akkumulátora 27 perces repülési időt biztosít és lehetővé teszi a feltültés állapotának az ellenőrzését valós időben a DJI GO applikáció segítségével. Kiszámolja a hátralevő repülési időt és lehetővé teszi a biztonságosabb repülést.

Elég egy pillantás
A DJI GO applikáció segítségével mindent láthat amit a kamera lát az akkumulátor állapotától, helyzeten keresztül a repülési irányig.

A csomagolás tartalma:

Mavic quadrocopter
OcuSync átviteli vezérlő
3x Intelligens Li-Pol 11.4V / 3830mAh akkumulátor
Töltő 50W
5 pár propeller készlet
Micro SD kártya 16 GB
USB kábel
RC kábel (lighting)
RC kábel (Micro USB csatlakozó)
Hordtáska
12V autós töltő
Töltő adapter 4 újratölthető elemhez
Töltő redukció a Power Bank számára

+ AJÁNDÉK Védő tok

+ AJÁNDÉK távirányító árnyékoló

ÁFA levonása lehetséges

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: